Картка Rozetka

Відгуки покупців про Миша Redragon Mirage IR Wireless Black/Red (74847)

Оцінка користувачів 3.68/5
  • Александр Ц***
  • Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Коробка пришла слегка помятая и потёртая, внутренности уже были в порядке. Комплектация была как следует.

Переваги:
    Удобная в руке, 2 кнопки регулировки DPI, удобное расположение кнопок, красивый вид
    Недоліки:
    При первом подключении к ноутбуку курсор не двигался, а работали только кнопки.
  • Валентин Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Час від часу скидує швидкість, також вимикається на секунду (дуже бісить) купив і одразу захворів не було можливості повернути, раджу не купувати якщо нерви дорогі.

Переваги:
    Гарно виглядає і лише
    Недоліки:
    Глючить
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Время от времени сбрасывается скорость.
    Время от времени отключается от компа.
    Через пару месяцев колесико плохо наживается.

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Тяжело передвигается
  • Сергій

2 місяці і прокрутка проскакує дуже не приємно

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Пройшов місяць, колесо прокрутки почало проскакувати. Іноді перемикається DPI сам по собі. Іноді курсор зупиняється і не рухається, а кнопки працюють, після викл/вкл продовжує працювати

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Коліща проскакує, іноді зависає
    • Максим П***

Віддав сьогодні в сервісний центр. Коліща при прокрутці стрічки проскакує уже частіше. Мишка почала сама перемикати DPI. Іноді курсор завмирає, а кнопки працюють, перезавантаження(вкл/викл) і мишка починає норм працювати

• Максим П***

Сервісний центр визнав брак, повернули кошти.Дякую. Якби не брак, то користувався б ще - мишка дуже сподобалась.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Лучшая мышка, которая у меня была. Удобная, приятная на ощупь, работает на любой поверхности (фактурный линолеум, обои - без проблем). Удобно что есть 2 кнопки изменения dpi, а не одна.

2 дополнительные кнопки слева расположены удобно, случайные нажатия редки, в отличие от всех других мышек, которыми я пользовался. А вот кнопка под большой палец бесполезна - дотягиваться до нее при обычном хвате очень неудобно.

Так как использую 5g-wifi, то проблем с подключением и помехами нету. Но вот когда работает обычный wifi - только пошла закачка - всё - мышка начинает жить своей жизнью. Честно говоря, всё равно ни одна беспроводная мышка у меня не работала еще так хорошо, как эта. Те вообще всегда с прерываниями работали, а эта - только при большой загрузке wifi-канала.

Автономность посредственная. Обычные батарейки кушает по штуке в неделю, а то и больше. Аккумулятор покупать обязательно. На NI-MH аккумуляторе ёмкостью 2100mAh держится почти месяц в эко-режиме.

Переваги:
    Удобная, хороший сенсор, есть своё по
    Недоліки:
    Конфликтует с обычным wifi, громкие клики, кнопка под большой палец
  • Виктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Купить и попробовать можно, но тем кто мышкой не работает, а просто пользуется время от времени. Итог буду возвращать!

Переваги:
    Можно настроить кнопки!
    Недоліки:
    Работает на той же частоте опроса что и wi-fi ноутбука из-за чего происходит постоянные сбои в подключении к интернету (ПРОВЕРЯЛ). Сенсор ужасный, у меня А4 Х710МК за теже деньги только проводная работает в разы лучше!
  • Петро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Після Logitech звик до бокових кнопок, яким можна перепризначити інші функції ніж попередньо встановлені. У цієї миші теж є такий функціонал і за менші гроші ). Але чесно кажучи я не сподіваюсь, що ця відпрацює як Logitech 10 років.

Переваги:
    Зручний розмір, функції кнопок можливо перепризначити під свої звички та бажання. Засинає після певно часу без використання для економія заряду.
    Недоліки:
    Користуюсь поки 2 тижні. Недолікив ще не помітив.
  • Антон Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Шукав мишу з трьома додатковими боковими кнопками. Після Logitech G500s не хотілося перевчатися на 2 або зовсім без додаткових клавіш. Дуже це допомагало в роботі. Хоча одна з клавіш знаходиться доволі далеко від великого пальця і її не зручно натискати, коли ваш хват "пазурями".
    Миша дуже зручно лягає в мою середніх розмірів руку. Підставка під великий палець для мене незвична, але зручна.
    Майже ідеального позиціонування вдалося досягти поставивши драйвера і перемкнути їх на російську мову. Там з'являється якийсь пункт, який не рекомендовано вмикати. Але миша стала більш слухняною при її увімкнені. Майже як у моєї попередньої професійної геймерської миші від Logitech.
    До мінусів можу віднести колесо. Воно легко крутиться, але в цьому і мінус, бо його важко натиснути, щоб не прокрутити.
    Підсвіткою не користуюсь, бо вже виріс з того віку, коли здавалось, що понти в житті щось значать.

