- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Сірий. Колір корпусу: Сірий
Чотири рази переносили доставку, по причині що товар не надійшов на склад від виробника... Якщо збирати будете самі, будьте готові до того що інструкції не буде (чи то нам забули покласти)... А сама по собі шафа містка, деталі вирізані гарно, фурнітура хороша...
- Дима К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Сірий. Колір корпусу: Сірий
Відправили через 1.5 тижня, ще й пошкоджене прийшло
- Недоліки:
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 239.2. Колір фасаду: Дуб Молочний. Колір корпусу: Дуб молочний
Забрав сьогодні шафу-купе,при збиранні виявилась неповна комплектація. Немає рельсів для дверей (верхньої та нижньої) та немає штанги для одягу. Прошу розібратися та додати чого не вистачає.
- Недоліки:
- Є багато пошкоджень по ДСП та один збитий кут, неповний комплект!
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 209.2. Колір фасаду: Сірий. Колір корпусу: Сірий
Все ідеально,рееомендую
- Переваги:
- Чудовий
- Недоліки:
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Дуб Венге. Колір корпусу: Дуб венге
є маленькі недоліки Але в цілому все добре
- Недоліки:
- Пошкоджені полички
- Артем Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 209.2. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Почну із самої шафи: все ціле, все зібралося, не лювтить. По якості як нам мене тверда 4+. Більшість (не всі!) отворі насвердлено і вони співпадають. Якісне кріплення поличнок, вони після встановлення не їздать туди-сюди. Багато поличнок в цьому варіанті, можна дуууже багато всього вмістити. Двері встановлюються та регулюються без проблем. Дзеркало - теж без питань.
Тепер чому 2 дві зірки - шановна Розетко, ну невже так тяжко покласти хоч якусь інструкцію по збірці??? Чи хоч схему, що куди буде встановлювати? Чи якщо у Вас є опція зібрати шафу за 2к грн, то інструкція не кладеться? В моєму варіанті точно не було такого папірця. Дуже і дуже розчарований, збирали 5 годин, з інструкцією справилися б за 2.
Тепер саморізи і отвори: саморізи поклали настільки ***, навіть кріпити задню стінку в ДСП без покриття - це мука! Ще і з урахуванням шуруповерту, викрутою то взагалі... І сюди ж, отворів в направляючих дверей нема, Бог з ними, але повертаємося до саморізів - вони не свердлять дерево, а тут алюміній (чи якийсь метал)... ((((
Більше ніж із саморізами намучилися тільки з упаковкою нижньої тумби вагою 100500 кг (гіпербола). Чому не розділити її на дві упаковки, щоб воно не було таке важке? Можна ж потім на коробках познатичи, що це з тумби...- Переваги:
- Якість, комплектація, кріплення, наявність метизів
- Недоліки:
- НЕМА ІНСТРУКЦІЇ, не якісні саморізи, тяжка коробка з тумбою
- Юля
на сайті є посилання
- Артем Н***
Круто, дякую
Ще б показували що треба це дивитися
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 239.2. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
Прошу зателефонувати мені, та додати до замовлення запчастини, яких бракує.
- Переваги:
- Доставили вчасно
- Недоліки:
- Не вистачає запчастин!
- Оля
так обратитесь в чат бот Розетки в телеграм канале
- Виктория С***
Я зверталася. Конкретної відповіді не отримала. Сфотографували все, що попросили. Сказали чекати на відповідь. Ось чекаю вже добу. Ніхто не телефонує, не відповідає.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Сірий. Колір корпусу: Сірий
Шафа стоїть у нас всього пару тижнів і задовольняє всім заявленим параметрам. Доставили вчасно, всі деталі були в комплекті. Щоправда, збирали професіонали, тому легко це чи важко - сказати не можу. Що дуже сподобалося - це колір, він саме такий, як ми хотіли. Є багато поличок, що теж дуже зручно. За таку ціну - прекрасна шафа.
- Переваги:
- Шафа доволі велика, має багато поличок і дуже симпатична.
