- Оля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ліхтар замовляла для брата.
Каже, що супер. Для військових - супер!- Переваги:
- Ціна. Український виробгик.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Задоволений покупкою. По відношенню ціна якість все відмінно. Вважаю, що підходить лише для побутового використання. Для активного : військові, туриз, велосипед, біг краще обирати щось класом вище. Лямка не буде тримати таку вагу надійно. Він не легкий, але це логічно зважаючи на акумулятор.
- Переваги:
- Акумулятор, якість світла, зручне керування, багато режимів.
- Недоліки:
- Лямка не буде тримати надійно в русі. Механізм нахилу не викликає довіри. Нема жорсткої фіксації.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Фонарик
Світить дуже яскраво.
Дякую Розетка за швидку доставку і якісний товар- Переваги:
- Класно світить
- Станіслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Користуюся 4 дні, ввечері якраз розрядився, тримав в загальному 2,5-3 години, світить яскраво, ремінець зручний.
- Переваги:
- Зручний ремінець, тримає заряд достатній час, багато режимів, яскраве світло.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже задоволений ліхтариком. В ньому все влаштовує.
- Переваги:
- Довго тримає заряд та три режими роботи. Відносно швидко заряджається.
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
перестала горіти середня(біла) лампа.скільки в нього гарантійний термін?
- Представник бренду
Просимо вибачити за можливу несправність, скористайтесь гарантією. На сайті вказано відповідний термін. Гарантія
6 місяців.
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Доповнюю відгук. Розібрав ліхтарик. Він виявився розбірним. Що у середині, дивись на фото. Треба перевірити акумулятор. При необхідності поміняти контроллер аба акумулятор.
- Переваги:
- Розбірний ліхтар. Є можливість поміняти акумулятор.
- Недоліки:
- Рідний акумулятор пропрацював нормально лише місяць.
- Представник бренду
На жаль, розібравши ліхтар ви втратили гарантію, про що вказано в інструкції.
Якщо є проблеми з роботою ліхтаря - скористайтесь гарантією. - Руслан С***
Я так думаю, що це батарея для заміни. посилання
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Чудовий ліхтар.
- Переваги:
- - Акумулятор а не батарейки
- Режими яскравості для холодного і теплого світла - Недоліки:
- - Коли включений, світиться синій індикатор заряду, що в бойових умовах неприйнятно, треба заклеювати.
- Неможливо миттєво включити або виключити світло, необхідно затискання кнопки на 3 сек.
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Не раджу купувати. Через місяць користування перестав тримати заряд. Дуже швидко разряджається. А коли ставиш на зарядку, то швидко показує повну зарядку.
- Переваги:
- Три кольори. Декілька ступенів яскравості.
- Недоліки:
- Швидко виходить акумулятор із строю.
- Представник бренду
Для усунення можливих проблем з ліхтарем потрібно скористатися гарантійним обслуговуванням.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Працює добре
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Светит хорошо… нооояяКак для военных не подходит, 1 раз слетел с каски , упал об ступеньки уже не работает
- Переваги:
- Хорошо светит, есть режимы яркости
- Недоліки:
- Не ударостойкий
- Представник бренду
Так, ліхтар багатофункціональний, але як і у багатьох схожих товарів можливі пошкодження при падінні на бетон.
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Він ще новий,але вже непрацює.То я просто неуявляю яке в цього фонарика якість.Некупуйте можливості перевірити на почті немає,так як до нього в комплекті немає зарядного
- Представник бренду
Для початку роботи з ліхтар потрібно прочитати інструкцію - це допоможе.
Натисніть кнопку вимикача понад 2 секунди - вмикається світло.
- YuretcВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Фонарь отличный, своих денег полностью стоит, есть три вида света (белый, красный, жолтый(жёлтый удобный для чтения), у белого три режима света, у жёлтого и красного по два режима, яркости хватает с запасом, разсеевание линз тоже хорошо сделано, кнопки тактильно отличимы (даже в темноте ты чётко понимаешь что ты нажимаешь) есть индикатор заряда(очень важная вещь) и современный разъём для зарядки USB-C.
Вобщем, рекомендую к покупке, будете довольны!- Представник бренду
Дякуємо за вибір продукції Quantum. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Рекомендую, світить ярко, тримається нормально, регулюється кут нахилу, вистачає на тиждень по 40 хвилин на день, вже тричі падав неушкодженим
- Переваги:
- Три рівня яскравості, додатково жовте та червоне світло, USB-C зарядка, потужний акумулятор
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Представник бренду
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Купував ліхтарик для прогулянок з собакою, супер, те що й потрібно було мені
- Переваги:
- Має три режими, світить нормально
- Евгений Б***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Пользуюсь, активно уже год, и в дождь и мороз рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружил
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: UniversamPro. Колір корпусу: Чорний
Класний потужний ліхтак, батарея тримає довго, дуже корисний червоний режим
- Переваги:
- Яскравість, батарея
- Недоліки:
- Не виявив