мне колонки очень нравятся хотя только первый день покупки, звук громкий отличный, без шумов, чистый натуральный звук, фонк на всю громкость просто имбово слушать))))
Пришли целые в упаковке.
Хорошие небольшие колонки
Супер колонки звучать дуже голосно і це це не половина громкости
Хороший звук, є трохи басів. Дизайн подобається. Чудові колонки за невелику ціну.
Дякую за найкращій сервіс
Швидка доставка до пункту видачі
Дякую за швидку доставку.
Якість гарна.
Звук чистий
Звук чистий,нічого не скрипить,для ноута супер,кабель дешевий,за свою ціну можна купувати,підсвітка спокійна не ріже очі.
Поки самі плюси. Класні ззовні, гарний, чистий і потужний звук. Підключив до моніка, суто для PS. Надіюсь будуть працювати довго.
Не працює одна колонка, підсвітка не така яскрава як на фото інших покупців, дуже сильно рипить, як зробити повернення товару?
Можливо, мені попався брак, не стверджую що колонки погані
Чудові колонки за свої гроші. Вигляд нічогенький та баси вельми відчутні. Та порадував розмір, старі були досить високими, а ці можно спокійно ставити під монітор. Коротше, раджу.
За свої гроші норм. Прям вау ефекту не очікуйте, але звук явно краще, ніж вбудований в монітор
Покупала в качестве подарка, сначала сомневалась, но звук понравился
Колонки повне сміття, ліва шумить так нібито у ній лава бурлить скрегіт воно інколи проходить але всерівно користуватися цим неможливо...жах.. оформив повернення.
Чудовий девайс за свою ціну!
Звук супер.Не займають багато місця.Світяться.Супер.
Качественные. Быстрая доставка, спасибо.
Все сподобалось дякую.
В цілому колонки сподобалися, мінусів не виявив.
Свою ціну більш вони ніж виправдовують.
Я не полюбляю підсвітку але тут вона ненав'язлива, в очі не світить у темряві.
І так вона доволі стильно виглядає.
Звук добрий і гучний, купував колонки як "затички" аби був звук. Але виявилося що звук доволі не поганий для повсякденного користування.
Конкретно мої колонки не фонять, скреготять і тд
Не зважаючи на доволі низьку ціну, колонки реально класні. Але потрібно враховувати ціну товару.. і не очікувати якості звуку hi-fi від колонок цього цінового діапазону.
#моєрозпакування
В колонках часто чути скрегіт, незалежно від того чи щось відтворюється, прочому досить сильний
Только забрал с почты и распаковал, пока что проблем не обнаружено, классная подсветка, хотелось бы конечно чтобы переливалась разными цветами, ну это моё ПРЕДПОЧТЕНИЕ.
По звуку очень даже хорошо, шумов посторонних не обнаружено.
Я считаю, что за такие деньги (пока действует скидка) брать можно точно.
Красивый дизайн. Сыну очень понравилось
Полностью доволен покупкой, за такие деньги лучше не нашел, хотя прослушал несколько и более дорогих, эти понравились.
За свою цену отличные колонки. Хороший звук, подходит, чтобы смотреть фильмы, слушать музыку. За полгода использования недостатков не заметили, ничего не скрипит, не трещит, звук чистый
Потестировал. Звук понравился, басы есть, на большой громкости посторонних звуков нет, для игр будет отличный вариант, можно комфортно слушать и музыку, но для требовательных меломанов, конечно, нужна другая акустика. Изготовлены на "отлично", качественные разьемы USB и 3,5. Подсветка действительно не отключается. Регулятор громкости тоже подсвечивается и им же можно отключать питание. Колонки в целом производят приятное впечатление, нет ощущения "китайского" изделия. Так, что смело можно рекомендовать к покупке, и как хороший подарок для геймеров.
Я придбав цю акустичну систему досить давно і дотепер дуже радий, що користуюся саме нею. Я брав ці колонки не на rozetka, а в іншому магазині, але там якість сервісу була погана, тому тепер замовляю лише тут. Недорога, але дуже крута річ. Хороша якість та зроблена з надійного пластику. Класний сучасний дизайн, що прекрасно доповнюється яскравою світлодіодною підсвіткою. Звук непоганий, чистий, навіть є баси. Колонока доволі голочна та без сторонніх шумів. Мені дуже зручно користуватися цією акустичною системою. Гарантія пів року, це також плюс. Колонки просто бомба! Рекомендую однозначно!
А подсветка регулируяма ?
Ні, на жаль, підсвітку регулювати не можна, але це не зменшує крутості цієї акустичної системи.