Переваги:
    Бездротова, ергономічна, програмуємі клавіші, ціна.
    Недоліки:
    За таку ціну не бачу.
    • Антон Н***

Знайшов недолік. Алкалайнові Дюрасели Ультра вижрало за 5 днів :( Хоча до цього той же самий час миша протрималася на батарейках, на яких навіть годинник відмовлявся працювати. Це доволі сильно дивує.

• Антон Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Переваги:
    Бездротова, ергономічна, програмуємі клавіші, ціна.
    Недоліки:
    За таку ціну не бачу.
  • Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Отвратительная точность позиционирования курсора. Как не переключай режимы и не настраивай чувствительность софтом, точно навестись куда-то курсором, например закрыть окно, очень трудно. Курсор гуляет как угодно, но не как надо.

Переваги:
    Мышь
    Недоліки:
    Отвратительная точность позиционирования курсора
  • Владислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Симпатичная на вид, и приятная тактильно мышь. Батарейки хватает дней на 10 активного пользования при отключенной подсветке. Хорошо подойдёт для офисных задач, но не для игр. Софт просто ужасный. Переключать режимы на самой мыше невозможно, макросы нормально не пишет - может только записывать последовательность клавиш клавиатуры, и то не всех, нажатия правой и левой клавиш мышки не записывает, паузы между нажатиями тоже невозможно редактировать.

Переваги:
    Внешний вид, автономность.
    Недоліки:
    Кривой недоделанный софт.
  • Виктория Ч***

Отличная,хороший размер,удобная!

Переваги:
    Очень удобная!
  • Назар В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Як зв'язатися з технічною службою по приводу гарантії

• Олексiй

Тут про все написано посилання

• Володимир О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Доставка швидка і безкоштовна.Скользить по коврику без зусилля.Приємна підсвітка.Є програмне забезпечення.

Переваги:
    Перед старою перевага суттєва.Налаштування кнопок і швидкості.Краще в руці лежить........
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
  • Святослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Ожидал качества по лучше.

Переваги:
    Полноразмерная
    Недоліки:
    1. Несоосное колесо прокрутки (при прокрутке - упирается в посадочный паз корпуса, из-за этого заедает) 2. Переключатели разные (правая кнопка "мягкая" и "тихая", остальные - громкие. 3. Копус хоть и "Софт-тач" но маркий (мышке 2 дня - уже видно следы от пальца)
  • Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Купил пол года назад, все было отлично но через 3-4 месяца колесико тупо начало жить своей жизнью, если бы не это то мышь супер

Переваги:
    удобность, функционал
    Недоліки:
    Колесо прокрутки
  • Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Довольно крупная,вес добавляет батарейка. Изменении скорости весьма полезная функция.

Переваги:
    эргономика , изменение скорости
    Недоліки:
    пока не обнаружил
  • Золотов А***

Не рекомендую к покупке.

Переваги:
    Лёгкая
    Недоліки:
    Сплошные
    • Михаил М***

Так а что по минусам? Почему не рекомендуете?

• Михайло В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
    Переваги:
    Крута мне нрав
  • Євгеній Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Миша нормальна, а от якість жахлива. За тиждень зламалася(Спочатку скинула мою чутливість, а при спробі її повернути сенсор просто перестав працювати і курсор тепер не рухається)

Переваги:
    Зручна, приємна в користуванні
    Недоліки:
    Поломка в перший тиждень
    • Эксперт R***

Добрий день! Зверніться, будь ласка, у сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Багато функціональних кнопок, деякі, щоправда, розміщені не дуже зручно (хоча це суб'єктивно). Легка, збірка не найкращої якості, але на цю цінову категорію то супер.

