- AI аналіз відгуків38 відгуків: 85% позитивні, 7% нейтральні, 8% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальна якість, кольори насичені. Папір достатньо цупкий.
- Переваги:
- Ціна.
Представник постачальникаВітаємо, Олександре! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Христина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість та приємна ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Христино! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший фото папір. Купую не вперше.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний папір як за таку ціну.
Представник постачальникаДоброго дня, ВІталій. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший папір і ціна .
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Фотопапір хороший.
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолію! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість
- Переваги:
- Ціна якість
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний папір
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- ІраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний папір
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Лілія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Фотопапір сподобався,купляю вже вдруге
Представник постачальникаДоброго дня, Лілія! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бумага понравилась. Фотографии получаются яркими и насыщенными. Рекомендую.
- Переваги:
- Цвета естественные.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою ціну добра якість
- Переваги:
- Якість добра. Друк фото без зауважень
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний фотопапір, замовляю постійно.
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- нема
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший фотопапір!
- Переваги:
- Відмінний
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолію! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Орест Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В описі пише для струменевих і лазерних принтерів, а на упаковці для струменевих.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая бумага.фото классные.
- Плахонина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая бумага, фото вышли отличные. Буду покупать ещё.
- Переваги:
- Цена-качество
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Плохая цветопередача, слабый глянец. Печатал на Epson L3160 родными чернилами.
- Переваги:
- Дешевая
- Недоліки:
- Плохое качество отпечатков.
- Василий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня , як для своєї ціни якість гарна .
- Переваги:
- Не скручуєтся після друку
- Антоніна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришла испорченная упаковка.
Не принципиально, но покупая товар хотелось бы видеть соответствующий внешний вид.- Недоліки:
- Испорченная упаковка
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Антоніна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Швидка доставка. Хороший фотопапір!
- Павло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Друкую оригінальними чорнилами Epson - на цьому папері фото бліді, ніби з шумом. Немає чіткості навіть на фото з професійного фотоапарату. Ті ж самі фото, надруковані на фірмовому фотопапері Canon чи Epson різко відрізняються якістю.
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Низька якість
- Мар'яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені сподобався цей папір. Для домашнього використання те що треба. І ціна чудова, перед тим як замовити тут, то купила такий самий папір цього виробника, але матовий(190г/м2), то заплатила в магазині 145 грн. А тут якихось 66 грн?!! Навіть з доставкою вийшло дешевше. Однозначно купувати онлайн вигідніше.
- Николай Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная бумага для домашней фотопечати. Брал для печати фотографий микропрепаратов, для стенда посвящённого микроскопии. Получилось хорошо.
- Переваги:
- хорошая бумага
- Недоліки:
- не выявил
- Виктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая бумага за свои деньги.
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Фотобумага отличного качества, для струйного принтера подошла отлично. Пробовала ещё 2-х разных фирм, эта бумага по качеству лучшая. Однозначно рекомендую. Плотность тоже хорошая,как для домашнего фотоальбома пойдет.
- Переваги:
- Хорошая передача цветов, красивый глянец
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
У меня принтер Epson L355 с оригинальніми чернилами, Фотки получаються просто супер (для того класса бумаги) Сравнивал с бумагой Epson, не сравнимо, НО, я ещё раз повторюсь за свои деньги и качество опрвдывает на все 100%. ВСЕМ советую! Перепробивал, больше 5-ти производителей фотобумаги,отановился на этой.
- Переваги:
- Отличная бумага за свои деньги!
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ужасная бумага. Я конечно не ожидал за такие деньги (от самой дешевой бумаги) получить многого, но это просто полный провал. Чисто случайно получилось сравнить эту бумагу с теми же чернилами с бумагой Canon это 2 огромные разницы. А теперь конкретнее:
1) Бумага очень тонкая, для себя сделал вывод в следующий раз брать минимум 230 г/м.
2) Цветопередача плохая. Цвета получаются не насыщенными и блеклыми, как бы даже выцвевшими, нет яркости, нет достаточной контрастности.
У меня пропало доверие к данной марке бумаги, сделал вывод что "Дешева рибка - погана юшка". Не рекомендую использовать эту бумагу, с тем же успехом можно печатать на чем попало, от фотобумаги тут только название.- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- цветопередача, толщина
- Владимир
Вам не кажется, что это не сравнимо. А если отбросить даже цену - клас бумаги разный. Это обычный глянец который Вы сравниваете с бумагой RC. (нужно тогда сравнивать с альтернативной бумагой Premium Glossy). Насчет цветопередачи - принтер настрое изначально печатать хорошо своими чернилами на своей бумаге. Если хотите добиться такой же цветопередачи, есть несколько способов. Простой - через драйвер принтера печатаете листик калибровки по цвету, яркости и контрасту и вносите корректировку (это стандартные средства у принтеров Canon). Сложный - заказываете цветовой профиль.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всем советую! Не пожалеете за такие смешные деньги.
- Переваги:
- Отличная недорогая, качественная бумага
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер))
- Переваги:
- Качество хорошее! Рекомендую! Сама боялась при покупке...думала...брать или не брать?...А потом решилась и взяла и не капельки не пожалела!!!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая бумага для печати фото дома
- Переваги:
- Недоліки:
- Немного тонкая, но качественная
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Недорогая, качественная бумага.Для домашнего использования просто супер)))
- Переваги:
- Цена,качество не хуже чем у более дорогой бумаги.
- Недоліки:
- Необнаружено