Відгуки покупців про Інжир у темному шоколаді Rabitos Royale 142 г (8421364000710)
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 142
Отличный подарочный вариант. Очень вкусные конфеты ручной работы. Рекомендую.
- Переваги:
- Очень вкусно!
- Недоліки:
- После них обычные конфеты не такие вкусные.
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 265
Смачні, вишукані цукерки.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 265
Замовляв 3 коробки цукерок на подарунок - всі 3 коробки брудні і наче їх топтали на підлозі. На одній подряпини. Не рекомендую тут замовляти
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 142
Цукерки супер!!!
- Яніна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 142
Смачні та свіжі цукерки .
Дякую. - Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 142
Смачно ніжно незвично
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 265
Неймовірно смачні цукерки, гарне подарункове пакування. Дуже вишуканий, благородний смак: якісний шоколад, ніжний ганаш, свіжий інжир. Поєднання смаків неперевершене!
- Переваги:
- Смак, гарне пакування
- милосердова с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 142
Смачні цукерки. Гарне обслуговування. Дякую
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 265
Один раз варто спробувати. Дійсно смачно
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 265
Поціновувачу чорного шоколаду та інжиру дуже сподобалось!
- Переваги:
- Смачно, велика гарна подарункова упаковка
- Недоліки:
- Про недоліки не повідомлено
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 142
Найсмачніші цукерки в світі❤️
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1000
Дуже смачні цукерки. Швидка доставка.
- Юрий к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1000
дуже смачно
- Леонід В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1000
Дуже смачнющі цукерки. Смачний і шоколад і начинка. Гарно оформлені. Але ціна... мабуть завишена, Тільки на велике свято чи з великого кохання один раз посмакувати.
- Переваги:
- Смак, оформлення коробки та обгортка.
- Недоліки:
- Ціна.
- АльонаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 142
Дуже смачні, просто навіть не можу пройти повз не залишивши коментар, хоч і купувала їх давно в відомому супермаркеті, але це моя любов
- Александра С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1000
Це неймовірно смачні цукерки. Справжній витвір мистецтва. Якщо хочете вразити кохану, сміливо даруйте їх :)
- Переваги:
- Смак, оформлення.
- Недоліки:
- Ціна.
- Татьяна А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 265
нереально вкусные конфеты!!!! Рекомендую!
- Переваги:
- очень вкусные