Переваги:
    Багато кнопок, є еко режим (але в інструкції не написано як він працює і які обмеження накладає на функціонал)
    Недоліки:
    Не найкраща якість збірки
    • Роман Р***

Домовнення:
      полетіла після 8ми місяців активного користування)

• Яся

Здай по гарантії))

• Владислав Г***

Об стіну полетіла? :)

• Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мышка супер! Покупала сыну на Новый год - он в восторге. Рекомендую.

Переваги:
    Красивая
    Недоліки:
    Пока не обнаружили
  • Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мыша классная. Сыграл пару каток в Доту, так норм. Пока правда непривычно немного.

Переваги:
    Очень чувствительная.
    Недоліки:
    Пока не обнаружил.
    • Олексій Г***

Читав, що в деяких людей пригає курсор і відвалюється зв'язок. У вас є такі проблеми?

• Евгений М***

Ні, немає.
      Вже неділю десь користуюсь, то все чудово.

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Класна мишка для великою руки

Переваги:
    Лежить в руку добре, чуттєва тому треба під себе налаштувати
    Недоліки:
    Немає запасних ніжок
  • Ростислав У***

Всім гарного дня!

Придбав я даний девайс близько двох місяців тому, і залишився неабияк задоволений покупкою. Миша зручна, велика, підійде для дорослого міцної статури чоловіка, на середню та велику руку. Підсвітка звичайна, не надто сяє, але і не заважає. Все працює чудово. Жодних драйверів я не встановлював, комп сам їх в інеті знайшов та встановив за 30 секунд - працювало з першої хвилини, і до тепер працює, просто чудово!

Переходить у режим енергозбереження (або сну) через 10 хвилин, якщо її не чіпати. Працювало на акумуляторі Дюрасел, до першого розряду, місяць часу точно! Не гудить, не шипить, не смердить пластмасою, не нагрівається, приємна на дотик!

Я задоволений. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість, зручність.
    Недоліки:
    Не виявлено!
  • Олег
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Я же смогу вернуть мышку если мне не понравиться? (У меня будет чек и не пройдёт 2 недели)

• Ян

Да

• Ростислав У***

Доброго дня!

Так. Впродовж 14 діб після отримання/придбання, згідно Закону України із захисту прав споживача.

• KillerBy 0***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мишка нормальна но у мене вона чогось менше перестала прокликувувати

Переваги:
    Форма
    Недоліки:
    Зменшила проклікивість
  • Виталий М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
    Переваги:
    Мышка удобная, увеличивает приятные ощущения от игр. Стоимость мыши вполне адекватная. Также радует её дизайн и подсветка.
    Недоліки:
    нет драйверов на нее
  • Serg M***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Заказал себе эту модель. Остался доволен от покупки. Мышка понравилась по всем параметрам. Качественная, стильная, красивая, очень удобная в использовании, цена хорошая. Спасибо за качественный товар!

Переваги:
    Удобная, качественная, хорошая цена
  • Іван К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Замовив собі цю мишку до ноутбука. Працює прекрасно, дуже якісна і зручна у використанні мишка. Рука при довготривалій роботі зовсім не замучується. Ціна як на мене дуже хороша за цю модель. Залишився задоволений, велике спасибі!!!

Переваги:
    Зручно лежить у руці, якісна, надійна, низька ціна
  • Антонина
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Приобретенная мной в Rozetka мышь Redragon Mirage IR Wireless Black/Red оказалась удачным вариантом для игры. В ней все слаженно, продумано, направлено на помощь игроку. Она хорошо управляема, отлично скользит, прекрасно работает на высоких скоростях

• Андрій
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Миш мне понравилась лягла в руку как влетая

Переваги:
    Компактная безпроводная удобная
    Достаточно dpi я нею доволен
    Недоліки:
    Чючють маркая но ето норма
  • Сергей Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Відмінна миша. Ціна дуже низька, і з огляду на чудовий функціонал, ціна-якість дотримано ідеально) Є важки, приємно лежить в руці і буде довго зберігати стійкість (щільно обплетений провід і софттач хороший) Поки неї знаю, скільки проживе, але думаю, що далеко не один рік )

Переваги:
    Ціна, добре зібрана
    Недоліки:
    Не виявив
  • Андрій З***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Купил к ноутбуку эту мышку ... Понравилась!!! ... Качественная, удобная, стильная, цена хороша ... курсор ходит просто идеально ... Доволен покупкой!!! ... Благодарю за качественный товар!!!

Переваги:
    Удобная, качественная, стильная, хорошая цена