- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 43
Начиталась відгуків, що вони маломірять та замовила на розмір більше, треба був 42, прийшли самі такі, як і замовляла - 43 розмір. Не маломірять вони. Або кому як пощастить.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Кому як пощастить з розміром.
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Маломерки. Заявленых 42,5 подходит на полномерный 41. Пришлось подарить.
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Замале
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 43
Добре
- Яна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 47
Якість кросівок бажає кращого, за півтора місяці носки вже витерлась тканина на п'ятах.
- Недоліки:
- Розмір маломірить, зазвичай беру 45 розмір, а в цих довелось брати 47. Якість виробу середня
- СтифлерВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 42.5
Все отлично, качество на высоте, у меня нога 26,5 см , брал 42,5 размер . Идеально
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 41
Отличные кроссы от Puma. Материалы, пошив, цвет, внешний вид на высоте, очень удобно сидят на ногах, нареканий нет. В комментариях пишут, что очень маломерят и нужно брать чуть ли не два размера больше, понятно, что у каждого своя анатомия стопы, поэтому скажу по себе, у меня 40 размер, который всегда и беру в том числе и от Puma, почитав отзывы заказал 41 размер. Сели удобно, за счёт толстой стельки, осталось немного свободного места в районе большого пальца, если бы заказал 40,5 было бы идеально, но думаю при носке проблем быть не должно. Очень доволен покупкой особенно с учётом скидки.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 43
Дуже класні кросівки. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Мало мірять, розмір підібрав з другого разу.
Кросівки суперові. Якість класна. Дуже сподобались! Єдине при придбанні рекомендую міряти, дуже мало мірять.
- Переваги:
- Ціна, якість. Крутий дизайн.
- Недоліки:
- Поки не виявив. Якщо вважати за недолік, мало мірять.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 47
Класні кросівки
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Мені сподобались
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 47
47 розмір , заявлено 31см , по факту 30.2((
- Переваги:
- Недоліки:
- Розмірна сітка не відповідає
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Хорошая обувь за свои деньги
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 41
Все чудово підійшло
Велике дякую- Переваги:
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Не зручні, дуже вузькі, при тому що по довжині такі як треба
- Переваги:
- Дешеві
- Недоліки:
- Дешеві
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 44
Всередині від язичка шов давить в ногу, дискомфорт
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 45
Треба брати на пiвтора два розмiри бiльше, бо великий палець впираеться...
- Переваги:
- вигляд
- Недоліки:
- дуже маломiрять
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений. Розмір: 43
Кросівки маломірять, необхідно брати на розмір, а той на два, більші.
А так гарні та зручні.- Переваги:
- Якість, дизайн
- Недоліки:
- Не відповідність розмірів
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Норм тапки, за свои деньги.
- Маргарита М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Гарний дизайн підійде під любий гардероб
- Переваги:
- Якісні, гарно сидять на нозі, зручні
- Недоліки:
- Бессонов І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Чудові кросівки, оригінал. Дуже легкі та комфортні.
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
- Сергій
Підкажіть, вони літні чи демісезонні?
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Не погані кроси, час покаже
- анонімПродавець: Rozetka. Колір: Білий зі світло-сірим та синім. Розмір: 47
Я приміряв EUR 47 на свою стопу у 29,5 см, а вони виявилися дуже замалими. Таке враження, ніби то був розмір EUR 46.
- Ігор А***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 42.5
Зазвичай, мій розмір Puma 42,5р. Прочитавши відгуки, замовивив 43р., але все одно замалі.Надії на те що "розносяться" мало, тому повернув...
- Данило Т***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 40.5
Маломірять , у мене взагалі 40,5 брав по відгуками більше розмір 41 , все одно малі. Хоча довжина устілки відповідає розмірній сітці. Я гадаю що це із за немалої товщини устілки , якщо замінити на тонший то буде краще трішки. Непродумана модель
- Переваги:
- • дизайн
- Недоліки:
- • маломірять
- Вячеслав К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 47
Розміри не співпадають.Маю 46 розмір замовляв іншу модель не підійшла.замовив цю модель 47 розміру тиснуть по довжині та ширині.
- Переваги:
- Гарний вигляд.Якість
- Недоліки:
- Розміри не співпадають