Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Модуль верхній RoKo Руна 71.8 х 30 х 60 см Крем (20200028756)

Оцінка користувачів 4/5
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Дуб полярний

Не перший раз замовляю кухонний модуль, дуже задоволена. На дачу досить непогано і бюджетно

• Вікторія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Сірий попіл

Доброго вечора комплектування не все,заказувала на початку місяця а прислали тільки у позавчора,на дверцях подряпини

Переваги:
    Недоліки:
    Комплектування не все, подряпини на дверцях

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Затонских Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Кремовий

Прислали товар через неделю, со сколами. Я сразу написала в службу поддержки. На смс отвечают по 4 дня. Прошло уже 9 дней и мой вопрос не решен. Специально затягивают,категорически НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

Переваги:
    Красиво
    Недоліки:
    Сколы,маркеры на лицевой стороне,кривые метки.

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Затонских Я***

Вопрос решили. Выслали бесплатно новый фасад. За что огромное спасибо.

• Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Дуб природний

Хорошая комплектация, всё в наличии даже крепления на стену и на что посадить их

Переваги:
    Всё включено для установки
  • Любов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Кремовий

Гарно виглядає, все упаковано гарно, але на фасаді було написано, що це фасад для посудомийки, і відповідно жодних місць для петель не було висвітлено. Треба бути готовими до таких сюрпризів при збірці

Переваги:
    Гарно виглядає
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Кремовий

Розетка доставили всё хорошо упакованым и в полном комплекте.Сам модуль как и кухня в сборе выглядит гораздо дороже своей стоимости. Ручку можно крепить как вертикально так и горизонтально.

Переваги:
    Цена,внешний вид
  • Наталія К***
    Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Дуб Вінтаж

Выглядит отлично,ручки можно крепить как вертикально так и горизонтально. В сборе кухня выглядит гораздо дороже чем стоит.Всё пршло хорошо упаковано и в полном комплекте.

Переваги:
    Цена,внешний вид
    Недоліки:
    Не нашла