Відгуки покупців про Фотопапір PrintPro 190 г/м 10x15 см 100 л Матовий (PME1901004R)
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный товар
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Марія Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Папір матовий,нагадує білий картон.
Але фото на виході при правильних налаштуваннях просто ідеальні- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Раді чути, що результат друку вам сподобався. Хочемо лише уточнити, що матовий фотопапір для струменевого друку відрізняється від класичного матового фотопаперу для “хімічного” друку, хоча назва схожа. Для струменевого друку поверхня дійсно може нагадувати щільний білий картон — це особливість покриття, яке забезпечує правильне поглинання чорнил та гарну передачу кольорів без відблисків. При правильних налаштуваннях друку та якісному зображенні результат дійсно може бути чудовим. Дякуємо, що обираєте PrintPro.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово,як завжди!
- Переваги:
- Ціна-якість!
- Недоліки:
- Відсутні!
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний папір, на принтері Epson надрукував гарні світлини.
- Переваги:
- Недоліки:
- нема
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Богдан З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якщо надрукувати картинку без корекції - фото вийде темне, мутне. Якщо просто добавити яскравість, контраст, насиченість у фоторедакторі - фото вийде бомба. Дуже крута якість! Принтер Canon TS5140
- Переваги:
- Низька ціна, якість
- Недоліки:
- Є певний нюанс, який треба врахувати
- Тарас Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скорее всего сделал неправильный выбор, ожидал другое качество бумаги
- Переваги:
- цена
- Василь Н***Продавець: Rozetka
Не очікуйте яскравих фото. Яка ціна така і якістт.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тусклі фото. Думаю з часом ще й вицвітатимуть.
- Ал-на Ю***Продавець: Rozetka
Хорошая и качественная фотобумага. Бумага четко и ровно подрезана по размеру, легко использовать в печати фотографий. Рекомендую!