- АНДРЕЙ П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 120. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб венге
кромки сделаны не качественно, инструкции по сборке нет в комплекте, с обратной стороны зеркал наклеена пленка в гармошку с пузырями, вообщем то , шкаф изготовлен не аккуратно.
- Переваги:
- стоит
- Недоліки:
- качество
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 160. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб молочний
Все ок. Дефектов нет, цвет и размер, такой как хотел.
- Переваги:
- Взял до подорожания, сам собрал.
- Недоліки:
- Нет инструкции по сборке, смотрел её в телефоне (не очень удобно).
- Наталья К***
Подскажите пожалуйста,где скачали инструкцию?
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 140. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Білий
Беленький взял. Нормальный шкаф, я бы даже сказал хороший, вместительный, красивый. Нашел пару мелких сколов 2-3мм на внутренних поверхностях полок возле пропилов под крепеж, которых не видно.
Из документов на шкаф - чек от курьера, ни паспорта ни инструкции по сборке нет. Так что учтите. Крепеж(фурнитура) в претычёк - запасного нет, то-есть если потеряете или испортите то...
Но я все равно доволен приобретением. Неторопливо за два дня собрал, без опыта сборки мебели. Из инструментов понадобиться - отвертка на крест, молоток и дрель. и помощник, желательно высокий и сильный, как я))))))- Переваги:
- Цена-качество.
- Недоліки:
- Отсутствие паспорта, инструкции по сборке.
- Полина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 140. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Білий
Отличный шкаф за такую цену.
- Переваги:
- Вместительный
Удобный
Хороая сборка - Недоліки:
- Пока нет
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 160. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Білий
Шкаф очень сильно воняет какой-то химией, и не известно насколько она безопасна для здоровья. Уже прошел месяц- запах в комнате еще стоит.
- Переваги:
- А так все нормально.
- Недоліки:
- Воняет очень
- Дмитрий Г***
Подскажите, как быстро запах исчез, или всё ещё есть?
- Інна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 120. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб венге
Шафою цілком задоволені.Хоча й хвилювались за цілісність і комплектацію та все ок.
При отриманні товару виявилось важко все перевірити (особливо коли не знаєш що саме входить в комплект....)обмежились неушкодженими дзеркалами та наявністю 8ми місць.
Загалом якість непогана,свою вартість виправдовує.- Переваги:
- Наявність всіх деталей.
Гарна та вмістка шафа. - Недоліки:
- Не виявили
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 160. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб Сонома
- Представитель поставщика
Наталіє, дякуємо за високу оцінку!
- Салань О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 120. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб Сонома
- Переваги:
- Очень хороший, компактный шкаф. Легкий в сборке.
- Представитель поставщика
Александра, благодарим за высокую оценку нашего продукта!
- olegВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ширина: 179.2. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб молочний
Дуже задоволені покупкою, особливо коли все зібралось. Дзеркала дуже великі і шикарні, жінка не налюбується. Багато місця внутрі, дуже високий і красиво вписується в кімнату, добре підійшов по ширині. Питання виправлення комплектації легко і бистро пройшло.
В комплекті йде зрозуміла по крокова інструкція складання.
Будем заказувати ще для дітей скоро, так як тепер дівчата плачуть теж таку шафу з дзеркалами хочуть.- Переваги:
- Ціна, якість, розмір та легко збирати, справився сам але іноді жінка допомогала.
- Представитель поставщика
Раді, що змогли допогти і швидко вирішили проблему із некомплектом.
Дякуємо за позитивний відгук!
В комплекті з 8 пакунків, 1 був для іншого розміру шафи, замість 1.79м дно і полиці прийшли для 2.09м. Сподіваюсь що заміна і виправлення помилки пройде так же швидко.
- Переваги:
- швидко доставили
- Недоліки:
- доставили не вірний комплект
Эксперт RozetkaДоброго дня, Олег! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- Наталія М***Продавець: Rozetka. Ширина: 140. Колір фасаду: Сріблястий. Колір корпусу: Дуб венге
Дуже задоволена шафою .для спальні підійшла супер . Якість дуже класна . Колір сподобався ,давно про такий мріяла .
- Переваги:
- Шафа велика всередині й двері легенько ходять.
- Представитель поставщика
Наталіє, дякуємо за приємні слова.
Раді, що ви задоволені покупкою!
- Юля Л***Продавець: dream space. Ширина: 140. Колір корпусу: Білий
Дякую за вашу роботу. Шафу отримала дуже швидко. Якість відмінна. Замовляю вже вдруге. Рекомендую
- Продавець dream space
Юліє, ми вдячні вам за відгук та за те, що обираєте товари нашого виробництва.