Відгуки покупців про Термосумка Ranger 30 л Коричнева (RA 9955)
- Ярослава Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Купила эту сумку случайно..Надо было срочно,с той сумкой,что планировала(извините)купить была задержка с отправкой и выбор пал на эту.Как выяснилось,не зря..Качество сумки отличное.Аккуратная,вместимая,удобная .Спасибо,что так удачно попала на этот товар)))Довольна,как слон.
- Переваги:
- Качество,цена
- Недоліки:
- Святослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 20
За свої кошти гарна сумка
- Переваги:
- Ціна, якість
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Невелика сумка, зроблена з якісного , цупкого матеріалу.Випробували для збереження тепла - добре.
- Переваги:
- Можна використовувати і літом , і зимою.
- Недоліки:
- Поки ще не побачив.
- В'ячеслав Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Сумка радовала все лето, очень доволен.
- Переваги:
- Износа практически нет. Ничего не порвалось за лето
- Недоліки:
- Костылева А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Нормальная сумка. Подбиралась в первую очередь по размеру, а термоизоляция внутри скорее как бонус. В целом рекомендую.
- Переваги:
- Качественный пошив, добротный материал, соответствие указанным размерам.
- Недоліки:
- Пока отсутствуют ибо срок эксплуатации невелик.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. З повагою команда Ranger.
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Только получила,но по виду очень достойная.
- Переваги:
- Достойное качество.
- Недоліки:
- Пока нет
- Михайло ц***
колір маркий дізайн не на висоті. Товар повертаю після розпаковки.
Представник постачальникаДоброго дня.
У нас всі фотографії та характеристики відповідають дійсності, ви ж обирали товар по фотографіям. З повагою команда Ranger.
- Алена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Отличная сумка, пользуемся уже 2 года. Всегда с нами и на отдыхе. Холод держит великолепно))
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Чудова сумка, міцна і добре тримає прохолоду
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що термосумка виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.
- Лейла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Зручний дизайн, гарні відділення. Надійність швів в ручок
- Переваги:
- Зручність і надійність
- Недоліки:
- Не аиявили
Представник постачальникаДякуємо за інтерес до нашої продукції! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням та оціните її зручність, надійність і практичність. З повагою, Команда Ranger
- Костя Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Все дуже файно . Дякую розетка юа
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Дуже хороша термосумка.
- Недоліки:
Сумка надзвичайно хороша. Дякую виробнику сумок за товар і дякую Rozetka за доставку.
- Переваги:
- З акамуляторами холоду можна брати в далеку дорогу
- Недоліки:
- Людмила З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Сумка супер! Рекомендую .
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Нормальна сумка. Можна брати.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Виріб високої якості, продавець гарний і ввічливий рекомендую!
Отличная сумка) долго держит холод.
Замок ходит туго, думаю из за того что ещё не разработан. За 2 недели пользования ничего не сломалось)- Переваги:
- Цена, качество.
- Сергій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Гарна термосумка, компактна та містка. Зручна для носіння в руці та на плечах. Гарний колір та матеріал. Для подорожі на ринок, магазин та природу у спекотну погоду саме те, що треба.
- Переваги:
- якісний, недорогий товар
- Недоліки:
- не має
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Всё хорошо.
- Переваги:
- Отличная сумка, качественно пошита, держит форму.
- Недоліки:
- Змейку хотелось бы "трактор"
- Кирилл Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Норм за свої гроші.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Гарна якість, вмістка, компактна
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Дуже сподобалося
- Недоліки:
- Лілія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 20
Супер)
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Качественная сумка. Приятный внешний вид. Объемная, вместительная.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Дуже хороша сумка. Якість приємно здивувала. Цупка, вмістка. Супер просто. Купувала на подарунок.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
Гарна, досить містка.
- Переваги:
- Місткість
- Недоліки:
- Поки немає
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 20
На перший погляд сумка гарна,як тримає холод ще не перевіряв
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Дякую! Дуже гарна сумка за таку ціну. Задоволена.
- Переваги:
- Компактна
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Норм.
- Худенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Сумка пошив качествений,вид как на фото.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Сумка маленька не 15кг.До 10кг .
- Николай О***
там 15 литров, а не кг
- Галина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Якість тканини-непогана
Хоча замок зіпсувався при першому використанні - Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 20
Сумка всередині воняє просто жахливо.. окрім баклажок туди нічого не положиш,тому що і отриїтися можно..в так,на такі кошти зійде!
- Переваги:
- Мало переваг
- Недоліки:
- Жахливий запах всередині!
Представник постачальникаДоброго дня!
Нам дивно бачити такий відгук, адже компанія Ranger приділяє особливу увагу якості матеріалів, що використовуються у виробництві. Наші термосумки виготовляються з безпечних та якісних матеріалів, і подібних звернень щодо різкого запаху ми раніше не отримували.
Якщо ви дійсно придбали оригінальну продукцію Ranger, просимо надати номер замовлення та фотографії товару. Ми обов'язково перевіримо інформацію та розберемося в ситуації. Якщо буде виявлено виробничий недолік, питання буде вирішено відповідно до гарантійних зобов'язань.
З повагою,
команда Ranger
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 15
Якість матеріалу добра
- Переваги:
- Міцна тканина
- Недоліки:
- Погано тримає температуру
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Через 20-25 разів закривання блискавка РОЗІЙШЛАСЬ
- Гліб Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Коричневий. Об'єм: 30
Пошкоджений товар. Не перевірив його, нажаль, при отриманні.
- Переваги:
- Недоліки:
- Пошкоджений.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Щодо пошкодження – це могло трапитися під час відкривання коробки, якщо випадково було використано ніж або інший гострий предмет. Ми завжди рекомендуємо обережно розпаковувати товар, щоб уникнути подібних ситуацій.
Зверніться, будь ласка, до нашого сервісного центру за телефоном : +38 050 453 09 46 і ми оперативно вирішимо це питання.
З повагою,Команда Ranger
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: DimPosud. Колір: Коричневий. Об'єм: 20
Все супер
- Продавець DimPosud
Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що ви залишилися задоволені термосумкою. Бажаємо, щоб вона довго служила та була зручною у щоденному користуванні!