- Романа Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Стіл супер , легко збирається , зрозуміла інструкція
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Стіл дуже класний. Дуже надійне і якісне пакування, сам стіл теж гарно зроблений, зручний, міцний, кутики заокруглені, механізм працює плавно. Брали дитині 6 років, то на найнижчому положенні трохи високий, але ще додатково взяли крісло з регулюванням висоти, думаю буде комфортно, і з часом будемо регулювати по росту сина.
Шкода, що більше їх нема в наявності, однозначно задоволена покупкою!- Переваги:
- Сподобалося все
- Недоліки:
- Не можна сказати, що це недолік, але при забиранні посилки воаховцйте, що він важкий, несли вдвох
Представник брендуВітаємо, Валеріє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Хороший стіл, не люфтить, легко збирається
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Хороший столик за свою вартість
Представник брендуВітаємо, Вадиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Анастасия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Стіл чудовий
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Григорий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
В цілому стіл відповідає співвідношенню ціна/якість — за свої гроші хороший варіант. Замовлення обробили швидко, доставили вже наступного дня, що приємно здивувало.
З мінусів — є скол на робочій поверхні, що трохи зіпсувало загальне враження. Хотілося б кращого контролю якості перед відправкою.
Представник брендуДобрий день, Григорію! Якщо Ви виявили несправність або брак товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: посилання
За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Якість хороша за цю ціну.
Але не розумію на кого розрахована максимальна висота 110см - будь кому зростом вище 175см буде не вистачати цієї висоти для повноцінної роботи.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ілля Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Отличный стол, крутая регулировка
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не начали производить их еще раньше
Представник брендуВітаємо, Ілле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Стіл супер за свої гроші, чудово підійшов для роботи!
- Переваги:
- Якість і ціна
- Недоліки:
- Маркий
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Приємно вражений якістю за цю ціну. Шукав невеликий стіл, щоб помістився в кутку біля балкону і щільно стояв та не хитався. Стіл дуже стійкий, не хитається навіть на кривій підлозі (в стандартному положенні). Збирається легко, якісні комплектуючі і хороша ціна
- Переваги:
- Стійкий, багатофункціональний, дешевий для такого типу столів, якісний та компактний
- Недоліки:
- Немає куди подіти кабелі і залишаються сліди від рук
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Стіл топ за свої гроші ! Все тісно і якісно збирається, нічого не шатається рекомендую якщо є бажання можна замовити столєшню в ммблярів на будь який смак і замінити стандартну
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Евгений Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Стол идеал, давно искал с механическим подъемом за адекватную
цену- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Никита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2024. Глибина: 60
Гарний стол, зручно регулюються, збирається легко по інструкції за 15-30 хв.
Все шурупи та деталі були присутні нічого докупити не прийшлось.- Переваги:
- Швидко та легко збирається, зручно регулюється
- Недоліки:
- Майте на увазі поверхня самого столу залишає на собі відбитки від пальців та рук потрібен кілимок під нього.
Представник брендуВітаємо, Нікіто! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Василь Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Супер варінат для мінімалістичної робочої зони, матеріали якісні, жодних люфтів, працює тихи і швидко, я так зрозумів що це нова модель, тому пільт з індикацією висоти і 4 кнопки памяті, все чудово і продумано, трохи треба заморочитися з кабель-менеджментом якщо хтось дуже хоче аби все виглядало ідеально, як на мене немає до чого чіплятися, ціна = якості!!!
- Переваги:
- Ціна, якість, простота
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Василю! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Дуже якісно запаковано! Все продумано, відеосно легко збирається
- Переваги:
- Якість, важкі металеві деталі
- Недоліки:
- За таку ціну ніяких
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Юра Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Дуже хороший і простий стіл, за свою ціну дуже задоволений, брав як стояче + робоче місце під бігову доріжку. Зібрав за 15хв - усе чітко і зрозуміло, дуже дякую Розетці
- Переваги:
- Якість, чітка інструкція, функціонал
- Недоліки:
- не виявлено
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- ДаниїлВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
хороший стіл, легко збирається, функції стола виконує. маленький за розміром. єдиний мінус - для живлення і керування механізмом підйому є дроти, які нема куди заховати, доводиться вигадувати щось самому
- Переваги:
- хороша якість, легко збирається, ціна
- Недоліки:
- не передбачено можливості сховати дріт живлення
Представник брендуДобрий день, Даниїле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою.Ваша ідея буде ретельно вивчена та, за можливості, втілена в життя. З повагою, команда підтримки бренду.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку. Бажаємо приємного користування. Гарного дня
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Дуже якісний стіл. Доволі зрозуміла і детальна інструкція. Свої функції виконує відмінно
- Переваги:
- Ціна, якість, дизайн, просто збірки
- Недоліки:
- Немає для проводів ніякого рішення
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Все идеально, люфта на высоте 110 нет.
