- Артем ДокторовичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Валять нормально, якісно
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
- Ще б запасу по громкості без втрати якості звуку!
- Ваня СеменовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
При подключении через какое-то время колонки начинают рипеть без причины
- Переваги:
- Недоліки:
- Рипят сами по себе
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Колонки досить масивні, видають хороший звук.
Мають легкий фоновий шум, якщо включені, але нічого не відтворюють.
Не вважаю це недоліком, тому що, коли мені потрібно щось слухати, я включаю колонки і слухаю, якщо не потібно нічого слухати - виключаю.- Переваги:
- Хороший звук, якісні матеріали і збірка
- Недоліки:
- не виявив
- Євгеній Пархоменко
Клава Hator, респект
- Роман Стовпюк
Так це ж аналоговий сигнал, для нього фоновий шум - це норма) якби колонки піключались через USB, а не 3,5 мм - був би цифровий сигнал, без тих фонових шумів) аналогічна ситуація і з мікрофонами...
- ОлегПродавець: Rozetka
Колонки начебто не найдешевші, але якість та виконання як в найдешевших.
1. Істотній фоновий шум 50 Гц що заважає. Другі колонки що в мене стоять то в них повна тиша, якщо на вході нічого немає, а тут ручка гучності на мінімумі а вони фонять. Слухаєш шось тихе, то слухаєш і 50 Гц. То лягаєш спати а вони гудять. Вимикаю комп, ще й колонки тепер потрібно вимикати.
2. Трансформатор живлення встановлений в колонках потужністью 25 Вт, то про які 20 Вт на канал може йти мова?
3. Радіатору охолодження не встановлено, його роль грає задня металева кришка 12х11 см, тобто площа охолодження лише 130 см.кв. Це смішно.
Колонками розчарований повністью. Треба буде переробляти. Навіщо я витрачав кошти, щоб потім їх допилювати?- Переваги:
- Норм зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Істотній фоновий шум, потужність не відповідає заявленій, зависока ціна для такої якості
- Igor FisherПродавець: Rozetka
Купував в другому магазині, відгук тут залишу))
Повернув відразу. Розчарування на всі 100.
По перше фонове гудіння. Для компа брати вообще не то. Я не розумію для чого ці колонки існують що коли тихо слухаєш музику ще слухаєш і шум трансформатора щам так працює...
Оскільки я їх вмикам в на 2-6% гічності, то від звуку я очікув більше, і від басу також. На низькі гучності бас не мякий і не розкачується.
Зовсім не розумію для чого такі колонки існуютью.
Замовив тут розетчці нові вже, меньші, побачимо як вони будуть))- Переваги:
- Вигляд норм
- Недоліки:
- Фоновий шум
- Анастасія
Ви вперше купили колонки такого формату? В них завжди стоїть підсилювач, який у дешевому сегменті інколи чути голосніше