Відгуки покупців про Лежак для собак і кішок Природа LABYRINTH 65х45х20 см (4823082417780)
- Неля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40 x 20. Колір: Сірий
Для чихуахуа щенку подошёл, пришлось постирать, быстро высох
- Тетьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40 x 20. Колір: Сірий
Хороший лежак( побачу як буде після першого прання) для мопса саме впритик. Тобто він для меленьких собачок. Розмір зазначений загальний( спальне місце маленьке)
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Було б добре зазначити розмір спально місця.
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 45 x 20. Колір: Сірий
В захваті. Прати ще не пробувала, як себе поведе ця подушка не знаю, сподіваюсь, що трохи розпушиться.
Лежанка мʼяка, обʼємна, подушка всередині під вагою кота трохи зменшилась. Один великий (7 кг) котик вміщується добре, для двох котів може підійде, якщо вони люблять спати разом. Коти задоволені, один навіть мене на цю лежанку вночі проміняв - Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40 x 20. Колір: Сірий
Все супер, як на фото
- Анастасія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40 x 20. Колір: Сірий
Лежанка велика, для дорослого кота в самий раз, є де роздягтися. В середині велика м'яка подушка, зручна для лежання. Різких запахів не має. Покупкою задоволені
- Кристина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 50 x 40 x 20. Колір: Сірий
Лежанка гарної якості, велика. Кіт задоволений!
- Переваги:
- Якість - ціна
- Недоліки:
- Павловська М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри (ДхШхВ): 65 x 45 x 20. Колір: Сірий
Класна, мені сподобалась, подушка виймається, чохол на замочку. Брала для котика