- AI аналіз відгуків67 відгуків: Позитивних — 77%, нейтральних — 15%, негативних — 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
доступні за ціною, якісні амбушури. брав на заміну тим, що йшли в комплекті з навушниками. попередні протримались більше року, маю надію що ці теж так будуть
Представник брендуВітаємо, Олеже! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Підійшли ідеально на заміну, рекомендую
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звичайні зміні амбушури, тої самої якості що початкові на навушниках.
- Переваги:
- Недорого
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дякую все добре и швидко
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарні амбушури,тримаються дуже довго і добре
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Всё Супер
Представник брендуВітаємо, Анно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Ахим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Добрі.тримаються пару років в останнє брав у 2023 році. Зараз тільки зносились. Стало одно вухо відпадать.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Замовив змінні амбушури на заміну тим, що йшли з навушниками. попередні прослугували десь з 1,5 року. ці - ідентичні
- Переваги:
- Якісні
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Дзюба А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Підійшли ідеально. Трохи менші за оригінал, мені значно зручніші. Тримаються цупко, бо нові, старі злітали за найменшого руху. Рекомендую для заміни поношених оригінальних!
- Переваги:
- повністю задовольняють потребам.
- Недоліки:
- не знайшов
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудово підходить для цих навушників
- Переваги:
- Гарна якість
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Славік К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Матеріал виглядає добротним, а якість не гірша за оригінальні. Вони повністю сумісні з навушниками RZTK MS300 Black і дуже зручні.
- Переваги:
- ціна, якість
Представник брендуДобрий день, В'ячеславе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хорошие амбушюры. Ушам комфортно
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
З виду схожі на такі які були в комплекті але трохи менші. Матеріал значно гірший, паркий та звук в ним стає більш глухим чомусь. Не рекомендую нікому навіть як тимчасове рішення.
- Переваги:
- Недоліки:
- Матеріал значно гірший ніж той, який іде з навушниками в комплекті
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Норм
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ігор Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Амбушури відповідають опису. Не гірші за ті, що були на навушниках. Можуть здатися меншими, ніж ті що були, але все підійшло як треба, бо старі, мабуть, вже розтягнулися.
На фото зверху старі амбушури.
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хорошее качество
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Ви задоволені якістю даних амбушур від бренду RZTK. Ваші думки важливі для нас! Бажаємо приємного користування! Гарного дня
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Товар відповідає заявленим хаарктеристикам
- Переваги:
- якісний товар
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудово
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Станіслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормальні, мабуть ідентичні тим які були по оригіналу
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудово підійшли
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не на ту модель вибирав віддав товаришу йому підійшли, не жаліється
- Переваги:
- Звичайний матеріал
- Недоліки:
- Не підійшли
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже виручили, дякую, бо наушники вже 3 роки а ці накладки зносилися. Якраз час обновити. Бо кожну ніч їх приходиться одягати щоб не чути нічого крім музики )
- Переваги:
- Нові та тугенькі
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
На много лучше дермонтиновых!!)
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купила до рідних навушників RZTK MS300 на заміну.
Файно зачепила, без проблем.
Старі амбушури з часом при активному використанні трохи роздягнутися і легко зісковзували. Пережили блокаду та евакуацію, а в результаті загубила одну вже вдома дорогою з магазину)
Нові амбушури сидять добре
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Овальної форми, але на навушники круглої форми таки натягнули. Якщо маєте з цим складнощі - виверніть бортики зі шкірзаму, притисніть до динаміка, і потихеньку заворачувайте краї. Підійшли на старі "ноунейм китайців".
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
якісні. овальні.
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
М'які і зручні. Старі протримались більше року і все ж почали облазити - сподіваюсь, нові протримаються не менше)
- Переваги:
- Як мінімум півроку вони прекрасно себе показують
- Недоліки:
- Таки приходить час, коли вони починають облазити в місцях накладок на навушники
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
На китайские h2002d не подходит. Общая оценка 3 т. к. даже если бы подошло то качество исполнения всё равно низкое.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Гарного дня!
- Комісарова С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші
- Переваги:
- Не потіють вуха
- Недоліки:
- Швидко зношуються
- Игорь И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличные амбушюры для хороших наушников))
Родные прожили 1.5 гола и просто уже запачкались, но форму держали!
Представник брендуВітаємо, Ігоре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купував для наушників "HyperX Cloud Stinger Core" підійшли прям точно під них зроблені), як поведуть себе надалі потім допишу.
- Переваги:
- Недорогі
- Недоліки:
- поки не виявив
- олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Приємні на дотик! М'яко то зручно
- Переваги:
- Все підійшло та користуюсь більше півроку
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Замінила свої облізаючі страшненькі абмушури на ці і тепер мої навушники виглядають як новенькі.
Дуже гарно виглядають і непогано тягнуться (мені були не по розміру, але я трохи попихтіла і натягнула - тримається добре).
Хотілося, щоб вони були трохи більше де вуха, але не критично і в цілому комфортно і так.
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Натан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Натягувати складно але реально. Зручні, надіюсь будуть служити довше ніж оригінальні
- Переваги:
- Вони є в наявності
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- АнгелярВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Натянул на свои старенькие, 'домашние', Razer Kraken X green; не смотря на то, что там шайбы d=90mm. Теперь сижу - балдею, старые были єко-кожа и уши в них мокли за 40 мин после начала прослушивания. У Розеточных проблем нет т.к. тканевые ;)
- Переваги:
- Мягкие, не "напрягают" уши т.к. тканевые
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.