Відгуки покупців про Комплект у дитяче ліжечко Руно Серця 60 х 120 (932.115_Серденько)
Код : 332583367
- Ганна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Популярні розміри підковдри: 112 x 147. Розмір наволочки: 40x60
Гарна постіль.
Представник постачальникаДоброго дня, пані Ганно. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Популярні розміри підковдри: 112 x 147. Розмір наволочки: 40x60
Дуже якісне
- Переваги:
- Натуральна деревина
- Недоліки:
- Не помітив
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Популярні розміри підковдри: 112 x 147. Розмір наволочки: 40x60
Дуже сподобався набір. Якісний ,швидко доставили.
- Недоліки:
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Популярні розміри підковдри: 112 x 147. Розмір наволочки: 40x60
Ну цей комплект в саме серденько
Дуже гарний та приємний колір, шукала щось для дівчинки, щоб не рожевий і одночасно дівчачий. Бавовна 100%, простирадло на гумовій стрічці, підковдра та наволочка на застібці змійка. Після прання добре попрасувалось. Задоволена і наполегливо рекомендую, та ще й по приємній ціні. Дякую- Переваги:
- 100% бавовна, гарний колір, та й взагалі задоволена всім
- Недоліки:
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Популярні розміри підковдри: 112 x 147. Розмір наволочки: 40x60
Хороший комплект дитині подобається, користуємося місяць нарікань немає
- Недоліки:
- Поки що не виявили