- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1
Все гуд
Добрий день!
Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.
- ЄВГЕНІЯ О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1
Отличная вещь,не ожидала ,что будет так эффективно "работать",держит холод 10 часов точно,больше просто не пришлось...использовала при длительных отключениях электричества,содержимое общей камеры холодильника (кастрюли особенно)было даже холоднее,чем просто при работе холодильника,не говоря о том ,что ничего не испортилось ...
- Переваги:
- Хорошо и долго держит холод....
- Недоліки:
- Не обнаружила...
Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Михаил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1
Ставлю 5 но в деле ещё не проверял. Выглядят добротно.
Вітаємо!
Щиро дякуємо, що знайшли час для написання відгуку. Ваша довіра та зворотний зв'язок є дуже важливими для нас. Раді, що покупка виправдала ваші очікування.
Бажаємо гарного дня та приємного користування!
- Костянтин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1
Виконує усі свої функції на відмінно
Добрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1
Все ок
- Переваги:
- Добре