- Василь Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Це правдива історія про те, як стілець Примтекс Плюс ISO black C-11 Чорний допоміг мені побороти прокрастинацію і зайнятись ділом.
Колись я, як і всі нормальні люди, ходив на роботу. То були редакції газет, журналів, інформаційних агентств та інтернет-видань, адже за фахом я — журналіст. Проте в 2011 році мене задрало працювати «на дядю» і я вирішив піти у самостійне плавання. Так я став працювати вдома.
І спочатку все було непогано. Я, як і раніше, писав статті, новини, огляди, інтерв’ю. Проте з часом працювати вдома ставало усе складніше. Я не розумів, у чому справа. Я совав туди-сюди по кімнаті робочий стіл, змінював кут нахилу монітора, застосовував метод Помодоро та ще тисячу інших методів, про які вичитав на сайтах про саморозвиток і які, як обіцяли автори публікацій, мали б налаштувати мене на продуктивний лад.
Нічого подібного! Не допомагало.
Змусити себе працювати було щодалі, то важче. Щось зі мною відбувалось. Замість того, щоб тяжко пахати, я відволікався на “Косинку”, на соцмережі, на відео з котиками на “Ютюбі”. Знаходив купу різних дрібних справ, а важливі відкладав на потім.
Одного дня я почув від друга, що у моєї недуги є назва — “Прокрастинація”. В цей момент у мене всередині все опустилось. Але друг заспокоїв, що від цього не вмирають, і я заспокоївся.
Я почав війну з прокрастинацією. Став складати плани на день, тиждень і місяць, уклав собі графік роботи, встановив собі блокувальники соцмереж, вимикав смартфон на час роботи…
Ефект був незначний.
Бракувало якогось важливого елемента. Але якого?
Я згадував-згадував, що ж таке було, коли я працював в редакціях, чого нема у мене зараз. І згадав! В усіх редакціях, де я мав щастя працювати, на робочому місці в мене був той офісний стілець. Ніби нічого особливого — декілька вигнутих металевих труб, зварених між собою, і м’які сідушка і спинка. Але, Господи, який же він був зручний!
Причому, то не така зручність, що сідаєш і про все на світі забуваєш, релаксуєш. А, власне, зручність, необхідна для роботи. Не занадто твердий, і, водночас, не занадто м’який. Стійкий (ненавиджу крісла на колесиках!).
А ще, коли, бувало, задумувався над чимось (наприклад, над заголовком до статті), то на тому стільці зручно було гойдатись, на задніх ніжках. У такі моменти до голови навідувались прекрасні заголовки, та навіть цілі інсайти.
Отож, у лютому 2018 р. мною було вирішено придбати негайно той чудовий стілець, який, я вірив, вирве мене з лабет прокрастинації.
Стілець такого типу (ISO C-11) я знайшов на “Розетці” і, довго не роздумуючи, замовив. Судячи з наведеної інформації, його мали мені притарабанити аж із Броварів. Я побажав, щоб стілець мені доставили у найближче біля дому відділення. Наступного дня мені “Розетка” сповістила, що у те відділення доставити стілець не зможе, бо воно не передбачене для товарів таких габаритів. І запропонувала мені забрати його з відділення на вул. Луганській (здається). Мені було влом так далеко їхати, тож я замовив доставку додому “Новою поштою”.
Через декілька днів мені зателефонували і сповістили, що стілець чекає на мене під будинком. Я спустився, розрахувався з кур’єром і, переповнений щастя, поволік стілець додому.
Він був ретельно замотаний у целофанову плівку і запакований у збитий з дошок ящик. Від просякнутих вологою дошок у хаті запахло хвоєвим лісом. Я акуратно зрізав пломби, звільнив стілець з дерев’яних лат, зірвав целофан…
Коли я на нього сів, відразу зрозумів, що це воно. Як же мені його бракувало! Подумалось, що на цьому стільці я нарешті запрацюю, як колись.
Так і сталось. Відколи у мене з’явився стілець Примтекс Плюс ISO black С-11 Чорний, моя продуктивність зросла, а про прокрастинацію згадую, як про страшний сон.
Ось і вся історія.
Літайте літаками Ryanair, пийте каву у Львові, а стілець на робочому місці має бути Примтекс Плюс ISO black С-11 Чорний!- Переваги:
- - Зручний; - Стійкий; - Доступна ціна; - Налаштовує на плідну працю; - Можна гойдатись на задніх ніжках.
- Недоліки:
- - Випадає одна з чотирьох пластмасових заглушок під сидінням.
