Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Шафа-купе дводверна Roko 179.2х242х60 см Дзеркало Білий (20200027370)

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • АНДРЕЙ П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 120. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб венге

кромки сделаны не качественно, инструкции по сборке нет в комплекте, с обратной стороны зеркал наклеена пленка в гармошку с пузырями, вообщем то , шкаф изготовлен не аккуратно.

Переваги:
    стоит
    Недоліки:
    качество
  • Олег Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 160. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб молочний

Все ок. Дефектов нет, цвет и размер, такой как хотел.

Переваги:
    Взял до подорожания, сам собрал.
    Недоліки:
    Нет инструкции по сборке, смотрел её в телефоне (не очень удобно).
    • Наталья К***

Подскажите пожалуйста,где скачали инструкцию?

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 140. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Білий

Беленький взял. Нормальный шкаф, я бы даже сказал хороший, вместительный, красивый. Нашел пару мелких сколов 2-3мм на внутренних поверхностях полок возле пропилов под крепеж, которых не видно.
    Из документов на шкаф - чек от курьера, ни паспорта ни инструкции по сборке нет. Так что учтите. Крепеж(фурнитура) в претычёк - запасного нет, то-есть если потеряете или испортите то...
    Но я все равно доволен приобретением. Неторопливо за два дня собрал, без опыта сборки мебели. Из инструментов понадобиться - отвертка на крест, молоток и дрель. и помощник, желательно высокий и сильный, как я))))))

Переваги:
    Цена-качество.
    Недоліки:
    Отсутствие паспорта, инструкции по сборке.
  • Полина К***

Отличный шкаф за такую цену.

Переваги:
    Вместительный
    Удобный
    Хороая сборка
    Недоліки:
    Пока нет
  • Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 160. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Білий

Шкаф очень сильно воняет какой-то химией, и не известно насколько она безопасна для здоровья. Уже прошел месяц- запах в комнате еще стоит.

Переваги:
    А так все нормально.
    Недоліки:
    Воняет очень
    • Дмитрий Г***

Подскажите, как быстро запах исчез, или всё ещё есть?

• Інна Р***

Шафою цілком задоволені.Хоча й хвилювались за цілісність і комплектацію та все ок.
    При отриманні товару виявилось важко все перевірити (особливо коли не знаєш що саме входить в комплект....)обмежились неушкодженими дзеркалами та наявністю 8ми місць.
    Загалом якість непогана,свою вартість виправдовує.

Переваги:
    Наявність всіх деталей.
    Гарна та вмістка шафа.
    Недоліки:
    Не виявили
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 160. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб Сонома
    • Представитель поставщика

Наталіє, дякуємо за високу оцінку!

• Салань О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 120. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб Сонома
    Переваги:
    Очень хороший, компактный шкаф. Легкий в сборке.
    • Представитель поставщика

Александра, благодарим за высокую оценку нашего продукта!

• oleg
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб молочний

Дуже задоволені покупкою, особливо коли все зібралось. Дзеркала дуже великі і шикарні, жінка не налюбується. Багато місця внутрі, дуже високий і красиво вписується в кімнату, добре підійшов по ширині. Питання виправлення комплектації легко і бистро пройшло.
    В комплекті йде зрозуміла по крокова інструкція складання.
    Будем заказувати ще для дітей скоро, так як тепер дівчата плачуть теж таку шафу з дзеркалами хочуть.

Переваги:
    Ціна, якість, розмір та легко збирати, справився сам але іноді жінка допомогала.
    • Представитель поставщика

Раді, що змогли допогти і швидко вирішили проблему із некомплектом.
      Дякуємо за позитивний відгук!

• oleg

В комплекті з 8 пакунків, 1 був для іншого розміру шафи, замість 1.79м дно і полиці прийшли для 2.09м. Сподіваюсь що заміна і виправлення помилки пройде так же швидко.

Переваги:
    швидко доставили
    Недоліки:
    доставили не вірний комплект
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Олег! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Наталія М***
    Продавець: Rozetka. Ширина: 140. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб венге

Дуже задоволена шафою .для спальні підійшла супер . Якість дуже класна . Колір сподобався ,давно про такий мріяла .

Переваги:
    Шафа велика всередині й двері легенько ходять.
    • Представитель поставщика

Наталіє, дякуємо за приємні слова.
      Раді, що ви задоволені покупкою!

• Юля Л***
    Продавець: dream space. Ширина: 140. Колір корпусу: Білий

Дякую за вашу роботу. Шафу отримала дуже швидко. Якість відмінна. Замовляю вже вдруге. Рекомендую

• Продавець  dream space

Юліє, ми вдячні вам за відгук та за те, що обираєте товари нашого виробництва.