- Илюха Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний бирюзовий
Гарна тканина. Пошив якісний. Рекомендую
- Лілія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бузковий
Приємна до тіла
Дякуємо за Ваш відгук.
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний бирюзовий
Гарна футболка.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Носіть із задоволенням та очікуємо на Вас за новими покупками
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бузковий
Супер! Колір відповідає фото. Розмір замовляла L підійшов ідеально. Те що треба, не обтягує, але і не дуже вільна. На мені виглядає трішки вільніше як на фото. Я задоволена товаром. Рекомендую! Не синтетика, скоріше хлопок.
- Переваги:
- Все влаштовує
- Недоліки:
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний бирюзовий
Симпатична футболка.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося.
- Таисия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний бирюзовий
Хорошая хлопковая ткань цвет как на фото но размерная сетка не совпадает
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук, перевіримо точність інформації
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
..якість сподобалась. Розмір повний, нормальний. Тканина не товста, натуральна.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бузковий
Заказала футболку сиреневую,размер XL.Идеально села,не маломерит.Цвет изделия приятный,трикотаж качественный,швы прострочены ровно .Спасибо большое за своевременную доставку и отличное качество товара.
- Переваги:
- Качественный трикотаж,хороший пошив,приятная расцветка
- Представник бренду
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Світлий блакитний
Чудова футболка.Блакитний колір,розмір співпадає,приємна до тіла.
- Переваги:
- Якісно пошита,легка,не дорога.
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Бузковий
Одна з моїх найулюбленіших футболок!)) Дякую магазину та виробнику за якісний товар!
- Переваги:
- Дуже до вподоби колір, як на фото. Пастельною бузковий! Акуратно пошита. Приємна на дотик. Моделька на фігуру сідає чудово: не впритик та не заширока. Те, що треба!
- Недоліки:
- Відсутні, не виявила.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бузковий
Футболка має гарний ніжно бузковий колір який освіжає обличчя,із натуральної тканини,розмір відповідає,в ній зручно.
- Переваги:
- Колір,тканина
- Представник бренду
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Футболка підійшла,розмір відповідає .Легка з натуральної тканини,має насичений колір,в ній комфортно .
- Переваги:
- Тканина
- Представник бренду
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Дуже подобається, підійшла супер
- Представник бренду
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Бузковий
Гарна футболка, виглядає яскраво
- Переваги:
- Колір, тканина, фасон
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Хорошая футболочка, хотелось бы немного плотнее ткань. Но на жаркое лето в принципе отлично
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бузковий
Дышащая и цвет приятный , но вид исключительно для домашнего использования ,слишком простенькая , ну в принципе и соответствует цене .
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Світлий блакитний
хороша футболка
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний бирюзовий
Очень хорошее качество. Цвет бирюзово голубой как на фото.
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося.