Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Піна для гоління Proraso для чутливої шкіри 300 мл (8004395001941)

Оцінка користувачів 4.76/5
на основі 53 відгуки
  • Ярослав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Піна непогана але в неї є недолік вона слабо піниться, дуже часто треба наносити піну на обличча ,і треба часто надавлювати на кнопку,хоча з перед цією в мене була така що один раз надавив і все більше не треба було.

Переваги:
    Красива банка
    Недоліки:
    Слабо піниться

Доброго дня!
      Дякуємо вам за зворотний зв'язок та за вибір продукції Proraso!
      Розуміємо ваше розчарування щодо густоти піни, проте така її консистенція має своє технологічне пояснення.
      Серія Proraso для чутливої шкіри (White Line / з білим чаєм та вівсом) розроблена спеціально для запобігання подразненням та почервонінням. На відміну від звичайних мас-маркет пін, у її складі немає агресивних хімічних піноутворювачів та силіконів, які зазвичай дають «пишну та важку» піну.
      Вона має більш ніжну, кремову текстуру, щоб максимального зволожити шкіру, пом'якшити щетину та забезпечити гладке ковзання бритви.
      Маленька порада для комфортного використання:
      Перед використанням обов'язково інтенсивно струшуйте балон протягом 5–10 секунд (це критично важливо для правильного змішування газу та складу).
      Наносьте піну на добре зволожене теплою водою обличчя — це допоможе економніше розподілити засіб по шкірі без додаткового видавлювання.

Сподіваємося, ці рекомендації допоможуть зробити ваше гоління більш комфортним. Якщо ж ви віддаєте перевагу більш густій та щільній піні — рекомендуємо спробувати класичну зелену лінію Proraso (з освіжаючим ментолом та евкаліптом) або засіб у формі крему під помазок.
      Приємного використання та гарного дня!

• Назар В***

Дуже сушить шкіру

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що піна не виправдала ваших очікувань. Формула Proraso Sensitive розроблена спеціально для чутливої шкіри та містить екстракт зеленого чаю й вівса, які допомагають зменшити подразнення під час гоління. Водночас відчуття сухості може залежати від індивідуальних особливостей шкіри, жорсткості води або подальшого догляду після гоління. Для максимального комфорту рекомендуємо після гоління використовувати бальзам або зволожувальний крем. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Піна дуже сподобалася, буду брати частіше

Переваги:
    Приємний аромат та легкий ефект охолодження, великий об'єм за адекватну ціну
    Недоліки:
    Відсутні

Добрий день!)

Раді, що сподобалось.
      Дякуємо за зворотній звʼязок!

• Василий Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая пенка,приятный запах,мягкость.., ещё радует объём за небольшие деньги. Спасибо розетке за своевременную доставку!

Недоліки:
    Нет.

Добрий день!

Дякуємо за зворотній звʼязок! Раді, що сподобалось)

• Віталій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Однозначно одна из лучших пен.

Добрий день!
      Дякуємо за відгук!)

• Тетяна А***

Чудово якість

• Вальтер В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Піна приємна,але отримувати її в розетці з пред'явленням паспорту, це вже дуже настирливий сервіс

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала чоловіку на подарунок,найкраща пінка.

• РОМАН Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Піна чудова. Ставлю 5 зірочок. Вистачає майже на рік.Замовив би ще раз, якби не один нюанс, а саме банка - це жах! Друга вже піна цього бренду, інший постачальник і інший різновид піни, проте банка в обох варіантах почала іржавіти на другому місяці користування. У ванній достатньо сухо, але вода так чи інакше потрапляє. На умивальнику залишає кільця іржі, а під пінником взагалі без коментарів. Користуюся близько пів року, хоча вже на третьому місяці була аналогічна по стану

Переваги:
    Піна
    Недоліки:
    Швидко іржавіє банка.
    • Ілля І***

Як? Як піни 300мл вистачає на рік!? При умові що гоління раз на тиждень це 3-4 місяці максимум

• Владислав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Густа і впевнює у своїй якості.
    Користуюсь зараз і замовив про запас, бо оте брендоване нещастя, зроблене в гаражах тупо може викликати суіцідльні думки зранку.

Переваги:
    Яуість
  • Марко л*** Брант
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Преміальний бренд. Без хімози.

Переваги:
    Ціна, немає SLS
    Недоліки:
    поки що не бачу
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

М'яка і ніжна, легкий ненав'язливий аромат ментолу, десь далекі нотки зеленого чаю та якоїсь квітки. Швидко не висихає, еластична. Шкіра після використання не суха й не подразнюється. Перейшов на цю пінку після Barbasol Sensitive Skin оскільки Barbasol швидше висихає.

Переваги:
    Чудовий аромат і гарна консистенція.
    Недоліки:
    Немає.
  • Лариса А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дарувала чоловіку, гарна піна для гоління

Переваги:
    Економна
  • Олег

Просто чудова піна

Переваги:
    Не схожа на інші
  • Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ціна і якість відповідають один одному. Рекомендую

Переваги:
    Хто користувався, той розуміє
  • Микола І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поставлю 5, але не з плюсом (Можливо є кращі). Відчувається ментол, не сильно але є (людям яким подобається ментол в міру - підійде) Що на літо, що на зиму - ідеально. Запах як і у крема для чутливої шкіри, лаймово-мятно-яблучний. Краще джилетів та подібного. Раджу!

Переваги:
    Ароматний та не пахне хімією подібною джилетам, свою функцію виконує ідеально, зволожуючий та не такий сухий як джилети
    Недоліки:
    Незнаю чи можна сказати що це недолік, але набридає запах, хоча по першим враженням він незвичайний та цікавий. (Набридає не так як джилет)
  • Терещенко С***

Раджу, замовив повторно 2 шт

Переваги:
    Гарна в використанні, запах
  • Роман К***

Супер піна!

• Олег В***

Супер!

• Андрей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пена хороша, а вот банка ржавеет.

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Фантастика! Скільки часу я мучився з тим подразнення, чому я раніше не користувався цим брендом?! Тепер гоління для мене це кайф а не мучиння. Тверда заслужена оцінка 5

• Терещенко С***

Сподобалась, дуже.! Подразнень дійсно немає

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная пена, раздражение при бритье с ней почти нет

Переваги:
    Предупреждает раздражение от бритья
    Недоліки:
    Не заметил
  • Слава С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная пена! Хорошо скользит, приятный ненавязчивый аромат и ощущение холодка от ментола. Так же объем 300, что на 50% больше среднестатистического размера пены для бритья.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша піна для чутливої шкіри. Запах інтиресний. І таке враження що розхід піни іде меньше.

Переваги:
    Піна робить свою роботу.
  • Виктор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував як альтернативу барбазолу, дуже задоволений, різниці не відчув. Рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Не виявив
  • Вадим Д***

Отличная

• Ярослав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальна піна, легкий чоловічий аромат.
    Різницю між "мас-маркет" США Barbasol та цим Євро "преміум" не відчув (так категорії позначає Розетка).
    Ржавіти будуть обидві банки. Тут ще й кришка величезна, не дуже екологічно.

Переваги:
    Хороша якість, гарний об'єм
    Недоліки:
    Величезна кришка, яку скоріш за все просто викинете
  • Роксолана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий засіб для чутливої шкіри, схильної до висипів! Подарувала хлопцю, 20 років, все класно підійшло! На подарунок і для щоденного користування супер.

Переваги:
    Гарний запах, економне використання, реально підходить для чутливої шкіри, приємна консистенція і дизайн - бомба
    Недоліки:
    Не виявили
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Особисто я в захваті. Чудовий засіб, дуже сподобався. Після нанесення починає діяти ментол, охолоджує, щетину розм"якшує нормально, багато разів проходити лезом не потрібно. При вологому бритті ел.бритвою (леза вже потребують заміни, може це відбувається із-за цього) піна немов би трохи підсушується, складається враження що вологи для неї трохи недостатньо, але як кінцевий результат, на суть та дію особливо не впливає. Після будь-яких способів бриття шкіра немов би підтягнена. Особливо надзвичайно сподобалась парфумована композиція аромату. Витончена, трав"янисто-ялівцева, з незначними відтінками квітів, схожих на поєднання квітучого барбарису з евкаліптом, чи кіпарисом...Важко навіть передати, потрібно відчути. Загалом немов би поринув у безтурботні, прохолодні та одночасто сонячні весняно-літні дні середземноморського узбережжя...Одним словом bellissimo!

Переваги:
    Охолоджує, пом"якшує щетину, безподобна трав"янисто-ялівцево-хвойна ароматична композиція
    Недоліки:
    Недоліки умовні: трохи висихає піна під час вологого гоління ел.бритвою, лице потребує додаткового незначного нанесення та зволоження водою
  • Човган О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісна і приємна для обличчя пінка

Переваги:
    Див вище
  • Третьяков С***

Дуже приємно вражений!

Переваги:
    Тонкий аромат.
    Недоліки:
    Немає.
  • Іван В***

топчік

• Анатолій Г***

гарна піна.Освіжає

• Федір К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна піна і досить багато.

• Тарас К***

Добре

Переваги:
    Добрий