Відгуки покупців про Набір складаних вішалок RZTK Foldy 8 шт
- AI аналіз відгуків40 відгуків: позитивний – 90%, нейтральний – 8%, негативний – 2%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взяв 16 для футболок, дуже сподобались, замовив ще 16)
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK.
- Пшеняк Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легенькі, пластик нормальний, не хлипкі. Приємні кольори. Точно не для тяжких шкіряних курток чи пальт.
Представник брендуДобрий день, Яно! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Алла Б***
Доброго дня,чи будуть вони зручні для дитячої одежі?
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за інтерес до бренду RZTK та Ваше питання. Набір складних вішалок RZTK Foldy (8 шт.) чудово підходить для дитячого одягу. Їх компактний розмір і можливість складання забезпечують зручність у використанні та зберіганні. Це справді практичний вибір для дитячих речей! Бажаємо вдалих придбань!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Міцні, не ламаються при складанні. тримають форму одягу, нічого не з’їжджає
Представник брендуВітаємо, Анно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Хоменко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прикольні, все нормально
Представник брендуВітаємо, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний товар. Для мене дуже актуальна річ, бо після прання сорочок та футболок, люблю сушити їх на пластмасових вішачках. Зручно: Розкрив,повісив речі,висохло -склав і сховав. :) Ну і звісно в поїздках це дуже зручний варіант.
- Переваги:
- Зручі
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все влаштовує
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класні.
Представник брендуВітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні, стильні та практичні вішалки для легких речей. ціна-якість
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Таня Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вішалки якісні, легко складаються. Вішаю піджаки, кардигани та білизну. Яскравого кольору, 8 шт в комплекті
- Переваги:
- ціна
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Христина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручні вішалки, для дитячих речей, а ще зручно брати в дорогу, бо складаються і мають компактний розмір
- Переваги:
- Не мають неприємний запах
Представник брендуДобрий день, Христино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже зручні
- Переваги:
- дуже зручні
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- МарічкаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні, яскраві, компактні
Представник брендуВітаємо, Марічко! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Лілія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класні
Представник брендуВітаємо, Ліліє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мало місця займають, можна брати з собою. Цікава штука
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні для подорожі , задоволена
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Лавриненко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ці яскраві складні вішаки зробили стиль в моєму гардеробі. Зручні у використанні, речі залишаються охайними.
- Переваги:
- беру з собою в подорожі не займають багато місця.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гарні кольорові вішалки - брала для своїх брюків та піджаків. всі тепер висять окремо - зручно
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вони чудові, не сумні)
- Переваги:
- Набір, колір, функціональність
- Недоліки:
- Не бачу
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручні вішалки , як для дорослого одягу так і для дитячих речей
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класні.
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Компактні.підходять для дитячих та дорослих речей
- Овдієнко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручні вішачки і практичні, накінець-то змогла навести лад в своєму гардеробі, аж здивувалася скільки в мене гарних речей, тепер можна заглянути в шафу і не боятись що одяг на голову сипатиметься
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Маріна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Буду використовувати у своєму гардеробі. Підходить для легких речей.
- Переваги:
- швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді, що Ви оцінили швидку доставку та можливості наших продуктів. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для відряджень те, що треба. Легкі, компакті.
- Переваги:
- кількість, ціна
Представник брендуВітаємо, Валентино! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Компактні; легкі; під дитячі і не дитячі речі; мають надійні виямки під шлейки плать, сарафанів, спідниць; під блузки дружини і під мої літні т-шот; достатньо широкі, щоб не розтягувати м'який одяг.
Універсальні, накінець знайшов компактні тремпеля в дорогу. Навіть у шороших номерах готелів, санаторіїв, гостьових візитів, у лікарні (недавно була моя матір) тремпеля там є окремою болячкою навіть у покращених номерах, інколи й в "люксах", особливо у "всенародних" (не VIP).
Те, що не під верхній одяг і не важкі речі - не є недоліком, мають інше призначення.
Ціна хороша.
Взяв три комплекти (при потребі одного, макимум двох). Якби не було багато зручних тремпелів закуплених раніше, то взяв би й десяток набоорів.
Розробники молодці, задовільнили широке коло потреб. Металічні з'єднання складних бокових частин напевне себе оправдає в терміні служби.- Переваги:
- у моїх коментарях всі переваги, коротко не перераховні
- Недоліки:
- нема, не бачу
Представник брендуДобрий день, Руслане! Дякуємо, що знайшли час детально поділитися своїми враженнями. Нам приємно, що складані вішалки стали для Вас практичним рішенням не лише для дому, а й для подорожей. Саме такі відгуки допомагають іншим покупцям краще оцінити можливості товару. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую їх для сушки. Сорочки висихають без складок.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все норм
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Файні вішалки зручні що складаються
- Переваги:
- Не дорогі
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для подорожей зручно. В готелях завжди не вистачає вішалок - тепер рішення знайдено.
- Переваги:
- Займають мало місця у валізі.
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальные вешалки. Для футболок и сарафанов самое то.
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісні,міцні.Цікаві,не такі як усі)
- Переваги:
- Досить міцні,гарна палітра кольорів
- Недоліки:
- Не має
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Давно шукала зручні дитячі вішаки. Дякую
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
складаються і займають мало місця, якість нормальна, підходять для дитячих і дорослих речей (але не для курток, пальт, дубльонок)
Представник брендуВітаємо, Надіє! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Антоніна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вішалки сподобались, зручні. Класно, що складаються. Використовую для дитячих речей
Представник брендуВітаємо, Антоніно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Прокопчук Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудові вішачки, комплексне рішення для мене та моєї крихітки, пару секунд на складання і у валізу, купила спробувати чи зручно, я в захваті, заміню тепер всі свої старі коряві
- Переваги:
- розкладні- для всіх членів сім'ї, і можна з собою у валізу склавши повністю, кольорові
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.