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 209.2. Колір фасаду: Дуб Молочний. Колір корпусу: Дуб молочний
Всё получил, всё хорошо спасибо, комплект весь всё целое
- Переваги:
- Всего хватила
- Недоліки:
- Евгений У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 224.2. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
Купил шкаф 29.12, получил его 05.01. Шкаф доставила НП. При получении, возможность проверить целостность товара в девяти упаковках нету. Никто не будет распечатывать товар на улице.
Поэтому необходимо быть готовым к возможным дефектам.
Так и произошло, НП при доставке, погнула алюм. направляющий. Так же, были незначительные сколы на полочках с нижней стороны. (Это может не относится к НП) Полки не менял.
Заявка на частичный возврат товар, была оформлена 07.01. После представители розетки связывали неоднократно для уточнения информации.
Чуть позже, связался менеджер от фирмы производителя. С решением обмен поврежденного товара на новый, бесплатно. С бесплатной доставкой. Это было весьма приятно, так как, не совсем была уверенность в простом решении вопроса. Товар был доставлен 21.01 в мой город.
О самой сборке: Шкаф неспеша возможно собрать за 4-5 часов и несколь пары рук.
При сборке было обнаружено, что перепутали заднюю стенку шкафа. Была больше в размере. Пришлось обрезать.
Необходимо так же учесть, что сборка шкафа по инструкции, не возможно выполнить полностью. Так как, собирая шкаф полностью на полу, не возможно его будет поднять. (Хотя инструкция утверждает, именной такой способ).
Так же, задняя стенка, фиксирует шкаф по диагоналям, а это влияет на то, как потом будут стоять двери. Это так же необходимо, учитывать в инструкции.
Поэтому для производителя можно учесть, что сборку шкафа необходимо показать в нескольких вариантах, а так же с помощью видео.
Для будущих покупателей, положите запасные части, вам не в тягость, а покупателю в радость)
Бонусные деньги небыли начислены, ожидаю ответа от розетки.- Переваги:
- Шкаф вместительный, не дорогой, приятный вид, собирать не сложно.
- Недоліки:
- возможные повреждения от доставки товара, возможно получить перепутаны части шкафа.
- Сашко
А які бонуси? Дякую.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 209.2. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
16е дсп все портит. Просто сводит на нет все качество шкафа. За эти деньги можно 18е дсп с головой брать и ещё 20% прибыли останется, с учётом доставки.
- Данил Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Пишу отзыв наверное впервые в жизни.
Очень уж много впечатлений.
Сам шкаф хороший, но процесс заслуживает отдельного внимания.
Пойду по хронологии
Доставка новой почтой.
9 мест, которые заколотили в обрештовку. об этом никто не предупредил. Т.е. посылку физически не возможно выгрузить из машины. Впервые мебель доставили таким образом. Если бы знал, позвал бы в помощь человек 5, и разгрузили бы машину на 2 минуты, а не за 20. Ну ок, сходил за инструментом, разобрал, выгрузили по частям. Обломки обрештовки во дворе. Ну ладно, разберемся. Спасибо водителю, помог, но все равно задержался у меня сильно.
Дальше сборка. Имея уже солидный опыт сборки мебели из коробки,поэтому сначала нашел коробку номер 1. Вскрыл, в надежде найти инструкцию. Нет. Начал вскрывать все, инструкции нет. Это ужас. Без инструкции собирали шкаф около 5 часов. Поскольку нет понимания последовательности сборки, и куда какие метизы использовать, несколько раз приходилось отдельные элементы разбирать. Короче тот ещё квест.
Итог:
1. Во дворе куча мусора
2. Машину курьера задержал очень долго.
3. Сборку закончил глубоко за полночь
4. Осталась куча метизов и фурнитуры которых я никогда не видел, и не представляю куда применять.- Переваги:
- 1. Большой вместительный шкаф
2. На зеркале с обратной стороны есть защитная пленка, т.е. при разбитии зеркала, она не будет высыпаться сразу.
