Відгуки покупців про Пудра для обличчя Pupa Luminys Silky Baked Face Powder №05 Amberlight 9 г (8011607099160)
- Ганна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
Пудра має гарний фініш, не обтяжує шкіру, виглядає природньо, вистачає надовго
- Переваги:
- Невагома, шкіра виглядає здоровою
- Недоліки:
- Не виявила
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 06 Biscuit Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Дуже погана.
- Переваги:
- Євгенія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Прекрасна пудра, не замилюється, дуже добре ложиться на шкіру
Вже тричі її купляла
Рекомендую- Переваги:
- Дуже добра пудра
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 06 Biscuit Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Очень хорошая, качественная пудра. Хорошо ложится на лицо, создаёт эффект доброго макияжа с мягким сиянием.
- Переваги:
- Невесомая структура
- Недоліки:
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
Кришка пудри в подряпинах і сама пудра тріснута
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 04 Champagne Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Ніжна текстура пудри мʼяко лягає і завдяки матовим частинкам вирівнює поверхню та маскує недоліки шкіри.04 номер гарно адаптується до світлої шкіри.
- Переваги:
- Якісна пудра
- Недоліки:
- Спонжик
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 06 Biscuit Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Дякую,забрала другу пудру. Разетка обожнюю.
- Переваги:
- Цена та швидкість.
- Недоліки:
- Немає.
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 04 Champagne Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Дякую, швидко. Пудра супер, упаковка як і сама пудра нові.
- Переваги:
- Цена, на других сайтах дороще.
- Недоліки:
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Пудра супер. Вопросов нет. Одни плюсы. Но спонж - с каждым разом хуже и хуже
- Переваги:
- Качественная пудра
- Недоліки:
- Спонж
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 04 Champagne Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Брала зразу два відтінки 04,01.Обидва підійшли на світлу шкіру.Весь день тримається матуючий эффект. Буде і надалі користуватися.
- Переваги:
- Гарно лягає,легка і непомітна.
- Недоліки:
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
Якісний товар,тон підійшов,гарно лягає і добре маскує та тримається.Більше підходить до світлого обличчя.
- Переваги:
- Не обтяжує,гарно лягає та маскує.
- Недоліки:
- Шаповалова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
У березні 2026 прийшла ця пудра з поганим терміном придатності ( 03.03.26), продавець була розетка
Дуже разочарована , не відповідальне ставлення до клієнтів
Прийшлося зробити відмову, хоча розраховувала на цю покупку (- Переваги:
- Назараз немає
- Недоліки:
- Прийшла у березні 2026 з поганим терміном придатності ( 03.03.26)
- ВікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 06 Biscuit Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Дуже якісна пудра, перекриває недоліки та почервоніння, не сушить шкіру. Завжди замовляю тільки цю пудру. Цього разу спробувала номер 6, як на мене, то не дуже темна, ефект легкої засмаги, на весну та літо- ідеальна.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Якісний товар!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
Дуже класна пудра,гарно перекриває,матує,не забиває пори,не сушить шкіру!!!
- Переваги:
- Запечена,тримає форму,не сиплеться
- Недоліки:
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 04 Champagne Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Все супер!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
Клас
- НаталиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 06 Biscuit Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Беру не первый раз, нет чувства тяжести на лице, хорошо ложится
- Переваги:
- Легкость
- Недоліки:
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Задоволена цією пудрой.
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Пудра просто супер! Спасибо!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
Дуже швидко прийшов мій заказ.
Працівники дуже ввічливі і компетентні. - Людмила И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Лягає добро, гарно матує недоліки шкіри.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Я багато років користуюсь цією пудрою. Але такої смердючої ще ні разу не було.
По бач коду не можу перевірити термін придатності. Розчарована дуже, повелась на скидку( - Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 04 Champagne Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Гарно підлаштовується пвд колір шкіри
- Недоліки:
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
Найкраща натуральна пудра.
- Адаменко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 06 Biscuit Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Чудовий продукт. Беру вдруге.
Покупаю не первый раз , очень нравится , не пересушивает , не отяжеляет кожу. Спасибо за быструю доставку )
- Недоліки:
- Лана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Класна пудра, оригінал! Лягає чудово, моя не дуже гарна шкіра становиться оксамитовою
- Переваги:
- Якість, купувала з гарною скидкою
- Недоліки:
- Немає ніяких
- Олеся Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Потрібно зазначати в назві або в описі, що пудра являється реплікою!!!! Продавець завідомо обманює.
- Переваги:
- Завищена ціна. Це підробка
- Недоліки:
- Сильний неприємний запах, немає переходів тону на самій пудрі, невідомий дизайн упаковки
- Олеся Ш***
І ще. На коробці немає захисної плівки. Такого не зустрічала в оригінальному продукті.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Не можу поділити дикий захват цією пудрою, оскільки читала багато відгуків, та в мене були і кращі пудри. Не сподобалось, що вона досить важка на шкірі, тобто її дуже видно, тому вигляд не природній. Хоча разом з тим насиченість перекриває недоліки шкіри, тому 4 зірки. З приводу підробок - перевіряйте коди на чек пачкод, у мене була нова упаковка, але це не підробка.
- Переваги:
- колір, легке нанесення, перекриття недоліків
- Недоліки:
- її видимість, при штучному освітленні особливо видно, що напудрена шкіра
- Ірина К***
Підкажіть, будь ласка, які на вашу думку кращі? Шукаю собі хорошу. Буду вдячна
- Світлана С***
Мені сподобались: IsaDora, NYX - замовляла на іншому сайті.
- Марта З***
Підкажіть будь ласка що саме і з чим треба звірити щоб не попасти на підробку? Дуже дякую
- ЛяляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Пудра хорошая. Покупала и тут на мейк-апе,одинаковые абсолютно.
- Переваги:
- Хорошая пудра, долго держится
- Недоліки:
- Ганна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Гарно лягає на шкіру, має ефект блюру
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Дуже класна, рекомендую!
- Переваги:
- Має мілкий помол, невагома
- Недоліки:
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: Silky Baked Face Powder №01 Ivory Beige
пудра хорошего качества,подошла для светлой, бледной кожи.отличная цена
- Переваги:
- отлично
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 06 Biscuit Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Дуже класна пудра.
- ЛанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 05 Amberlight Luminys Silky Baked Face Powder Pupa
Дуже хороша пудра!