- Andrey K***
Я теперь просто обязан его купить
- Vitaliy G***
Ты вдохновил меня на покупку
- Василь М***
Чоловіче... Виробник тобі багато винен.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Замовила червоні два стільця. Перед цим 4 роки користувалась стрільцем цієї фірми(відмовилась ніжка). Колір топчик. Якизось недоліків на виробі суттєвих не помітили. Приїхали зараковпні в целофан. Доставка швидка.
- Переваги:
- Ціна. Не хитаються, стійкі, м'які. Нічого не стирчить. Кіт зацінив)))
- Недоліки:
- Відсутні.
- Kravchenko_paВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Чорний
Давно покупаю эту модель. Уже 4-ый за последние 5 лет. Все стулья до сих пор в строю, хотя у двух пластиковая накладка на спинке сзади потеряла 2 крепежа болтовых.
- Переваги:
- Проверено годами! Передний снисходящий изгиб предотвращает передавливание и затекание ног.
- Недоліки:
- Способен передавить провод на полу при случае.
- Приймак М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-коричневий
Одна из самых удобных моделей, беру именно в черном металле, так как в случае даже если лет через 20 сломается в местах сварки, легко приварить полуавтоматом обратно и покрасить из баллончика в такой же черный цвет места сварки.
- Переваги:
- Шикарный цвет и супер удобный стул.
- Недоліки:
- не перемещает назад во времени, только в перёд
- Антон
Сломается он в местах сварки чуть раньше (есть опыт) – лет через 8-10, а пластиковая накладка на спинке начнет отпадать уже в 1-й год активной эксплуатации (могу посоветовать хороший вариант исправить эту проблему: не пытайтесь снова и снова прикручивать шурупы в фанерную спинку, лучше забейте в верхние отверстия на концах рамы что-нибудь деревянное или обрезки метало-пластиковой трубки и прикрутите крышку саморезами к этим местам). Но в целом все равно хороший вариант по цене/качеству. И ремонтопригодность тоже определенная имеется.
- АлисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На стуле очень хорошо сидеть - у него удобное и сиденье, и спинка. Но спинка довольно сильно наклонена назад, поэтому если сидеть за компьютерным столом, то приходится далеко протягивать руки или не опираться о спинку. К тому же, стул очень легко подаётся назад с опорой на задние ножки. Было бы здорово, если бы был аналогичный стул с более прямой спинкой.
- Переваги:
- Прочный, устойчивый, лёгкий
- Недоліки:
- Легко качается назад, спинка сильно наклонена назад
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ну что тут сказать?
Простой офисный стул хорошего качества.- Переваги:
- Недоліки:
- Нет, но кот почему-то полюбил об него точить когти )))
- Мирослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Стул отличный, но как и всех стульев данного типа - запас прочности не большой. если стул постоянно таскать, кататься на нем и использовать на неровных поверхностях, то от деформации на скручивание он умирает.
Если использовать как стул, а не оффисный гоночный болид, то прослужит долго)))- Переваги:
- Дешево и сердито.
- Недоліки:
- Малый запас прочности
- РоманПродавець: Rozetka. Колір: Сіро-чорний
Супер-удобный стул. Мягкий, удобная спинка, хорошие материалы. Я доволен. С доставкой проблем не было.
- Переваги:
- Всё
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-чорний
Классный стул! Наверно, лучший среди аналогов.
При аккуратном использовании, думаю, прослужит долго.- Переваги:
- Отличный вид, материал седушки
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Иверов С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
отличный стул. за свою цену очень порадовал
- Вікторія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
працюю зі задоволенням на ньому. дуже зручно. кицька моя теж любить на ньому спати. видно, їй теж зручно)
- Переваги:
- зручний
- Недоліки:
- не виявлено
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Моему фиолетовому стулу (на самом деле цвет свекольный) уже 5 лет.Не развалился,краска на месте.Обивка как новая.Из минусов цена выросла раза в два.
- Переваги:
- Цена-качество
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
могу рекомендовать
- Переваги:
- серый цвет хорошо смотрится, стул устойчивый, пришёл в плёнке, всё нравится, цена
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався наш товар. Ми цінуємо вашу довіру до продукції компанії Примтекс Плюс.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Брав собі для роботи, бо моє крісло залишилось вдома... :(
Узяв не сіре і не чорне тому що вони більш популярні і коштують дорожче (червоні теж були дешевщі).- Переваги:
- Пріемний колір
- Недоліки:
- Поки не спостерігаю.
