- AI аналіз відгуків119 відгуків: 81% позитивні, 13% нейтральні, 6% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Первое время не привычно, т.к. механикой раньше не пользовался.
Со временем привык, доволен, свичи явно качественные, пол года плотно играю в доту, по клавишам фигарю как Папич ( кто шарит в теме), полет нормальный!- Переваги:
- Мне кажется за свои деньги(1000грн) это топ
- Недоліки:
- В ходе эксплуатации за под года не обнаружено, мне кажется за свои деньги топ
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клавиатура очень крутая. Уже не первый раз беру продукцию самой розетки, поэтому уверен, что даже если купить у них дешманский дешман, то оно все равно будет надежно работать. А тут клавиатура прям удивила. Выглядит солидно и собрана хорошо. Тут есть даблшот кейкапы, а значит у вас не будут стираться буквы на кнопках. Есть отличные красные линейные свитчи, которые не кликают, а оставляют только приятный звук стучания клавиши. Хорошая яркая равномерная подсветка. Можно настроить ее варианты анимации. Есть статичная подсветка, но изменить вариацию цветов нельзя. Только та комбинация как на фото. Но есть и замечания:
- Когда печатаешь, есть металический звон от основы. Он не сильно слышен, но если добавить шумки, должно стать по-лучше.
- Свитчи хоть и смазаны, но все равно не идеал. Лучше самому потом еще смазать. Как раз вместе с шумкой можно сделать.
- Отсутствует ПО. Да, все можно настроить на самой клаве, но свой профиль намного проще создавать именно через ПО.
А так, смело могу рекомендовать как первую механику.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Вітаємо з чудовим і вдалим вибором клавіатури! Ваше рішення підкреслює, не тільки відмінний смак та високу обізнаність у сучасних технологіях, а ще й те, що ви завжди слідкуєте за новинками та достеменно знаєте , що хочете отримати. Бажаємо, щоб новий девайс повністю відповідав Вашим очікуванням і дарував максимальний комфорт у роботі! Ми цінуємо Ваш у думку та готовність допомогти нам стати кращими, ми обов'язково побажання для покращення клієнтського досвіду у майбутньому. З повагою,
команда підтримки RZTK
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Купила рік назад,граю майже кожен день,досі працює на відмінно, ніяких потертостей,я задоволена.
- Переваги:
- Ціна,якість,стиль.
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Крута річ за свої кошти. Моя перша механіка і дуже задоволнен. Приємно працювати й грати. Користуюсь вже десь 2 місяці.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Чернецкая О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Рік користування, ще жива)
- Переваги:
- Гарний дизайн, яскрава підсвітка, якщо хочеться, бо син її відключає. Клавіші як для мене незручні, особливо після ноутбуку, мені нагадують друкарську машинку))) але сину подобається, каже, зручно.
- Недоліки:
- За рік користування ще не виявили
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Щиро дякуємо за високу оцінку! Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими. Гарного дня!
- Василь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура хороша, звук приємний. Підсвітка не "вирви око" і це тішить. А монохромна була б взагалі пісня!
- Переваги:
- Працює! Ціна демократична.
- Недоліки:
- Ще не виявив
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Стосовно Вашого побажання про монохромність підсвітки: обрана Вами клавіатура повністю відповідає заявленим технічним характеристикам та опису. Клавіатура механічна дротова RZTK Bifrost Rainbow Dark Kailh Red має RGB підсвічування клавіш, що дозволяє створювати та обирати широкий спектр кольорів, ефектів, їх комбінації та динамічні режими підсвічування, а відтак дана підсвітка дозволяє налаштувати конкретний колір, як-от білий, червоний, синій тощо, і зафіксувати його, щоб підсвітка не змінювалась, це створює монохромний ефект! Як саме це зробити - прописано в інструкції на ст.2-3, для зручності та швидкого доступу до неї прикріплюємо посилання посилання. З повагою, підтримка RZTK. Гарного дня!
- Василь В***
Шановний представник бренду. Монохромна це значить одним кольором підсвічуються всі клавіші! Я налаштувати щоб не статичну підсвітку я знаю. А клавіатура безперечно добра!
- Вакарчук Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
З вибором не помилився, зручна, стильна, виконує всі заявлені характеристики. Це топ для геймерів.
- Переваги:
- комфортно натискаються клавіші
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Журбенко Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура прикольна. Перемикачі плавні й тихі. Особливо порадувала якість збірки — нічого не люфтить, усе надійно. За такі гроші це просто знахідка.
- Переваги:
- плавні перемикачі, якість збірки
- Недоліки:
- За цю ціну - нема
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ясінський П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Мінімалістична, друкувати на ній приємно, підсвітка просто чудова,тихі клавіши. Англійська та українська розкладка. З'єднується через кабель.
Представник брендуВітаємо, Павло! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Не точто за свои деньги. Она топ даже если бы была на косарь дороже. Больше полу года пользуюсь, на радоавться не могу. Очень приятная и качественная клава.