3. Когда наконец-то собрал шкаф, чувствуешь себя крутым - Недоліки:
- Неужели так сложно вложить инструкцию?
Почему нельзя насверлить отверстия в направляющих?
И кому мне отправить оставшиеся метизы?!
Доброго дня.
Дерев'яна обришітка - це обов'язкова умова Нової пошти для перевезення корпусних меблів. Без неї перевізник просто не приймає вантаж. Це пов'язано із тим, що, на жаль, без обришітки меблі сильно деформуються під час перевезень Новою поштою.
Для того, щоб винести шафу з відділення або з машини, найкраще просто зламати обришітку та розібрати шафу по коробках.
Інструкція по збиранню шафи доступна прямо на сайті. На сторінці товару з ПК перейдіть на вкладку "Все про товар" та гортайте вниз до розділу "Додаткові матеріали". Там закріпленно файл, вільний до завантаження.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 239.2. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Шафу-купе (Дуб Сонома) брали на подранок мамі, вона радіє оновленню так як вмістила в нього всі речі зі старої шафи та ті, що лежали по закутках і ще залишилось місце, та й виглядає чудово. Збирали вдвох з сестрою не поспішаючи, цілий день так як не мали такої практики раніше, а інструкцію почали шукати коли не змогли зрозуміти куди кріпяться скоби для кріплення задньої стінки, інструкцію знайшли тут на сторінці нижче опису.
- Переваги:
- Співвідношення ціни та якості, дизайн (в живу він краще виглядає ніж на фото).
- Недоліки:
- Не виявили
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за позитивну оцінку нашого виробу.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 224.2. Колір фасаду: Дуб Молочний. Колір корпусу: Дуб молочний
Розказую по порядку,прийшов шкаф з двома правими бічними стінками,я не став чекати місяць на обмін(перед цим телефон замовляв,півтора місяця чекав повернення грошей),придумав як зробити,трохи получилось не красиво,прийшлось сверлити отвори ще,а отвори лишні заглушками закривати,але їх майже не видно.Потім як закручував дюбель для рафіксу du 321 для полочки обірвав його,запасного ні одного не дали!!!Шкаф майже за 10 тис.,а запасних кріплень,які коштують копійки не має!!!
- Переваги:
- Дуже великий,обємний,багвто полок
- Недоліки:
- Комлектація жахлива,2 одинакові бічні стінки,не має запасних кріплень
все нормально,тільки шкаф прийшов з двома одинаковими правими бічними частинами
- Переваги:
- Дуже великий
- Недоліки:
- прийшов з двома правими боками
- Представник бренду
Доброго дня. В даній ситуації необхідно було одразу звернутись до Сервісного відділу Розетки для обміну стійки. Найближчим часом ми як виробник замінили б деталь. Шкодуємо, що ви не зателефонували, а зібрали шафу так.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 224.2. Колір фасаду: Дуб Молочний. Колір корпусу: Дуб молочний
Купили шкаф, зiбрали, але не пiдходять дверi за розмiром!!! ️️️Що робити?
- Юлія С***
Ну й коли буде той обмiн деталей? На даний момент я на 39 недiлi вагiтностi, скiльки днiв ще менi нервувати, чи буде в мене шкаф з зазором, чи нi? Викинутi 8400 грн на вiтер!!!!!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Юлія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 224.2. Колір фасаду: Сірий. Колір корпусу: Сірий
А скажите пожалуйста, в сколько упаковок разобран шкаф и примерные размеры упаковки.
Сергей, добрый день.
Шкаф состоит из 9 упаковок. Общий вес 242кг.
У нас как поставщика есть габариты каждой упаковки отдельно, однако часто служба доставки делает дополнительную обрешетку всех упаковок вместе. В связи с этим габариты могут сильно отличаться. - Сергій С***
А полочки в одной упаковке или в двух? Потому что я забрал одну упаковку, но ещё не открывал.
