Відгуки покупців про Чоловічі зимові черевики Puma Desierto V2 37302503 40.5 (7) 26 см Black (4062453049124)
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Взуття якісне .
Зважте що не на широку ногу. - Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
На нозі виглядають добре. На льоду ведуть себе непогано. Із мінусів не сильно теплі і трохи пропускають воду.
- Переваги:
- Гарний вигляд, ціна.
- Недоліки:
- Не сильно теплі і трохи пропускають воду.
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Комфортні
- Переваги:
- Чертков А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з коричневим. Розмір: 43
Отличные ботинки. На тёплую зиму подходят вполне.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з коричневим. Розмір: 44
В цілому нормальні черевики, але радив би пошукати альтеранативу серед інших брендів. Якість не краща. На сезон вистачить точно, але на два - навряд чи. При морозах -15 - пальці мерзнуть в двух шкарпетках, але при інтенсивному русі - не надто критично. -5 - -10 - цілком комфортно.
- Переваги:
- Стильний дизайн, зручні
- Недоліки:
- Морщиться верхня частина, в моєму випадку переважно на лівому ботинку. Також на лівому ботинку відірвався наполовину язичок.
Відповідність повноті
Відповідає
Комфортне для температури до
-10°C
- Дмитро М***
Потріскалося покриття, не рекомендую. Якість - на один сезон, навіть меньше.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Чудові ботинки, якісна доставка і можливість скористуватись примірочною у відділенні, ввічливі співробітники. Все сподобалось!
- Переваги:
- Якісні ботинки, прошиті і проклеєні дуже дбайливо
- Недоліки:
- Купив би ще, але але але… =)
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з коричневим. Розмір: 45
Дуже якісні, вживу виглядають краще ніж на фото.
- Переваги:
- Якість пошиття, колір, зручність
- Недоліки:
- Не виявив поки що
- Юрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Хорошие демисезонные ботинки,для осени отличный вариант
- Переваги:
- Очень удобные
- Недоліки:
- Ковальчук С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Повівся на відгукі (походу проплачені боти), купив за 2989 гр. По факту отримав - Дермантинові шкари які довго не прослужать натерають ногі за пів години уже пальці пичуть, Дуже сумніваюсь що це Оригінальні "Пуми" китайскі шкари ціна їм 1000 гривень в базарний день. На фото видно яка там в середині "якість" Видно що бірку з розмірами здерали остався слід і наклеїли меншу порозміру як в оригінальних.
- Переваги:
- Це буци для продажі по інтернету бо наживо їх ніхто і за 1000гр не купить.
- Недоліки:
- Дермантинові, натерають пальці на ногах, холодні, Не оригінал, за таку ціну можна купити брендові якісні черевикі.
- Костя
Почему вы их не вернули сразу?
- Володимир П***
Мабуть ваш день тоді був дуже тяжким, що ви вирішили виплеснути свій негатив на публіку.
- Ирина Б***
Згодна з Вами, купувала сину, але іншу модель - rebound чорні з оливковим кольором. У сина нога стандартна, куплене "вживу" в торгових центрах чи магазинах взуття завжди підходило 42 розміру, а тут це жах, видно розпаровка, бо навіть я поміряла з моїм 39 розміром, відчуття, що один більший, інший менший і в довжину, і в ширину, написала їм щоб обміняти чи повернути, бо схоже на брак( розпаровка), досі ніхто не передзвонив
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Очень удобные ботинки, на ноге сидят отлично, очень легкие, брал размер 44.5 (29 см) размер подошел, рекомендую.
#МойЛук- Переваги:
- Легкие, стильно смотрятся, очень удобные
- Недоліки:
- Пока не выявил
Відповідність повноті
Широке
Відповідність розміру
Відповідає
Комфортне для температури до
-15°C
- музыченко е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 44.5
Ботинки очень хорошие!!!Сыну понравились,говорит что удобно.
- Переваги:
- Цвет,удобные.
- Недоліки:
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 42.5
Крутые - это любовь с первого взгляда)
- Переваги:
- Тепло и стильно
- Недоліки:
- Можно было б добавить вторую пару шнурков, другого цвета.
- Олександр П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
В описі пише що зимові, але по факту демісезон. При отриманні навіть не міряв - відразу на повернення.
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Не відповідність сезону
- Валерій Ш***
Там немає флісової підкладки?
- Дмитрий П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Когда я их только увидел вживую в магазине, я сразу такой: "Вау, я хочу их взять, какие же они стильные/модные".
Но, к сожалению, моя радость длилась недолго. При пристальном осмотре "внутренностей" я столкнулся с выпиющей халтурой и "тяп-ляп" качества.
Если потребуется озвучить, что именно обнаружено, отвечу, а пока - просто оставлю материалы для изучения.
Возможно это, конечно, брак партии, но тогда вопрос, почему нету отдела качества, чтобы такое даже не попадало на прилавок (в конечном итоге, репутационные риски полетят, вероятнее всего, на "Розетку", нежели кто-то задумается, что сама фирма-производитель схалтурила).- Переваги:
- Стильные, хорошая цена (при активной акции)
- Недоліки:
- Качество обработки/пошива/склейки, как у обуви за 500-800 грн.
- ИгорьПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40.5
Класі але при отриманні поміряв один інший не дивився. Він виявися з браком жаль.
- Переваги:
- Зручні гарний дизайн.
- Недоліки:
- Є брак
- Максим З***
А який брак?
- Максим З***
А якого виду брак
- Фоминичев В***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40.5
У оригинала, другой язык)
- Переваги:
- выглядит не плохо)
- Недоліки:
- для копии дороговато!
- Дмитрий
а с чего вы сделали вывод, что это не оригинал? на этом сайте никогда не подводили, всегда оригинальная продукция
- Роман Р***
Дмитрий, а вы знаете сколько вообще оригинал стоит? Вам же человек написал, что не оригинал, значит он смотрел оригинальную продукцию на официальном сайте.
- НадіяПродавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 47
Замовляли для сина (47розмір на довжину ступні 30.5см). По довжині сіли добре, а по широті не підійшли. На вузьку ногу.
- Константин Б***Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 42.5
Пришли левые кроссовки. Заказал эту модель, а в итоге приехали другого бренда, цвета и размера, причем в коробке из-под этих. Как так можно вообще, не розетка, а помойка... Причем обувь заказывал специально для поездки, а остался перед самой поездкой без обуви. Ничего общего больше не хочу иметь с этой контрой и всем буду рекомендовать избегать.
Эксперт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- СЕРГІЙ Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Качество супер. Виглядають на нозі теж гарно, але для мене 28 см, то трохи коли йти, вони йдуть на бік(внутрь), хотя ніколи такого не було..А так, питань немає
- Переваги:
- Кожа! Гарно зробленні, мають гарний вигляд
- Недоліки:
- Трохи тяне на бік
- МихаилПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Стильные а главное НЕ спортивные хоть и от спортивного бренда. Брал как кэжуал вариант. Мои ожидания оправдали на 1000%
- Переваги:
- Удобные , НЕспортивные (!)
- Евгения П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 47
Очень удобные, практичные , качественные ! Пока недостатков нету