- Игнатьева Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Соотношение цена/качство
- Пронькин О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + синій
нужен был недорогой стул. получили недорогой стул с доставкой домой. все довольны. спасибо.
- Переваги:
- дешевый, качественный, хорошая упаковка, доставка в указанное время.
- Недоліки:
- посидим - увидим ))) пока не обнаружено
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормально
- serui_022Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
отличный стул очень нравится
- Переваги:
- отличный стул очень нравится
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Життя в гуртожитку покращилось.
- Анатолий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Спасибо Розетке за раннюю доставку . Стул понравился , удобная спинка и сидение . Кому нужен для работы за компьютером , берите не пожалеете . Спасибо производителю за хороший стул .
- Переваги:
- Очень удобный стул .
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Чорний
Брала на розетке два зелёных для дома, уже 3й год в эксплуатации и как новые. Краска с ножек не слазит, обивка не рвётся. Немного катышек появилось, но за 3 года это мелочь))) всем советую.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Взял стул черного цвета. При получении осмотрел - никаких недостатков не выявил: обивка целая, все заглушки на месте. Мне с моей нормальной комплекцией сидеть на нём удобно, комфортно. Хороший стул за свои деньги.
- Переваги:
- Соотношение цена - качество, удобный
- Недоліки:
- Не выявлено
- Артур Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Иван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений + Чорний
Ставлю 5 звёзд за сам товар, хоть пока его и не видел, однако примерно знаю чего ждать от товара.
Перейдём к доставке, не знаю как остальные способы, но категорически не рекомендую доставлять с помощью Meest Express, если у вас есть возможность самому забрать, даже если будет и не очень удобно. Заказывал я 11 августа, всё отгрузили и отправили, Meest прислали СМС мол "ожидайте доставку 18.08.20", затем по истечении срока (я позвонил) они перенесли на 26.08.20, в этот же день, только к вечеру, пришло СМС "передано курьеру ждите звонка с информацией о времени доставки". Сегодня 28.08.20 - никто так и не позвонил, никаких известий на каком свете мой стул просто нет.- Переваги:
- Думаю будет не плохой, если будет.
- Недоліки:
- Вряд-ли они будут на эту цену, соотношение цена-качество у этих стульев как раз.
Эксперт RozetkaДобрый день, Иван! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Лариса Б***Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Я думаю, что стул замечательный. Однако, благодаря тому, что заказала его доставку через Укрпочту,а затем доставку их курьерской службой, я его не получила. Его возили из отделения в отделение и при этом еще пытались получить деньги за хранение товара,помимо денег за курьерскую доставку.
- Переваги:
- Отличный стул!
- Недоліки:
- Не связывайтесь с Укрпочтой.
Эксперт RozetkaДобрый день, Лариса! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Марина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Стілець гарної якості та зручний
- Недоліки:
- Не всі заглушки
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальный стул
- Julia I***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доставка за 3 дня, в деревянном каркасе-хорошо упакован. Выполняет свою функцию хорошо, я бы сказала, удобно, т.к. покупала для работы, ежедневно используется и не сбивается. Стильный красивый цвет, в живую еще красивее. Спасибо Розетка!
- Переваги:
- Мягкий, удобный, красивый цвет
- Юрій М***
спина не болит от ежедневного пользования?
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + синій
Вже пару років користуємося, все нормально, все ціле.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий комп`ютерний стілець! Навіщо платити більше?
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий
Гарний добротний стілець. Купили дітині. М'який і стійкий.
- Переваги:
- Міцний, широкий і устойчивий.
- Недоліки:
- Не має.
- Дарина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сіро-чорний
Звичайний, зручний стілець, прийшов одразу зібраний, жодних пошкоджень не було. Якість задовільна, добре вписався у робоче місце дитини
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався товар компанії Примтекс Плюс. Якість нашої продукції завжди на високому рівні, і ми цінуємо вашу довіру.
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все добре, нарікань немає
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Замовляв для дружини червоний. Приємний колір, головне їй сподобався. Побачимо на скільки вистачить, але завжди можно самому удосконалити та укріпити конструкцію. У попереднього стула були слабкими місцями ножки та спинка.
- Переваги:
- Гарний вигляд.
- Недоліки:
- Ціна.
- Обушинский С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пока стоит, нормально, 3 дня.
- Переваги:
- Быстрая доставка
- Анастасия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + синій
Звичайні стільці для офісу. Стоять більше року, нарікань немає
- Переваги:
- Ціна, дизайн, практичність