- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Арктика глянець. Колір корпусу: Білий
Рекомендую.
Якість гарна.- Переваги:
- Гарно зроблений,якість гарна.
- Недоліки:
- Чому немає ручок?
На пеналі в заказі вони повинні бути.
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Мигдаль глянець. Колір корпусу: Білий
Загалом пенали майже зібрані....вдалося....без проффффесіоналів.....бо краще самі "спортимо".. той самі себе будемо сварити..з "профффесіоналами" розмовляти важко. Маю досвід.......Прошу зв'язатись зі мною електронною поштою дякую
- Недоліки:
- Я щодо замовлення номер 795733642, це пенали. Не доставлено дві полиці у пенал, де двоє дверцят, як їх "дозамовити якщо що, окрім того мені дуже потрібна задня стінка до пеналу з нижньою шухлядою. Це туди, де має бути духова шафа і мікрохвильвка, вони, мабуть, там не передбачені....але треба
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Лавина матова. Колір корпусу: Білий
Доставили с задержкой, но вежливо об этом сообщили и согласовали со мной новое время поставки товара
- Переваги:
- Доставили в полной комплектации
- Недоліки:
- Получила вместо матового покрытия- глянец.
- Вадим Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Дуб полярний. Колір корпусу: Білий
Привезли без нижніх дверей і ніжок,доукомплектувати не можуть бо товар закінчився,та і служба підтримки це окремий жах лише через чат ніяких телефонів.
- Переваги:
- Недоліки:
- не повний комплект
- Мелех Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір фасаду: Сірий попіл. Колір корпусу: Білий
Пенал вартий своїх грошей. Гарні завіси і форнітура.