Відгуки покупців про Чоловічі кросівки Restime EML25449 41 26.3 см D.Grey (2041000102064)
- Коваль Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Розмір: 43
На розетці приміряв швидко, не зрозумів, що розмір не мій, вдома побачив, що розмір 44-й, хоча в замовленні вказував 43...
- Переваги:
- Звичайній дешеві кроси
- Недоліки:
- Не підійшов розмір
Відповідність повноті
Вузьке
Відповідність підйому
Низький
Відповідність розміру
Завелике
- Дмитро І***Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 46
Кросівки були у розбитій коробці і чомусь 46 розміру коли я замовляв 45. Не підійшли.
- ІринаПродавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Розмір: 45
Я думала, може нам нарешті приїде розмір, який ми замовляли, але ні, як у всіх попередніх відгуках - замовляли 45, прийшов 46.
Коли відвантажуєте замовлення, чому така байдужість? Чи ви вважаєте, що покупці не пам'ятають, що замовляють? Так замовлення зберігається, все можна прочитати. Чи думаєте, що куплять на виріст?- Переваги:
- Немає, бо прийшло не те, що замовляли
- Недоліки:
- Розмір не по замовленню
- Олександр М***Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Розмір: 42
Замовляв 42 розмір а надіслали 43. Прийшлось відмовитись
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Замовив 40 розмір а прийшов 41
Двічі сплатив доставку. Кошти повернули, але навіть комісію за переказ коштів не сплатили. Хоча цілком їхня провина. Я просто витратив 250 гривень ні на що
- Елизавета О***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Замовила 43 розмір
Приїхали 44 розмір
Розетка каже це не наша вина- Переваги:
- Кросівки класні
- Недоліки:
- Не той розмір