- Євгеній В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мне понравился. Тихий. Удобный. Справляется со своей задачей.
- Переваги:
- Тихий
- Недоліки:
- Пока не нашель
- ОоО О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В користуванні тиждень. Придбали для холодильника. Нижче пишуть що показання на дисплеї не відповідають дійсності, але в моєму випадку все в порядку вихідна і вхідна напруга ( показники на дисплеї і реальний вихід)чітко відкалібровані. Для перевірки використали 3 мультиметра. Перший увімкнули в розетку напряму, другий на вихід з даного стабілізатора і третій на вихід в інший стабілізатор напруги яким користуємось більше 10 років. З даного тесту можу сказати що в даному стабілізаторі дисплей показує напругу в розетці на 99.5% точно. А саме: коли мультиметр в розетці показує 230V-на дисплеї такий же показник. Напруга в розетці до 230,4-на дисплеї ті ж 230. Якщо в розетці 230.5 на дисплеї значення змінюється постійно 230-231V, 230,6 то заокруглення іде стабільно до 231. Така ж ситуація і з значеннями на виході стабілізатора. Тобто в моєму випадку значення дисплея досить точне. Тепер на рахунок стабілізації(що і є найважливішим) наскільки розумію всі стабілізатори заточені на 230V. Так як значення до 215 і 341 V , не стабілізуються (як і в цьому стабілізаторі так і в моєму старому. Спеціально засікли відпрацювання обох стабілізаторів (старого і даного і реакція на стабілізацію з показань в розетці і на виході ) абсолютно ідентична, що дуже радує ( так як старий стабілізатор відомого бренду який дуже якісний, і що цей стабілізатор працює так же дуже радує). Стабілізатор майже безшумний, легке клацання при стабілізації і все. Не гріється, не видає сторонніх запахів . Працює вже тиждень на холодильнику з графіком 24/7. Споживання електроенергії даним стабілізатором в простої 6.5 ват (виміряно розеткою ватметром), можна сказати дуже непогано, так як старий стабілізатор меншої потужності споживає стільки ж . Поки дуже задоволені.
- Переваги:
- Хороший якісний стабілізатор, який по якістю стабілізації не поступається більш відомому бренду .(Все у відгуку)
- Недоліки:
- Поки Не знайдено.
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий стабілізатор... був. Врятував життя холодильнику сьогодні і загинув з феєрверком. Напруга впала на 170, а потім стрибнула на 300-330. На відео його останні хвилини роботи перед героїчною смертю. R.I.P.
- Переваги:
- Працював відмінно до самого кінця(
- Галина П***
З відео щось не вийшло нажаль (
ЮрийГалина Панасюк, зверніться будь-ласка за гарантійним обслуговуванням (на стабілізатори гарантія 2 роки). Всі адреси та номери телефонів вказані на офіційному українському сайті бренду.
- Андрій К***Продавець: Rozetka
Купив до пари до старенького ББЖ, який, як виявилось, не має стабілізації від перевищення напруги. Тепер думаю переставити його до холодильника.
У дійсності виглядає ліпше, ніж на фото. Металевий корпус, добре складений. Малі розміри, можливість встановити на підлозі або на стіні (в комплекті є шаблон для свердління монтажних отворів). Тихий, мало гріється. Насправді верхня межа вхідної напруги 270В (а не 260В як у інших виробників). У мене переходить у режим стабілізації на 242В, тобто 220+10%, після чого стабілізує деякий час на 220+-2В. Хоча з 2014 року в Україні номінальною напругою є 230 В. Проте це не є проблемою для більшості приладів.
Це звичний режим роботи більшості побутових стабілізаторів цієї цінової категорії.
Звук видає (тихий клац) при виході з режиму стабілізації у звичайний режим. звук доволі тихий, навіть у спальні не ріже вухо.
В цілому пристроєм задоволений.- Переваги:
- Тихий, виглядає надійним, матеріали і складання якісні, гарний вигляд, тихий, компактні розміри,
- Недоліки:
- Широкий діапазон вхідної напруги
- Бас А***
а чим вам не подобаеться "Широкий діапазон вхідної напруги"?
