Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Матрац ватний Руно пікований Сірий 70х190 см (81293)

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Галина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8

Зручно мати такой під час тривоги

Переваги:
    Цена
  • Маша П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8

Для моєї цілі мені все подобається,матраци поки ще не розійшлись до свого розміру,але сподіваюсь буде так як заявлено ,замовила 4 штуки спочатку 70×190 потім 80×190.Єдине що розчарувало це один матрац 80×190 трішки не такого відтінку на третьому фото видно ,для мене це було важливо ,а так все супер

Переваги:
    Мякі добре набиті,мають приємний запах нової речі
    Недоліки:
    Тканина просвітлює наповнювач і легко залишити зацепку
  • Маша П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8

Для моє цілі це те що треба.розмір 70×190 це матраци зверху .мені все подобається

Переваги:
    М'який гарний,добре обшитий
    Недоліки:
    Легко робляться зацепки на тканин
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8

Це не матрас, а жахливий каремат.

Переваги:
    нема
  • Волохин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8

Пережил бзвп в десне огонь матрас

Переваги:
    Пережил бзвп в десне достойно
    Недоліки:
    Служба в десне
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8

Мені прийшов чудовий, сплю, як немовля!

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 8

Матрац дуже низької якості, нерівномірно набитий наповнювач, місцями горбаки, місцями нічого взагалі немає. Не рекомендую!!! Хочу повернути даний "матрац", яким чином можна це зробити?

Переваги:
    Недоліки:
    Нерівномірно набитий, незручний
    • Маша

Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості.

• Балицький С***

Все норм.... Зручний.

Доброго дня. Дякуємо Вам, що обрали продукцію нашого виробництва та залишили відгук. Ми дуже цінуємо те, що ви залишились задоволеними якістю товарів ТМ Руно.
      Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних, та вдалих покупок!

• Иван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 8

Не стоит своих денег этот матрас, набит неравномерно буграми, а там где он пикирован, вообще местами одна ткань без наполнителя!!! Лучше поискать другие варианты