Відгуки покупців про Чоловічі кросівки для бігу Puma Darter Pro 2 31258707 41 (7.5UK) 26.5 см Apple Spritz-Lux Lime-Deep Plum (4069162517074)
- игорь д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий з синім. Розмір: 45
Соответствуют своим характеристикам
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 47
Ймовірно бракована партія, відклеїлись резинові вставки на носках на другий день носіння в міських умовах та почав скрипіти правий кросівок.
За необхідності, фото, відео підтвердження можу надіслати.- Недоліки:
- Заводський брак
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий з синім. Розмір: 40
Доброго дня
Не знаю, як зв'язатися з приводу браку, немає інших засобів зв'язку по цьому товару
Відклеїлась підошва після тижня носки
Потрібно вирішити цю ситуацію
- Вадим П***
Така сама ситуація з моделлю в чорному кольорі.
- Володимир П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сріблястим. Розмір: 41
Нормальні кроси за акційною ціною.
Зручна і в міру м’яка підошва , гарно виглядають на нозі. Розмір 44 -28,5 підійшло ідеально.
Брав в чорному кольорі, вигадають чудово. - МАКСИМ К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Проносив декілька днів. Враження наступні:
- зручні
- легкі, в жарку погоду норм.
- до якості поки жодних претензій.
У мене нога 28 см. брав 44 (28,5 см) розмір, трохи завеликі, але 43,5 були для мене тісні. Якщо нога вузька, може треба брати 43,5.- Переваги:
- Гарна якість, зручні...
- Недоліки:
- Поки не виявлено