- Запара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Дуб Венге. Колір корпусу: Дуб венге
Шкаф очень огромный и это как по мне очень круто))) сейчас у меня вещей совсем немного,но в будущем планирую забить весь этот шкаф вещами)))) я рекомендую!)) Отличный шкаф!!!!
- Переваги:
- Цена, качество, вид
- Представитель поставщика
Светлана, благодарим вас за позитивный отзыв о нашем продукте.
- Олександр Л***Продавець: Rozetka. Ширина: 209.2. Колір фасаду: Білий. Колір корпусу: Білий
В цілому шкаф непоганий! Але багато запчастин не відправляють, тобто в комплектації мають бути, але по факту немає! Про доставку взагалі мовчу.... Мало того що неділю кормили завтриками і прислали не всю комплектацію то вже другу неділю чекаю на обробку запиту про неповну комплектації!
- Переваги:
- На вигляд непоганий!
- Недоліки:
- Не всі отвори просверляні, немає інструкції, неповна комплектація, другу неділю чекаю на відповідь про неповну комплектацію!!
- Сергій М***Продавець: Rozetka. Ширина: 239.2. Колір фасаду: Дуб Сонома. Колір корпусу: Дуб Сонома
Сервіс просто жахливий.
Замовлення оформили 15 серпня, доставка була можлива на 17-18, але ми обрали 22 серпня, аби знайомий допоміг забрати і зібрати.
Після цього доставку перенесли, потім знову перенесли, після звернення до служби підтримки вияснилось, що доставка може бути аж 28 серпня.
Пройшло 28 серпня, вже завершується 29 серпня, а служба підтримки з самого ранку відповідає шаблонами, що направили кудись якесь уточнення, щоправда за майже 10 годин так ніхто нічого і не уточнив і ніякої конкретики не дає.
Просто якийсь треш, нікому не рекомендую, краще купіть в інших магазинах, принаймні всі мої знайомі про це вже знають і сервісом розетки користуватимуться навряд чи.- Переваги:
- --
- Недоліки:
- жахливий сервіс
- Сергій
Додаю комент.
Виявилось, що розетка все таки провтикали шафу невідомо де.
В один момент здалося, що ситуація врегульована, пообіцяли доставити 7.09.
Станом на ранок 7.09 подзвонив курʼєр, повідомив, що шафи на складі немає і доставку можна не чекати.
Представник розетка, посилання на чат підтримки можете не надсилати, я не знаю, за що отримують гроші люди, які тільки і вміють, що відповідати шаблонами.
Краще би чат-бота вже інтегрували і навчили його емпатії за ці кошти.
- Татьяна Б***Продавець: Rozetka. Ширина: 239.2. Колір фасаду: Дуб Молочний. Колір корпусу: Дуб молочний
Начиталась отзывов и очень боялась, что шкаф прийдет с какими-то дефектами или сколами. Но .... Пользуемся шкафом уже месяц. Довольны полностью. Отличнейший шкаф за эти деньги. Доставка была по Киеву, доставлен в целом виде, комплектующие тоже были все в наличии. На фото цвет дуб сонома
- Переваги:
- Добротный шкаф на эти деньги
- Представитель поставщика
Татьяна, благодарим за выбор нашего продукта и такую высокую оценку!
- ДмитрийПродавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Горіх лісовий. Колір корпусу: Горіх лісовий
Есть ли возможность дозаказать выдвижные ящики?
Добрый день, Дмитрий.
Любой из наших шкафов можно дополнить не только выдвижными ящиками, но и полками, трубами, радиусными элементами.
Для того, чтобы найти выдвижные ящики к данному шкафу в каталоге, введите код из названия товара (в данном случае 20200024545) в поиске и зайдите на товар с выдвижными ящиками. Так вы сможете оформить заказ.
Ссылка на интересующий вас товар: посилання
- Надія Д***Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Горіх лісовий. Колір корпусу: Горіх лісовий
Скажіть ширина шафи буде десь 180?
Доброго дня, Надія.
Так, усе вірно: ширина шафи 179,2см.