Відгуки покупців про Захисне скло Proove Achilles для Apple Watch Series 10 46 mm (599790001)
- Андрей Ч***Продавець: Rozetka
Плотно сидит. Пыль не собирается по краям. Отпечатков почти нет, всё устраивает
- Переваги:
- Подошло на часы
- Недоліки:
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за ваш позитивний відгук!
Раді чути, що захисне скло Proove Achilles ідеально підійшло до ваших Apple Watch і ви залишилися задоволені.
Нехай служить довго та надійно!
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жахливе скло! Саме скло найдешевше, рамка трафарет вся подряпана. І найголовніше на склі було дуже багато сміття через яке воно нормально не приклеїлося. Дуже шкода витрачених грошей.
- Переваги:
Представник постачальникаДоброго дня, Артеме.
Нам прикро, що у вас залишилися такі враження від використання скла. Якість та чистота поверхні перед поклейкою мають бути відповідними стандартам, тому описана ситуація потребує перевірки.
Рекомендуємо звернутися безпосередньо до продавця, у якого було здійснено покупку, для огляду товару та вирішення питання щодо можливого обміну або повернення.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам контролювати якість продукції.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не ведіться. Структура цього «скла» жахлива. На фото її краще видно на відображенні на поверхні стола - хвилястість, неоднорідність, нерівність. На годиннику це виглядає як дуже дешева плівка або шмат пластика. До того ж, скоріше за все, саме через цю причину скло не клеїться рівно, й повітря все одно залишається, хоча все робилось повністю за інструкцією на оф.сайті, з використанням комплектної рамки-трафарету. Шкода витрачених часу, нервів та грошей.
Представник постачальникаДякуємо, Ірино, за ваш відгук. Нам шкода, що Proove Achilles не виправдав очікувань.
Ймовірно, проблема пов’язана з конкретним екземпляром або умовами встановлення.
Радимо звернутися до точки продажу для перевірки якості скла та можливого обміну за гарантією.
- Сергийко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую, не підходе на 46 мм. відкллеїлось одразу по периметру чорна рамка, прикро
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що захисне скло не відповідало вашим очікуванням. Ми цінуємо зворотний зв’язок, адже саме він допомагає вдосконалювати продукцію. Якщо є підозра на виробничий брак, радимо звернутися до продавця для вирішення ситуації.