Відгуки покупців про Ролики для офісних крісел Примтекс Плюс FI 50/11 Standart PK (комплект 5 шт)
Є в наявності
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная замена старым колёсикам. Полгода уже без поломок
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобався наш товар. Ми цінуємо вашу довіру до продукції компанії Примтекс Плюс.
- Дядюра В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ролики добрі, але колір не відповідає опису.
- Переваги:
- добра якість
- Недоліки:
- сірий колір,а не білий
- Загуменный М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відповідає опису
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну, колеса как колеса. Встали ок.
- Переваги:
- Круглые
- Недоліки:
- Без пульта управления
- Котиляк Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені колеса підійшли. Якість хороша.
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные колеса по смешной цене. Тихие, мягкие.
- Переваги:
- Бесшумные, недорогие
- Недоліки:
- Не выявлены
- Юрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Встають штатно замість "рідних" роликів з посадочним діаметром штиря 11 мм. Катаються м'яко, царапин на ламінаті не видно.
- Переваги:
- Вкриті гумою і не царапають ламінат.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Василь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Резинові колеса середньої якості. Краще чим пластмаса
- Переваги:
- Тихі
- Недоліки:
- Думаю не на довго вистачить
- Бердник А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Отличные ролики, очень плавно ездит кресло
- Недоліки:
- не обнаружил
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поставил ролики на недорогое китайское кресло ( старые развалились) - скрипов нет. линолеум не царапают, меня с весом 110 кг выдержали. Если год прослужат - буду рад. готов их покупать раз в год. Первые впечатления положительные
- Максим И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
отличные колесики, с первого взгляда резина кажется слишком жесткой, но она в действительности не царапает ламинат и прекрасно ездит, жаль что не купил раньше
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прислали не те колеса, они пластиковые а не прорезиненные, пришлост возвращать (
- Недоліки:
- Не те колеса
- Євген З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
норм колеса - ездят) заменил без проблем диаметр стандартный 11мм. Только прорезиненная часть серого цвета, а не как на фото белая
- Недоліки:
- Не белые, как на фото
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому хороші колеса за свої кошти, я б сказав жорсткі, більш схожі на пластикові, але все ж таки це тверда гума. Я замовив відразу два комплекти, прийшли такі як на фото на одному стільчику вони добре їздять вже більше року, ніяких нарікань немає, а от на моєму стільчику до них чомусь поприлипало сміття, яке в'їлося і не можливо було віддерти. Це і попсувало мені паркет. Довелося замінити на більш м'які.
- Переваги:
- 1. Дешевий варіант не псувати підлогу 2. Відповідають заявленим розмірам
- Недоліки:
- 1. Прилипає сміття від якого потім псується підлога
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брали на кресло ноунейм, просто замеряли свои колеса, все совпало. Ездят легко, за полгода на ламинате (таркет) ни царапинки, хотя нагрузка каждый день.
- Переваги:
- Защищают напольное покрытие
- Недоліки:
- Пока нет
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не розумію розетку... Повно відгуків про те, що присилають не ті колеса, а ви зовсім не реагуєте... Для мене впрмнципі не критично, мені підійшли і влаштовують, але після усіх відгуків вам або байдуже або ви просто хочете спихнути непотрібний товар...
- Назар
А Вам якi прийшли? Яку вказано модель в документах? Фото можете прикрiпити?
- Шаповалов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конечно за неделю сложно оценить качество товара, но на первый взгляд хорошее. Есть заусенцы после литья, но это несущественно, разве что при чистке тряпка цепляется.
После пластмассовых колес конечно заметна разница. Старые пластмассовые колеса за неделю угробили 2 защитных коврика, а до этого за месяц ламинат. Эти тихие и ничего не царапают, собстченно в этом и была цель. Ездят нормально.- Переваги:
- приемлемая цена, хорошее качество
- Недоліки:
- существенных не замечено
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если ролики не подошли как возращаются деньги
- Максим В***
посиланняинформация о сервисе\возврате
- Виталя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
подойдут ли такие колесики на такую крестовину Крестовина Примтекс Плюс 610 PA
- BogdanВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всі підійшло ідеально. Шток 11м.
Покриття колес - мягеньке (Я думав, що буде більш твердішим)
В неділю в обід оформив замовлення, в понеділок в обід забрав.
Дякую! :)- Переваги:
- Ціна, м'яке покриття колес
- Недоліки:
- Не виявив.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
заказываем второй раз ролики, уже как год без проблем катаемся) качество хорошие ,цена, комплект 5 шт,
- Переваги:
- комплект, качество, цена
- Гуменюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока нет.
- Сергей
Какая длина штока?
- Чураков В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ми купили для свого крісла ролики, щоб замінити один з пяти. Чотири будуть на всяк випадок лежати у схованці. Встановили куплений ролик без зайвих проблем. Замінений елемент нічим не врирізняється від тих, що були встановлені при комплектації крісла. Обертається ролик вільно, без якихось ускладнень. Мене цілком влаштовує покупка. Дякую.
- Переваги:
- Ролики підходять для заміни в кріслах згідно опису
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
купил для замены в офисном кресле
- Переваги:
- соотношение цена/качество
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не много не хотели вставляться в стул, но ВД 40 и все вошло как по маслу.
- Переваги:
- Твердая резина, нормальный пластик.
- Недоліки:
- Не обноружил
- Ярослав Р*** ПалигаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший розхідник
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Колеса прийшли не ті, які замовляв, але поставив їх. Підійшли нормально.
- Переваги:
- Прорезинені, на вид міцні. Легко котяться, не клять.
- Недоліки:
- Не ті, які замовляв
Эксперт RozetkaДоброго дня, Юрій! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- RomanВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Держащие скобы роликов не позволили их вставить в кресло. Пришлось удалить скобы, без них ролики входят свободно, но не держатся. Уплотнил изолентой. Посмотрим сколько проживут.
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
- Требуют доработки
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично подошли, нравится что просиликонены края.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Николай Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зачем присылаете всем пластиковые колеса. Не совпадает с фото и заявленным описанием. Доставьте пожалуйста прорезиненные.
- Переваги:
- Недоліки:
- не прорезинены, описание товара некорректно
Эксперт RozetkaДобрый день, Николай! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Николай Н***
Так никто и не перезвонил. Не нужные пластиковые Колеса так и валяются без дела.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Специально заказал 2 комплекта роликов с резиновым покрытием, прислали пластиковые. Розетка, вы мне их переслали от предыдущего комментатора?
- Переваги:
- Недоліки:
- Пластиковые
Эксперт RozetkaДобрый день, Максим! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
Представитель Примтекс ПлюсДобрый день, Максим!
Колеса имеют прорезиненный слой на внешнем радиусе колеса - на фото видно серый цвет
Пластиковые колеса - имеют однородный черный цвет
- Коренецкий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришли не те ролики которые были заказаны.
Эксперт RozetkaДобрый день, Дмитрий! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Щербина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошо подошли к стулу
- Переваги:
- Не дорого , прорезинены
- Недоліки:
- не нашёл
- Рафаэль А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я их и заказал только лишь из за того что в описании написано что диаметр колеса 65мм!, а в реальности 50мм и мне они не подходят на моё кресло они маленькие и кресло трёт по полу, как теперь быть?
- Недоліки:
- Не соответствующее описание!
- Егор
Так в описании к товару есть список совместимых кресел. Ваше там есть?
Эксперт RozetkaДобрый день, Рафаэль! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- Рафаэль А***
Всё порешали быстро, молодцы! Вернули и обменяли на нужные мне по диаметру!