Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Наматрацник Руно 80x200 Водонепроникний (817Carbon)

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x190

Наматрасник просто супер! Покупала давненько и специально не писала отзыва что бы время показало чего он стоит. Мирсон и в подметки не годится, я их то же брала, сейчас валяются, только деньги дерут за бренд, а этот превзошел все ожидания. Стирала уже несколько раз и все в норме, ни каких тебе деформаций и изъянов. При чем стирала и при 60 с отжимом 1000 и все ок., но вы не рискуйте. Это я для себя решила погонять его и в хвост и в гриву. Воду не пропускает, по размерам отличный, хотя я бы добавила сантиметра 2 с боков. Тактильный, даже нежный, плотность нижнего слоя достаточная, не маркий. В общем я так довольна, что сейчас еще один выписываю на сменку и других просто не хочу, так как не раз обжигалась о качество и цены, только были деньги выброшенные на ветер. Так что покупайте смело, не пожалеете. Огромнейшее спасибо производителям! Вы лучшие!

Переваги:
    Всех не перечислишь
  • Віта Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x190

Багато хто пише, що наматрацник шуршить - не замітила такого за ним. М'який і розмір підійшов ідеально

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200

Отличное качество. Купили для защиты дивана и матрасов, так как наступил период приучения ребенка к горшку )))
    Хорошая плотность, не промокает, мягкий на ощупь. Не шелестит, и к тому же простынка на нем не скользит, что большой плюс, т.к. дети все время скачут по кровати и приходится простынь все время поправлять. С этим наматрасником эта проблема уменьшилась в разы.
    Не парит. Запах был только после распаковки и после первой стирки исчез.
    Красивый темный цвет, немаркий. По размеру подошел отлично. Резинки по уголкам крепкие.
    В целом, качеством довольны.

Переваги:
    Свою функцию выполняет. Хорошее качество - подробнее в самом отзыве. В данном изделии больше достоинств, чем недостатков.
    Недоліки:
    Запах, что исчез после стирки. И, на мой взгляд, один из недостатков, но это больше связано с функциональностью, ведь именно для этого он и покупается - после стирки его нельзя отжимать, и когда развешиваешь - вода стекает на пол. Желательно что-то постелить, чтоб собрать всю влагу. Сохнет долго, даже в жару. Потому рекомендую иметь запасной комплект.
  • Наталия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x200

Ожидала что будет чуть больше на 180×200, но может это в силу того что матрас высокий достаточно. Не шелестит, выглядит отлично, за счет того что тёмный может не так быстро износится как светлые. Брала с расчётом на это.

• Марина Г***

Якістю задоволена.
    Користуюсь місяць, прала у стиральній машині- не закошлатилось

• Галина

Сподобався. Воду не пропускає!

Переваги:
    Не шарудить! Має вигляд покривала. Приємний на дотик.

• Тарас Д***

Супер якісний! По розміру ідеально підійшов, не шелестить.
    Поки що, нічого не проливалось, думаю свою функцію виконуватиме)

Переваги:
    Не маркий, якісний
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 90x200

Супер, не пропускає вологу і сам ледве намокає. Маст хев, якщо хочете зберегти матрас в цілості. Якість краща, ніж в аналогів з махри чи джерсі. Не шуршить.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки немає
  • Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x190

Якість суперова, не шуршить. Воду взагалі не пропускає, приємний на дотик і саме головне не парить.
    Я спеціально брав двох брендів (інший відомий бренд на розетці) щоб порівняти і цей рекомендую в першу чергу брати.

• Ирина Т***

Клас

• Дмитро

Якісний, розмір чітко, як вказано

Переваги:
    Якість, розмір ідеально підійшов. На водонепроникність не випробовували
    Недоліки:
    Не виявили
  • Назар

Наче все супер, порівняно з попереднім - вогонь!

Переваги:
    По розмірах підійшов, дійсно постіль не ковзає по ньому. На водонепроникність не перевіряв)
    Недоліки:
    час покаже. Поки немає
  • Дембицька Н***

Ве супер

• Ольга

Чудовий наматрасник! По розмірам ліг ідеально. Постіль на ньому не "їздить".

• Евсеенко В***

Не промокає, не шуршить, що виявилось приємним сюрпризом) розмір відповідає заявленому. Ще не прали, то ж доповню відгук про якості після прання. Задоволені.

Переваги:
    Не шуршить, не промокає, розмір відповідає заявленому
  • Инна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x200

Отличный наматрасник, хорошо подходит по размеру

Переваги:
    Красивый цвет
    Недоліки:
    Нету
  • Леся Г***

Все чудово працює

• Зюзько Н***

Усе сподобалось! Повністю відповідає опису.

Переваги:
    Хороша якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ольга Н***

Брала наматрасник, бо є кішечка, яка може зодити на ліжко. Так от, 2 рази киця сходила і нічого не промокло, матрас сухий. Дісно довго сохне, але як інкше якщо непромокна тканина з плівочкою. Прати треба обережно юез віджиму. Я задоволена покупкою. Дякую продавцю.

Переваги:
    Не пропускає волокгу
  • Ксения М***

Наматрацник приємний на дотик. Розмір співпадає з зазначеним.

• Антон С***

Відмінний

• Виталий А***

Отличное качество, довольны!

Переваги:
    Цена/качество, не шуршит.
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Наталья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 120x200

Спасибо за быструю доставку и товар

• Дарья Т***

Наматрасник сподобався, приємний на дотик, не шелестить, не сповзає. Випробування водою не проводили) швидка доставка

• Алла П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 120x190

Покупали год назад. Соответствует заявленным характеристикам.

Переваги:
    Качество, простота в использовании
  • Богдан К***

Хороша якість, приємний матеріал, не шелестить.

• Оля С***

Чудовий наматрасник! Розмір відповідає заявленому.

Переваги:
    Все відповідає опису
  • Валентина Б***

Хороший,свої функції виконує.

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x200

Добре виконує свої функції, не протікає!

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Не виявили
  • Марина Г***

Дуже сподобалась.
    Беру вже третій.
    Брати краще чуть більше, бо поверненню не підлягає

• Володимир С***

Все 160 х 200.

• Виталий З***

супер

• юля С***

Класний! Не так шуршит, як від інших виробників. Швидко сохне, не промокає. Тільки одні переваги)

• Ирина Ш***

Він просто чудовий, навіть не очікувала.Дякую за безкоштовну доставку Розетці.Рекомендую

Переваги:
    М'якенький, розмір відповідає заявленному
    Недоліки:

Доброго дня, Ірина. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Ігор Г***

Сподобався.Зручний

• Бебех В***

Дуже задоволені наматрасником. Користуємося вже пів року. Вологу поглинає швидко( даже якщо велика кількість)і зовсім не протікає. Зручний, не сповзає з матрасу.

Переваги:
    Не пропускає воду! Повністю відповідає характеристиці.