- Переваги:
- Просто классннояе и бюджетная
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Малий не нарадується настройкам режимів приємна і яскрава за невелику ціну
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Второй раз беру товар от розетки и второй раз приятно удивлён, товар хороший за свои деньги, на удивление качественный. На самом деле становится аж страшно розетка захватывает подобными продуктами свой же рынок, малый и средний бизнес в Украине скоро просто перестанет быть конкурентно-способным тем самым розеткам и т.д. я уже даже пиво покупаю на розетке, хорошо это или плохо судите сами
- Переваги:
- Price
- Недоліки:
- None, static RGB no change color just off and on
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клавиатура бомба, дешёвая, хорошая, тяжёлая, тихая, так ещё и очень красивая 24 видов подсветки. Бомба просто, пришла клавиатура полностью целая, нигде ничего не повреждено и нигде ничего не странно ни потерто и не сломано, это просто космическая клавиатура за такие деньги
- Переваги:
- Цена, вес, подсветка, звук качество
- Недоліки:
- Не знаю, пока не нашёл
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Григорій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Після вінги за 38 гривень ця клава космос
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Григорію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клава супер, дитині сподобалась
- Переваги:
- Мʼякі та зручні кнопки
- Недоліки:
- Поки що немає
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура топ, кліки дуже подобаються та різні підсвітки rgb
- Переваги:
- Комфортна та є наявність різних підсвіток rgb
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Дуже сподобалася клавіатура, дуже тиха не клацає, є українська мова, підсвітка гарна, і приємно нажимали на клавіші
- Переваги:
- Безшумна
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
За свою ціну хороша клавіатура
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Маркіян К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Хороша за свої гроші.
Легкий клік
Представник брендуВітаємо, Маркіяне! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Звичайна бюджетна механічна клавіатура від українського бренду, швидко доставили, працює нормально і сподіваюсь прослугує довго
- Переваги:
- Яскрава підсвідказ різними режимами, доволі тиха клавфатура як для механіки, міцний корпус
- Недоліки:
- Трошки високченька і при доволі довгій роботі за клавівтурою болить зап'ястя
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Антон Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Купив 20 числа, поки дуже задоволений покупкою! с часом буде видно
Представник брендуВітаємо, Антоне! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Підписникам Сподобалося Дякую за швидку і безпечну доставку
- Переваги:
- М'яко Працює.
- Недоліки:
- Не бачив поки що
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Чьотка))
- Переваги:
- Гарна
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Користувався 12 років одною клавіатурою від logitech deluxe 250 з старим роз'ємом PS\2, вирішив одразу перейти на механіку. Що я можу сказати, незвично та незручно, постійні міскліки, однак це все діло звички, після стількох років користування одною клавіатурою зрозуміло що м'язова пам'ять потребує перезавантаження.
А так за свої гроші це чудова клавіатура, з міцним корпусом, гарною підсвіткою з багатьма режимами, і звук натискання досить приємний, не ясно як вона переживе випадкове проливання кави чи чаю, надіюсь переживе.
Рекомендую якщо ви хочете познайомитись з механікою за невеликі кошти.- Переваги:
- Хороша якість за таку ціну. Багато налаштувань підсвітки.
- Недоліки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Віталію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Віталій П***
upd: Клавіатура успішно пережила 3 пролива чаю, кави та пива, та один келих вина. Рекомендую!
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Дійсно якісний продукт як і усі товари RZTK. Купував разом з мишкою RZTK Bifrost Rainbow. Рекомендую до покупки.
- Переваги:
- RZTK
- Недоліки:
- не виявив
Представник брендуВітаємо, Максиме! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Назарій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Клавіатура за свої кошти бездоганна, задовлений всім!!!
Представник брендуВітаємо, Назарію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Дуже сподобалась клавіатура. Мені, пенсіонеру на сьомому десятку нагадує молодість і клаву монітора ЕС7920, тільки там були більш тугі клавіші і вона була у два рази товща. Тепер можна грати в ігри (впадаю в дитинство), підтримувати мілку моторику.
- Переваги:
- Механічна. Не будуть стиратись написи.
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Ми раді, що клавіатура стала Вам корисною та нагадала про молодість. Ми вдячні, що поділилися своїм досвідом і раді, що клавіатура відповідає Вашим вимогам. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
За свои деньги топ
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Все гуд
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- КИРИЛО У***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Класна клавіатура за свою ціну та легко натискаються клавіші, важка та товста но на роботу не впливає
- Недоліки:
- Нема однорідної підсвітки
Представник брендуВітаємо, Кириле! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Скиба В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Якісна, надійна клавіатура, користуюся більше року, без нарікань.
- Переваги:
- гумові протектори, мультимедійні клавіші, стильно виглядає
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Зручна, приємна на дотик, легкий і точний відгук кнопок
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Павло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Чудова клава ! Багато різних налаштувань , чудова якість -буду тестувати! Дякую !
- Переваги:
- Доступна , чудової якості !
- Недоліки:
- Та які недоліки , все ок ! Подивимось.
- Павло Л***
Відверто- чудова мех. клавіатура і з купою налаштувань , причому досить доступна ! Дякую !
- АНтон
а тебе удобно на ней в игры играть? не выскоая ибо мне вообще трудно из-за высоты
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Все добре.дякую.
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- БогданПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Kailh Red. Розкладка: Англійська / Українська
Гарна клавіатура
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK