Відгуки покупців про Матрац ватний Руно пікований 80х190 см (80393)
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8
Зручно мати такой під час тривоги
- Переваги:
- Маша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Для моєї цілі мені все подобається,матраци поки ще не розійшлись до свого розміру,але сподіваюсь буде так як заявлено ,замовила 4 штуки спочатку 70×190 потім 80×190.Єдине що розчарувало це один матрац 80×190 трішки не такого відтінку на третьому фото видно ,для мене це було важливо ,а так все супер
- Переваги:
- Мякі добре набиті,мають приємний запах нової речі
- Недоліки:
- Тканина просвітлює наповнювач і легко залишити зацепку
Для моє цілі це те що треба.розмір 70×190 це матраци зверху .мені все подобається
- Переваги:
- М'який гарний,добре обшитий
- Недоліки:
- Легко робляться зацепки на тканин
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Це не матрас, а жахливий каремат.
- Переваги:
- нема
- Волохин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8
Пережил бзвп в десне огонь матрас
- Переваги:
- Пережил бзвп в десне достойно
- Недоліки:
- Служба в десне
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Мені прийшов чудовий, сплю, як немовля!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Матрац дуже низької якості, нерівномірно набитий наповнювач, місцями горбаки, місцями нічого взагалі немає. Не рекомендую!!! Хочу повернути даний "матрац", яким чином можна це зробити?
- Переваги:
- Недоліки:
- Нерівномірно набитий, незручний
- Маша
Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.
- Балицький С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Все норм.... Зручний.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8
Не стоит своих денег этот матрас, набит неравномерно буграми, а там где он пикирован, вообще местами одна ткань без наполнителя!!! Лучше поискать другие варианты
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Хороша якість, м'які, використовуємо в укритті.
- Продавець Homs
Юліє, щиро вдячні вам за замовлення та відгук. Бажаємо вам тихих ночей та мирного неба.
- Данило О***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
За три чотири дні використання матрас розтягується до вказаних розмірів
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Іван О***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 90x190. Висота: 8
Дуже гарний,якісний,по розмірах ідеальний,швидка доставка
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Не дорогий, досить пухкий матрац для одного. Легкий та з нормальних матеріалів. Не можу сказати що він прямо м'який, скоріш саме пухкий, але на ньому несподівано приємно лежати. Особливо на новенькому)
- Переваги:
- Доступна ціна (купив зі знижкою), швидко та без зайвих проблем доставили саме туди куди просив. Приїхав новою поштою, у коробці та у упаковці.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Homs
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Брав для коридору при тривогах - все супер.
- Переваги:
- Якісний, м'який
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Homs
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
все окей
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Олександра Д***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Очень мягкий и воздушный матрас.
Заказывали для гостей так как у нас однокомнатная квартира, когда прилегла, сама захотела на нем всю ночь проспать- Продавець Homs
Дякуємо що поділились своїм досвідом використання матрацу :)
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 90x190. Висота: 8
Матрац гарний, як на фото. Якість краща, ніж очикувала.
- Переваги:
- М'якенький
- Продавець Homs
Дякуємо Вам за замовлення та відгук :)
- Леся З***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8
Дуже задоволена матрацом, адже він м'який, товстий і на ньому приємно відпочивати.
- Переваги:
- Відповідає усім заявленим характеристикам
- Продавець Homs
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук :)
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Все ОК!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8
Гарний матрац,м'який,товстий.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Нема і сподіваюсь небуде
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8
Прекраснейший удобный матрас. Я со сломанным позвоночником, очень довольна качеством и удобностью!!!!!!! ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!!!!!
- Переваги:
- Отличный! Удобный! Качество на высоте!!!!!!
- Продавець Homs
Дуже раді, що Вам сподобався :) Дякуємо за замовлення та відгук.
- Геннадий Х***Відгук від покупця. Продавець: Homs. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8
Такий товстенкьий, приемний
- Переваги:
- Мягкий, теплий.