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Що я можу сказати про цей стаб? Він працює. Брав для захисту техніки як раз на той випадок що зараз відбувається і він чудово виконує свою роботу. Користуюсь вже декілька місяців, нарікань немає. Радує що на виході показує реальний вольтаж а не округлений до 220. Дизайн то взагалі окрема історія — в мене стоїть прямо на столі і виглядає прикольно. Свої 600 вт тримає, перевіряв заряджанням екофлоу. Брав два і обидва справно працюють, можу сміливо рекомендувати. На фото видно яка зазвичай в мережі напруга.
- Переваги:
- Працює, красивий, не займає багато місця
- Станіслав
Я бачу у вас дорога апаратура, то як все працює без нарікань? Хочу замовити такий самий
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Півтора року вже працює у родичів. Кінець села, далеко від трансформатора, і сусід іноді щось зварює. Не дзвонили ні разу. Купувався для холодильника Атлант, два компресора, на R 600a
- Переваги:
- Сам тестив, сподобався!
- Недоліки:
- Не виявив
- Юра Ш***Продавець: Rozetka
Нормальный стабилизатор. Такой стоит уже больше года на котле. Со своей задачей справляется - котел перестал сходить с ума от скачков напряжения.
- Переваги:
- Цена-качество
- Ирен Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стабилизатор работает, его вообще не слышно.
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стабілізатор працює добре, інверторний холодильник ожив, напругу витягує і стабілізує на відповідному рівні. Чути іноді клацання реле.
- Переваги:
- При неякісній напрузі допомагає виживати дорогим електроприладам
- Недоліки:
- Ціна, ціна і ще раз ціна
- Надія П***
Більшість стабілізаторів на 240 понижують, а цей підвищує до 242? Якось дивного
- Василь Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стабілізатор повністю відповідає опису.
Так як випущений під європейський стандарт - тому 230 у нього норма і він не спрацьовує даремно.
Потужності спокійно хватає на обслуговування двоконтурного газового котла та холодильника.
Тому претензій в питанні потужності немає. Затримка на 160 сек відпрацьовує чудово.
Через металевий корпус теплообмін йде чудово - тому перегріву не спостерігається.- Переваги:
- Товщина корпусу і металевий корпус
- Недоліки:
- Дуже яскраво світять індикатори. Бажано мати режим їх відключення чи хоча б зменшення яскравості.
- Сторчеус Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень полезно, очень вовремя
Представник брендуСторчеус Дмитрий, дякуємо Вам за вибір продукції REAL-EL, раді, що стабілізатор Вам сподобався, бажаємо приємного користування.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стаб викунує свої функції. Для аудіотехники, як я вже нижче писав, він не годиться, тому що реле дають великі перешкоди. Для цього на виході треба ставити фільтри. Купувався для холодильника, де він працює як треба, вже два місяці.
- Переваги:
- Не зважаючи на шість ступенів стабілізації, працює відмінно, але треба розуміти, що не для всієї техніки він підходить.
- Недоліки:
- Для такого уровню електроприбора, недоліків не виявив. Є фото, де при стрибках напруги, стаб вигорав. Хоча вказано, що є захист. Тому для уникнення таких неприємностей, треба підключати через реле.
- Захар С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все чудово!)Пряцює як годинник
- Переваги:
- Компактність, якість збірки!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Необхідна зараз річ, коли якість електроенергії буває поганою, та загрожує чутливим приладам. Відключення та включення електропостачання, низька напруга можуть викликати поламку техніки. Купив для холодильника, бо напруга в мережі після ракетних обстрілів спостерігалася нижче 195 В.
- Переваги:
- Добротно зроблений пристрій. Інструкція українською.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товаром задоволений, свої функції виконує.
- Переваги:
- Компактний, безшумний.
- Недоліки:
- Немає.
- PAPAПродавець: Rozetka
Установили в гостевой дом, т.к у нас очень большие нагрузки, в обязательном порядке используем стабилизаторы.
что бы предотвратить выход из строя дорогостоящего оборудования в доме. Вполне справляется с просадками, помехами, короткими замыканиями.- Переваги:
- Полезная вещь в частном секторе - доме
- Недоліки:
- Не обнаружены, уже используем 3 мес.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повністю відповідає характеристикам, брали для холодильника.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ожидал худшего. Оказалось что отличный стабилизатор. При напряжении 184-188 свободно тянет нагрузку в 700 ватт (зарядная станция инверторный холодильник). Без него зарядить Bluetti в нынешних условиях не представлялось возможным.
- Переваги:
- Характеристики соответствуют. Отличный внешний вид, сборка.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Олександр В***
Добрый день. Сильно греется?
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный стабилизатор, поставили на холодильник перед зарядной станции EcoFlow Delta 2, так как она без стабилизатора отказывается заряжаться если напряжение в сети ниже 172 вольт, а такое после ударов по ТЭЦ часто сейчас бывает, поэтому стабилизатор нужен обязательно.
Ну и плюс для холодильника более лучший режим работы, так как компрессоры не любят низкое напряжение и даже всякие модные системы вроде Volt Control в холодильниках не всегда спасают.
В общем рекомендую к покупке, отличный прибор!- Переваги:
- Много
- Олександр В***
Добрый день. Сильно греется при зарядке станции?
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё ок
- Олеся Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює
- Переваги:
- Тихий
- Недоліки:
- Не виявили
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вчора отримала. На перший погляд відповідає заявленим характеристикам. Купувала для котла Gelios.
Після довшого строку експлуатації відпишусь .
Доставка вчасна . Упаковка надійна.- Недоліки:
- Дуже яскраво світяться цифри на табло
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
купувала місяць тому для котла Ferroli, брала з запасом потужності, підключений один тільки котел. стабілізатор напругу вирівнює, підвищує в основному, але коли дуже висока то і понижує. я задоволена роботою, котел не випадає в помилку з живленням. єдине до чого придертися можна - це переміряли вольтаж вхідний мультиметром, то різниця в 1-2 вольти. але компактний розмір мені дуже дуже підійшов!!! клацає не голосно, на кухні, не турбує. Сподіваюся працюватиме довго
- Переваги:
- напругу вирівнює, працює як повинен, компактний розмір
- Недоліки:
- не виявлено
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сам по собі досить непоганий стабілізатор. Замовив вже 2, отримуючи перший отримав гарантійний талон. На другий раз такого не дали. Питання чому?
- Переваги:
- Працює
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прилад працює добре,витягує 165-170 вольт! Будемо замовляти ще! Рекомендую!
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь вже рік. Все працює без проблем. Свою роботу виконує.
- Переваги:
- Стабілізатор хороший раджу брав його для котла опалення будинку
- Недоліки:
- Не знайшов
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прилад повністю відповідає заявленим характеристикам.
- Переваги:
- Виконує стабілізацію як вгору так і вниз. Все влаштовує.
- Недоліки:
- Поки нема.
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже чітко стабілізує як вверх так й вниз
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
виконує свої функції на всі 100%
- Переваги:
- компактність і не шумний
- Недоліки:
- не виявлено
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стаб сподобався.Працює чітко.Все,як заявлено в інструкції.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд,компактний розмір,можливість настінного кріплення.Ціна.
- Недоліки:
- Поки не виявила.В користуванні лише добу.Сподіваюсь,що прослужить довго.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер!
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює, тихий, компактний
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Не виявив
- Юрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стабилизатор нормальный, можно брать
- Переваги:
- Хорошо отслеживает высокое напряжение
- Недоліки:
- Не заметил
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша і корисна річ за нормальну ціну.
- Переваги:
- Функцію виконує.
- Недоліки:
- Поки не виявив.
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В користуванні декілька тижнів. Свої функції виконує, нарікань нема.
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Таким користуюсь вже майже 2 роки все чудово, рекомендую!