- Переваги:
- Комплектация, цена, высота, дырочки для болтиков все совпали)
- Недоліки:
- Пока что нет
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Чудовий стіл, підйомний механізм працює, стійкий. Зібрала по інструкції самостійно без допомоги чоловіка
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Доставили швидко, збирається приблизно хвилин за 30
- Переваги:
- Легка збірка, простий у використанні, можна підібрати будь-яку висоту від 75 см до 110 см з точністю до мм
- Недоліки:
- Поки не має
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Все відповідно з описом
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Стіл бомбезний!!!! Збирається не дуже важко, навіть без світла. Гарний, функціональний, не дуже дорогий. Допомогла інструкція з сайту.
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Стіл гарний.
Єдине, один з отворів була забита різьба, прийшлося пройтись мечіком на шість
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ден и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Классный стол, не понимаю за что переплачивать и покупать по 15-20к если можно взять за 5-6к
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2024. Глибина: 60
Користуюсь другий рік, нарікань немає. Хоча підйом і спуск дещо повільний і немає кнопок, щоб запамятати положення. А так файн, не хитається, матеріали якісні.
- Переваги:
- Гарний стіл за такі гроші
- Недоліки:
- Немає кнопок, щоб запамятати положення
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Дуже обурена! Перший раз замовили стіл - при збірці виявили, що в балці, до котрої кріпиться столешниця, отвори зроблені навпаки. Тобто зверху великі, знизу маленькі. Перевернути балку неможливо, бо тоді бокові кріплення не співпадають. Зробили повернення, оскільки обмін, сказали, доведеться чекати до місяця. Заплатила при оплаті готівкою й при поверненні коштів з мене зняли комісію.
Замовили другий раз той самий стіл. Й вже знаючи момент з балкою, одразу перевірили на точці видачі. Балка зі слідами установки, причому так добряче хтось намагався прикрутити ) Й знов отвори навпаки. Одразу оформили повернення.
Й тут питання.. або це був той самий стіл, котрий ми повернули в перший раз.. хоча в нас не було слідів установки на балці. Можливо, просто закинули іншу балку. Або не перевіряючи, нам надіслали чиєсь повернення з такою самою проблемою.- Переваги:
- В принципі, стіл непоганий. Столешниця приємна на дотик. Механізм працює тихо.
- Недоліки:
- Доволі важкий, щоб возити його туди-сюди на повернення)
Неправильно зроблені отвори.
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Нам шкода, що виникла така ситуація. На жаль, ми не можемо контролювати стан товару до моменту отримання. Тому радимо при отриманні перевіряти зовнішній вигляд, комплектацію та наявність пошкоджень. Якщо виявите невідповідність або дефект, будь ласка, одразу звертайтесь до співробітників магазину для швидкого вирішення даної ситуації.
При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
- Недоліки:
- Складно зібрати без шуруповерта
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Легкий в збірці, все працює, класний стіл
- Переваги:
- Все класно
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Хороший, невеликий стіл для роботи.
Максимальна висота 110 см.
Свої функції виконує.
Представник брендуВітаємо, Наталія! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що стіл добре справляється зі своїми функціями. Бажаємо комфортної та продуктивної роботи! З повагою, підтримка RZTK
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2025. Глибина: 60
Хороший стіл. Якісно упакований, на вигляд матеріали приємні на дотик.
Велика зрозуміла покрокова інструкція.
Переваги: пакування - захист кутків стільниці чудовий
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що стіл RZTK eDesk Basic 2 виправдав Ваші очікування. Бажаємо зручної роботи та натхнення за новим столом! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2024. Глибина: 60
Гарний, мінімалістичний стіл
- Переваги:
- Вигляд, ціна/якість
- Недоліки:
- Відсутнє переключення між режимами висоти (але в товарі то й не вказано)
Представник брендуВітаємо, Станіславе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Василець І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Рік випуску: 2024. Глибина: 60
Дуже не вистачає кнопок памʼяті при частих змінах положення
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Недоліки:
- Немає кнопок пам’яті
- Лілія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2024. Глибина: 60
Незнаю, чому так пізно звернула увагу на такий стіл, це сама необхідна річ усім дітям. Тепер дитина навчається і не горбить спину
- Переваги:
- Підбір по висоті
- Недоліки:
- Евген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Рік випуску: 2024. Глибина: 60
Задоволений, простий і функціональний
Представник брендуВітаємо, Евгене! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!