Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Термосумка Ranger HB5-5Л (RA 9917)

Оцінка користувачів 4.62/5
  • AI аналіз відгуків
    49 відгуків:  позитивні 75%, нейтральні 15%, негативні 10%
    Всього в аналізі враховано 49 відгуків. Переважна більшість покупців залишились задоволені термосумкою Ranger RA 9917. Клієнти відзначають її компактність, якість пошиву, гарне збереження холоду (разом з акумуляторами), зручність для транспортування вакцин, ліків, обідів та наживки. Головною перевагою товару стали якість пошиву й функціональність у співвідношенні з доступною ціною. Найбільше нарікань стосується об'єму — чимало покупців зазначили, що фактична місткість менша за заявлену, і деякі скаржаться на недостатнє збереження температури для теплих продуктів або тривале підтримання холоду. Загалом, термосумка отримала позитивні оцінки від більшості користувачів і вважається вдалою покупкою для короткострокового зберігання та транспортування продуктів чи медичних препаратів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Назаренко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Синій. Об'єм: 4.5

Гарна компактна термосумка, добре тримає температуру. Брали для транспортування вакцини

Переваги:
    Добре тримає температуру, компактна
  • Ольга

Удобная, небольшая, размер идеальный для перевозки вакцины и сухого льда.
    Пошита аккуратно.
    Спокойный синий цвет.
    Ручки надёжные.
    Во всём подошла.

• Андрій Л***

Термосумка супер, дуже сподобалася.

• Андрій К***

Ідеально підійшла для транспортування та зберігання живої наживки на риболовлю.

• Валерия М***

Дуже класна сумка. Виглядає якісно. Купували для перевезення вакцини.

Переваги:
    Ціна, якість
  • Ирина Л***

Дуже якісна, дякую за пошив.

• Янина Л***

Для вакцин и перевозки крови,сумка холодильник отличная!Спасибо.

Переваги:
    Хорошо держит холод .
    Недоліки:
    Нету.
  • Таїсія К***

Гарна термосумка. Брали для транспортування вакцин. Використовуємо разом з акумуляторами холоду.

Переваги:
    Компактна, якісно пошита
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ярослав Р***

Класна сумка, якісна, дешева, рекомендую. Добре тримає холод.

• Ольга

Отличная термо сумка. Везла лекарство сутки, правда положила еще таблетку хладогена на дно. Все отлично. Рекомендую сумку

• Ирина

Якість дуже гарна. Холод тримає близько 5 годин

Переваги:
    Недоліки:
    не має
  • Георгий З***

Все добре

Переваги:
    Як раз розмір який потрібен
  • Вікторія

Дуже задоволена цією термосумкою, придбала її для транспортування вакцин. Добре і довго тримає холод. Саме те, що потрібно! Напевне, влітку використовуватиму її ще й для продуктів/напоїв.

Переваги:
    Компактна, якісно пошита, міцна, свою функцію виконує. Ціна!!!
    Недоліки:

Дякуємо за інтерес до нашої продукції!
      Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням та оціните її зручність, надійність і практичність.
      Якщо у вас є додаткові запитання – із задоволенням допоможемо!
      З повагою,
      Команда Ranger

• І_ Н***
    Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Колір: Синій. Об'єм: 4.5

На перший погляд-класна сумочка(порівнюю з тими що мав дотепер ).Пошита якісно,матеріал верхній добротний,міцний,внутрішній сріблястий.а-ля фольга.Термоізоляційний шар товстенький.Хотів власне таку,без ремня на плече і кишень зовнішніх сіточок.Розміри переміряв лінійкою.відповідають заявленим.Задоволений придбанням)

Недоліки:
    не бачу таких

Дякуємо за інтерес до нашої продукції!
      Якщо у вас є додаткові запитання – із задоволенням допоможемо!
      З повагою,
      Команда Ranger

• Антоніна М***

виглядає гарно, якісно пошита, міцна. розмір- як я й шукала- на заміну подібній для бутербродів рибаку))

• Ярослав М***

Термосумка сподобалась

Переваги:
    тримає форму, гарна якість
  • Олександр О***

З завданням справилася

Переваги:
    Гарно прошита
    • Дзюба К***

Що це за підставка на дні сумки? Купували окремо?

• Игонина Н***

Очень хорошая термосумка

Переваги:
    Хорошо держит холод.
  • Ирина К***

Сумка- супер!!! Прекрасное качество

• Катерина

Чудесна сумка, маленька, компактна, дуже якісно прошита, непогано тримає холод.

• Яна К***

Компактна, непогано тримає температуру, якісно пошита.

Переваги:
    Ціна, якість
  • Любов М***

Зручна

Переваги:
    Колір, об'єм.
  • Дегтярьов І***

Атлічна сумка!!!

• Костянтин Б***

крута , бомбезна сумка))) якість топ

Переваги:
    супер
  • Станислав Ш***

Рекомендую

Переваги:
    Компактна і якісна термосумка
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Янина Л***

Для перевозки вакцины,супер!Да и вообще качественная термо сумочка класс!

• Анастасия Г***

Удобная компактная сумка, хорошо подходит для транспортировки вакцин

Переваги:
    Компактная, удобная
  • Євгеній

Маленька термосумка, яка ідеально підійде для малого чи середнього лоточка і парочки акумуляторів. Добу холод тримає без проблем

Переваги:
    Розмір, довго утримує холод
  • Сергій Ш***

На свій об'єм норм.

• Билал С***
  • лев с***

Все ок

Недоліки:
    Поки ще не виявлено

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. З повагою команда Ranger.

• Таїса Р***

Сумка невеличка, проте свою роботу робить добре.

Переваги:
    Невеликий розмір, якісне пошиття.
    Недоліки:
    Поки не виявила.

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що термосумка цілком виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger

• Валерія

Чудова маленька термосумка за свої кошти! Але до неї, звичайно, треба хороші гелеві акумулятори, щоби можна було насолоджуватися прохолодними напоями (або будь-чим іншим) протягом 6-8 годин улітку.

Переваги:
    Тримає холод за такі гроші просто супер
    Недоліки:
    Можливо, комусь не підійде розмір, адже вона маленька. Але це радше застереження уважніше читати характеристики, аніж недолік

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що термосумка прсолужить довгі роки.
      З повагою команда Ranger.

• Наймушин И***

Зручна в дорозі

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємося, що термосумка повністю виправдає ваші очікування. З повагою, команда Ranger

• Олександр С***

Класна термосумка,розмірам відповідає

Переваги:
    Якість,розмір,ціна
    Недоліки:
    Не помітив

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що термосумка повністю виправдає ваші очікування. З повагою, Команда Ranger

• Сергій В***

Сумка супер. Рекомендую.

Недоліки:

Дякуємо за інтерес до нашої продукції! Сподіваємось, що ви будете задоволені користуванням. З повагою, Команда Ranger