- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
кайфффффф
- Переваги:
- якість, комфорт у використанні, дизайн, механізм складання
- Недоліки:
- не безкоштовно
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук. Приємно, що ви задоволені якістю товару. Нехай покупка радує і надійно виконує свої завдання. Звертайтеся до нас знову, завжди готові запропонувати щось цікаве!
- Михайло Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Якісний набір зі зручною фіксацією. Магніти теж виявилися хорошим рішенням
- Переваги:
- Якість, розмір, зпучність
- Недоліки:
- Поки не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Анатолій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Якість гарна, все норм, прислали швидко. Якби ще ложка трошки більша))
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарний та корисний набір. Ношу з собою на роботу, не займає багато місця,після прийому їжі легко миється проточною водою та після протирання відразу склав і в рюкзак)
Виделка має нормальний розмір,а ложка хоча і трохи менша за розміром від стандартної,але у використанні дискомфорту не викликає.
Рекомендую до покупки.- Переваги:
- Компактний та якісний
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо, що обрали нас. Користуйтеся із задоволенням! Обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Супер!
Дуже якісні набори
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що поділилися враженнями. Приємно знати, що ви залишилися задоволені вибором. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Кирилл Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хорошее качество
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Набір просто супер, користуюся із задоволенням!
- Переваги:
- Якість виробу, компактність
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цього набору, то ж нехай служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Стильно, якісно, зручно. Однозначно, вартий уваги.
- Переваги:
- Якість, зручність, дизайн
- Недоліки:
- Не знайшов
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хорошее качество и магнит
- Переваги:
- Удобные
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви задоволені покупкою. Нехай річ служить довго і надійно. Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Вирішив залишити відгук, так як сам завжди підбираю речі за відгуками.
Це мій третій столовий набір за останні рів року.
Про що я пожалів, то це про те, що одразу не купив такий набір, вирішив поекономити.
Все сподобалось і влаштовує.
Відразу в очі кидається, що набір якісний.
Навіть упаковка.
Все продумано, нічого лишнього.
Рекомендую!- Переваги:
- Простота, якість.
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже якісний девайс
- Переваги:
- Зручно, якісно, чохол можна просто прати
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Удобная штука, качество хорошее.
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
- Андрій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хороший набір, зручний, компактний. Ложка невелика, але справді більш містка, ніж більшість у подібних наборах
- ЕллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже якісно зроблені, на коробці вказана гарантія 25 років.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Отличный вариант, мимо рта не промахнулся
- Переваги:
- Попадает в цель
- Недоліки:
- Пища в комплект не входит
- Евгеній Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Як для мене військового , все добре , зручно , розклав поїв , склав і в кишеню .
- Переваги:
- Добра якість металу, компактний.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Компактний розмір.
- Переваги:
- Зручно.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Юрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Зроблено якісно. Все функціонує без питань. Розмір ложки та виделки не великий та й не маленький - як раз такий як треба. В користуванні зручні.
- Переваги:
- Якість, компактність.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДобрий день. Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Класний набір. Зручно. Займає мало місця. Міцна конструкція. Дякую
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Дуже якісні прибори, перевершили очікування. Навіть мішечок в комплект додали що дуже приємно і відчуваєш що купив не дешеву річ
- Переваги:
- Зручне кріплення, компактність, якість матеріалів
- Недоліки:
- Не виявив
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Отличный набор.
- Переваги:
- Качество, дизайн, эргономика, мешочек.
- Недоліки:
- Брал на презент, надо было и себе взять сразу!)
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: MDShop
Дякую!
- Переваги:
- Чудовий набір!