- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Вигляд неймовірний, особливо на подарунок. Викликає вау-ефект (можна додати квіти у еко-упаковці). Цукерки, хоч і цукерки але з фруктами (майже корисні)!
- Переваги:
- Велика вага (цілих 500г) і еко-коробка, дуже стильно і солідно
- Недоліки:
- Не можливо зупинитися їх їсти!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Гарне пакування, коробочка дерев'яна, виглядає презентабельно. Раджу до придбання. Цукерки не знаю які на смак і якість, так як придбала цей набір для подарунку. На звороті коробки є наклейка про склад, калорійність і дату виробництва і термін придатності цукерок.
- Переваги:
- Гарний, презентабельний вигляд
- Недоліки:
- Не виявила
- Галина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Дуже класний і смачний подарунок!
- Переваги:
- Смачно!
- Недоліки:
- Любов Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Супер. На подарунок саме те.
- Переваги:
- Весь асортимент в одній коробці. Стильна упаковка. Коробку можна використовувати.
- Недоліки:
- Немає.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Всі цукерки різні, та дуже смачні
- Лілія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Дуже смачні цукерки, гарна коробочка, на подарунок чудовий вибір
Приємно знати, що вам сподобалося! У нас ще багато смачненького!)
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Чудовий набір та смачні цукерки!
- Переваги:
- Цікава коробка
Дякуємо за щирий відгук!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Оригінальне пакування, швидко доставили.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Брала ці цукерки для пригощання, цукерки різноманітні, всі добре смакують, а пакування-це взагалі щось неймовірне, дякую виробникам
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Мар'яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Подарок сподобався цукерки смачні
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Брали себе и очень рады вкуснятина такой ,спасибо производителю конфеток много и разные вкусы ,Розетке спасибо за доставку и хорошее обслуживание.
- Переваги:
- Вкуссно и много их.
- Недоліки:
Дуже цікавий набір на подарунок, придбала і подарувала кумі. На подарунок чудовий набір.
- Олена Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Купувала на подарунок. Виглядає гарно. Завдяки напису на коробці отримуєш два в одному: і цукерки, і листівка.
- Василь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Смачні цукерки на будь-який смак, цікавий штука, як подарунок
- Переваги:
- гарна коробка
- Недоліки:
- Алла Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Просто чудовий подарунок. Дякую, всі були приємно здивовані, така гарна скринька.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Дуже сподобався набір. Багато різних смачних цукерок. Презентабельна коробка, якісна.
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Дуже смачний подарунок!!! Іменинниця була в захваті.
- Переваги:
- Хороший подарунок
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Євген Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Смачні різноманітні цукерки
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Дуже смачні цукерки і гарне коробка. Дуже класний набір для подарунка.
- Степанюк З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Гарний подарунок. Швидка відправка. Дякую
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Нормальок, гарна, охайна коробочка зі смачними цукерками.
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобались наші цукерки.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Ідеальний подарунок!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
Дякуємо за довіру та позитивні емоції. Нехай кожен смаколик буде вам у радість.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Супер! Все сподобалося! Дякую!
- Переваги:
- Смачні! Та гарно оформлені!
- Недоліки:
- Немає!
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
для подарунку - супер!!!
- Переваги:
- гарно
- Недоліки:
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Все сподобалось брала на подарунок.
- Переваги:
- Добрі цукерки.
- Недоліки:
- Немає.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Супер, коробка із дерева
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Брала на подарунок.
Дуже сподобався дизайн.
Не банальна коробка. На жаль цукерки не коштувала.
Надіюсь смачні.- Переваги:
- Оригінально
- Недоліки:
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Брали на подарунок. Справляє гарне враження.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Чудово, смачно
- Альберт Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Брал в семью на подарок невестке - всем очень понравились как конфеты, так и сама коробка! Всё шикарно!
- Переваги:
- Подарочная упаковка, отличная цена, вкусные конфеты
- Недоліки:
Дякуємо, що обираєте наші солодощі!
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Давно пользуюсь услугами "Розетки" всегда качественные товари, отличное обслуживание!!! Спасибо большое!!! Конфеты покупала на подарок, думаю отличные.
- Переваги:
- Качественный, заказываемый товар, своевременное обслуживание! Очень довольна!
- Недоліки:
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Цукерки - не погані, є трішки повторок, але це нічого. Коробка, на жаль, не відповідає фото (відкривається по-іншому - кришка повністю знімається і тримається поганенько, тому в подальшому коробку навряд зможуть використати для зберігання чогось:( )
- Родіон Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Купували на подарунок. Іменинниці дуже сподобалось! Цукерки смачні!
- Переваги:
- Смачні цукерки, швидка доставка.
- Недоліки:
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 500
Гарний набор цукерок для подарунка.
- Переваги:
- Непогана якість цукерок.