- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Гарна якість, не чухаеться голова як в дешевих шапках. Приемна ціна по акції.
- Переваги:
- Не чухаеться голова)
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Ношу цю шапку вже більше місяця, комфортна, можна ходити в ній хоч цілий день і не знімати, давити не буде, навіть якщо у вас велика голова)
- Переваги:
- Стильна і комфортна.
- Недоліки:
- Не знаю, може мені така попалась, одна сторона шапки висунута більше ніж інша, при тому що одягаю її ідеально рівно і тому якщо дивитись прямо на себе в дзеркало то виглядає не рівномірно на голові. Не буду занижати оцінку, але майте це на увазі!
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Среди большого количества шапок, которые я мерил и держал в руках, эта-самая качественная! Ровные швы, качественный пошив, а самое главное, что голове комфортно!
- Переваги:
- Отличная зимняя шапка!
- Недоліки:
- Отсутствуют
Відповідає
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Хороша якість. Стильна та комфортна шапка.
- Переваги:
- Стильна, комфортна
- Недоліки:
- На вигляд не для дуже холодної погоди. Думаю, що при -10 та нижче може бути не достатньо комфортно. Хоча, це швидше здогад.
- Яна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Купувала чоловіку на подарунок. Якість гарна, але однозначно не зимова, а демісезон. Колір чорний, насичений
- Тишкул А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Отличная шапка
- Переваги:
- Цена по акции
- Недоліки:
- Цена без акции
Відповідає
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Отличная, комфортна шапка, подходит на осень и теплую зиму
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Хорошая шапка, не жмёт, голова не чешется, на температуру до -10 пойдет.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Михайло Х***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
На зиму не піде, дуже тонка, але якість не погана, можна купувати
- Переваги:
- Оригінал
- Шевчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Молочний
- Алексей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Супер !
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Якість дуже гарна!!!Рекомендую!!!
- Недоліки:
- Маша У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Гарна, зручна шапка.
- Переваги:
- Менi тут все подобаеться i пiдходить я часто замовляю у вас товар.
- Недоліки:
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Дуже класнюча шапка і якість, як завжди, на висоті
- Рома Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Сірий
Супер.Тонка не масивна.добре тягнеться.підійде як на школьника так і на дорослого
- Недоліки:
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гарна якість, тепла
- Переваги:
- на дотик приємна, тепла
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
До температури 0/-2 відмінно, далі мабуть буде прохолодно. Гарно виглядає
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Гарна шапка. Покупкою задоволений. Рекомендую! Кайфова шапуля.
- Переваги:
- Вчора температура була -10, у цій шапці тепло і комфортно. Розмір "one size", дуже добре тягнеться, на мою велику голову налізла легко, не давить. М'якенька =)
- Недоліки:
- Немає недоліків (якщо купувати зі знижкою).
Відповідає
- Илона З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Хорошая шапка. Тонкая, демисезонная
- Переваги:
- Хорошая модель
- Недоліки:
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Отличная шапка, не знаю кому в ней там холодно, минус 15 в ней тепло и комфортно
- Михайло
Мені холодно, купив теплішу
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Синій
На 60 размер подошла, норм тянется,
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Синій
Все ок.
- Переваги:
- Ціна/якість.
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Якісна і класна шапка.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Фіолетовий
Тим, хто хоче щоб не давило і не було слідів на лобі, рекомендую! Так, не на зиму. На осінь, весну і теплу зиму. За пару місяців носки і декількох разів прання вигляд гарний! Не розтягнулась, не покаталася.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Відповідає заявленим характеристикам
- Оберемський М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Дівчина дуже хвалила)
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Фіолетовий
Класна,зручна
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Лина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Хорошая осеняя шапка
- ангелина л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Білий
Отличная шапка , качество супер
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Шапка соответствует стандарту
- Переваги:
- Хорошая ткань
- Юрий К***Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Супер!
Відповідає
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Кораловий
Шапочка выглядит, как на фотографии. Красивый коралловый цвет, мягенькая, приятная. Освежает. Понравилась.
- Переваги:
- Удобная. Подходит для разных причёсок.
- Недоліки:
- Не выявила.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
- Переваги:
- Все супер - товар відповідає опису та фото, швидка відправка, продавцю дякую та рекомендації )
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Темно-синій
Выглядит в жизни намного лучше, чем на фото. Хорошая, качественная, фирменная шапка на теплую зиму, и на холодную осень-весну. В мороз уже желательно одевать капюшон от куртки поверх нее.
- Переваги:
- Красивая, хороший материал, легкая, не давит
Відповідає
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
За свои деньги топ)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Бежевий
Класна шапка
- Переваги:
- Красиво виглядає, не давить, гріє, акційна ціна, бескоштовна доставка від Розетки!