Відгуки покупців про Кепка Puma LIGA CAP 02235601 One Size Червона (4060981735021)
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Якісь і модельний вигляд прикольний але через 30хвилин на голові видавлені полоси залишаються.
- Переваги:
- Замовив інший варіант
- Недоліки:
- Давить в голову, після першої стірки втрачає стійкий вигляд і зʼявляється зморшки.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Синій
Кепка сподобалась. Якісне пошиття
- Переваги:
- Puma
- Недоліки:
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Зелений з чорним
Трішки завелика
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Синій
Боявся, що буде тиснути, голова велика. Все ок, кепка чудова, сидить зручно.
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- Полоса на козирку трохи не симетрична
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Очень хорошее качество,стоит своих денег.
- Юрий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Кепка супер
- Роберт М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Хорошая кепка
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Хорошего качества
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Червоний
Кепка огонь. Розмір 58.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Червоний
Я рада, що не помилилась, ношу із задоволенням!
- Переваги:
- Мені дуже сподобалась кепка
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Все супер!!! Мне нравится !!!
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Их нет
- Брижата А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Червоний
Кепка чудова!
Але трішки завелика на підлітка 14 років.
Заміряйте спочатку об'єм голови.
Кепка має внутрішній об'єм 57 см по обідку.
В неї ззаду стоїть резинка, тобто змінити розмір ви не зможете. Резинка розтягується, але не зменшується ))
На жаль, на фото товару це не видно. Брали на осліп,сину дуже сподобалася.
На наклейці вказан розмір S/M- Недоліки:
- Додайте фото ззаду, щоб було видно резинку (що застібки немає)
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Классная кепка... рекомендую!!..
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Владимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Качественная бейсболка
- Богдан Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Дякую гарно за оперативне відправлення мого замовлення...
- Переваги:
- Супер
- ІгорПродавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Зелений з чорним
Уважно дивіться наскільки рівно пришина стрічка на козирку.
В моєму випадку була криво пришита з дуже помітним відхиленням- Недоліки:
- Брак
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Гога А***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гарна якість і вигляд, але не забрав так як розмір на велику голову, думав що на ризинці сяде добре, але всеодно велика