Відгуки покупців про Набір Руно ковдра дитяча зимова антиалергенна 105х140 см та подушка 40х60 см Grey Cat (Р923.52_Grey Cat)
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Даже гарний та якісний набір, ми з дитиною закохались, дякую вам))
Представник постачальникаДоброго дня, пані Ольго. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже гарний комплект якісний
- Переваги:
- Не збивається
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, пані Наталія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Нам дуже важлива думка наших покупців, адже саме вона допомагає нам покращувати продукцію ТМ Руно. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все дуже добре. Гарна ковдра і подушка, чудова якість. Сподобалось.
- Переваги:
- Легка, гарний дизайн
- Недоліки:
- Поки що нема
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мякенька тепла ковдра,і зручна подушечка!Набір супер.Швидка доставка.
Товар відповідно з описом. Нам все сподобалось. - Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Мякенька тепла ковдра,і зручна подушечка!Набір супер.Швидка доставка
- Евгения Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дякую за якісне обслуговування, за дуже якісний і чарівний товар!!! Подушка та ковдра легеньки, як хмаринка, дуже ніжні та тепленькі
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ковдра прийшла дуже швидко, м'яка , тепла, гарно прошита, подушка теж супер
Рекомендую- Недоліки:
- Віта К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороша ковдра і подушка ,теплі .
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Швидка доставка. Ковдра легка та тепла, подушка добре заповнена не тонка. Товар відповідає опису.
- Ганна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якісь хороша, ковдра тепленька, подушка зручна. Порадував розмір ковдри, дуже гарно підійшов до ліжка і на зріст дитині 3 років.
- Переваги:
- Якість, зручність.
- Віта К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Набір чудовий ,легенький і відповідає розміру .
- Володимир Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Максимально незадоволений.
2.09 зробив замовлення, пройшло 4 дні, ніхто нічого не відправив( Сервіс на вищому рівні, шо тут і говорить!
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брала на подарунок для синочка племінниці
- Переваги:
- Якість,акційна ціна
- Влада Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Одеяло супер! Очень теплое и стильное
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Супер якість та зовнішній вигляд, рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Ольга У***
Підкажіть, його без підковдри можна використовувати?
- Лілія Д***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купила онуку через принт і дуже-дуже рада цій покупці.
Матеріал чудовий, мякенький. Користуємося більше року.
Тепле, навіть дуже тепле.
Гарно переться, не втрачає кольорів та м'якості.
Маємо таку подушку малу і здорову, довжиною з метр.
Неймовірно задоволені