Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Набір шланг та насадка для поливу RZTK Garden 10-30 м

Оцінка користувачів 4.74/5
  • AI аналіз відгуків
    112 відгуків:  68% позитивних, 19% нейтральних, 13% негативних
    Шланг RZTK GH300 отримав переважно схвальні відгуки від покупців завдяки зручності, легкості, компактності та функціональному розпилювачу з кількома режимами роботи. Багато користувачів відзначають зручне зберігання та транспортування, відсутність заломів і хорошу комплектацію (сумка, гачок, адаптери). Проте чимало скарг стосуються довговічності: часто вже після одного сезону або навіть кількох тижнів шланг починає протікати або ламається насадка. Також зустрічаються характеристики невідповідності комплекту – відсутність адаптерів чи насадки у наборі. Загалом більшість задоволені зручністю й функціоналом, проте є нарікання щодо якості матеріалів та ресурсу роботи.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Микола Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"

І так, переміряв довжину шланга рулеткою, вийшло 10,8 метра без води, і 28,5 з водою. Приємне задоволення виникає коли подаєш воду в шланг, і він починає розтягуватись і вигинатись ніби якась змія). Якщо порівнювати зі звичайним шлангом, то з цим набагато легше пряцювати, він легкий, не боїться вигинів, після поливу знімаєш його з крана і він сам виштовхує з себе воду і тим самим зменшується в довжині. Але є і один мінус, з ним треба бути обережним на якихось бетонних бардюрах, а особливо на ступеньках, якщо там гострі краї то не варто цей шланг тягати по таких поверхнях, бо робляться, не знаю як сказати, ну тіпа як на одязі коли нитки витягуються. А так то шлангом задоволений, попрацював, і скрутив його як подовжувач якиїсь).

Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!

• Лора С***

Легкий, малогабаритний, гарно розтягується під тиском води.

Переваги:
    Гарантія рік
      Представник бренду

Добрий день, Лоро! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Сергей З***

Шланг якісний. Рекомендую до купівлі. Якщо прийдеться, то буду купляти тільки такий.

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування на довгий час! З повагою, команда підтримки RZTK

• Оксана

Купила минулого літа, користувалась в теплу пору року. Шланг чудовий - красивий, дуже легкий, справді розтягується, і дуде цікаво спостерігати, як він це робить)

Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Ми вдячні Вам за вибір і покупку цього набору для поливу від бренду RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації! Гарного дня!

• Юлія Т***

Хороша якість , заявлений метраж присутній

Переваги:
    Ціна-якість
      Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Віктор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"

Розтягнувся точно на метрів 20 не менше,потім зменшився як від'єднати від водопроводу

Переваги:
    Компактний
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Тата

відмінний шланг

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Михайло П***

На свої гроші не поганий.Вже рік користуюсь.

Недоліки:
    Покі нема.
      Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Ярослав

Гарний шланг, попередній, який замовляв в 2024 на початку літа ще до цих пір живий, жодної дирки.

Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Андрій П***

Кому потрібно використовувати в ручному режимі підійде! Еластична, м'яка, лійка з різними режимами.

Переваги:
    Приємна в користуванні, м'яка
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Геннадій К***

Брав півроку тому мита авто. Поки все добре .

Переваги:
    Недоліки:
    Згідно ціни нема.
      Представник бренду

Вітаємо, Геннадію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ігор С***

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Соломія

Гарна якість. Рекомендую!

Представник бренду

Добрий день, Соломіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Євген Х***

Дякую, дуже зручний та практичний у використанні.

Переваги:
    Самостійно витискає з себе воду, при відключенні від постачання
      Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Виталий Л***

Пришло бистро

Переваги:
    Качество хорошее
      Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Інна Т***

Добре зроблений, гарна довжина. Користуємось з минулої весни.на сонці не залишаємо - бережно відносимось

Представник бренду

Добрий день, Інно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Тетяна Т***

Дуже подобається. Працює гарно

Переваги:
    Легко. Все за описом
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Валєра П***

Цупкий шланг. Не скручується, легко зберігати. Підходить для любой погоди і температури.

Переваги:
    гарантія 12 місяців
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олена К***

Зручний у використанні.

Переваги:
    Легкий
      Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Владимир П***

Дуже чудовий

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Гора Т***

Гарний, довгий, міцний, зручно зберігати, і гачок для літа , і мішечок на зиму. Попрацював літо, чекає наступного сезону

Переваги:
    Міцніший, ніж дешеві аналоги
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Любовь М***

Дуже зручна річ, легкий у використанні. Рекомендую.

Представник бренду

Добрий день, Любове! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Олег Н***

компактний розмір, плавне регулювання подачі води, зручно зберігати.

Переваги:
    тримач для шланга, сумка для зберігання
      Представник бренду

Добрий день,Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Світлана Б***

Класний шланг. Все подобалось. Аж тепер коти перегризли його(

Переваги:
    Якісний
      Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що даний набір виправдав Ваші очікування. Прикро чути про ситуацію з домашніми улюбленцями. Сподіваємося, він і надалі буде зручним у використанні. Бажаємо приємного користування та гарного настрою!

• Таїсія С***

Сильний і рівномірний полив. Шланг легко розтягується до трьох разів під напором води. Пістолетний розпилювач має 7 режимів і регулювання сили струменю.

Переваги:
    Гарна якість
      Представник бренду

Вітаємо,Таїсіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Маргарита В***

Растягивается хорошо, насадка нравится. Лёгкий. Струя удлиняет метраж. Поливаю с удовольствием

Представник бренду

Добрий день, Маргарито! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Михайло П***

Норм покі працює не знаю чи надовго.мені сподобався.

Недоліки:
    Пока нема
      Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Лідія Т***

Шланг якраз вчасно ,поливаємо грядки ,дуже задоволені,дякуємо за вашу швидку працю

Переваги:
    Задоволені
      Представник бренду

Вітаємо, Лідіє! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Володимир Г***

Має достатню довжину, потужність. Не заплутується при розгортанні та не перекручується і не перекриває потік води. Використовую для поливання своїх теплиць

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Андрій Л***

Тільки купив поки нарікань немає

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрей М***

Мені дуже сподобалося.Покупкою задоволений.

Переваги:
    Ціна та якість

• Олексій Ш***

Чудова шланга. Виконує свою задачу. Легка в переміщенні. Задоволений.

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Данило Х***

Представник бренду

Вітаємо, Даниле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Юрій К***

Свою функцію виконує, недоліків не виявлено. Рекомендую.

Переваги:
    Добра якість і функціонал та комплектація.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Татьяна К***

Рекомендую. Очень удобный шланг и нужная вещь в доме.

Переваги:
    Лёгкий, не перегибается, можно вкл и выкл воду на самом шланге
    Недоліки:
    Не обнаружено
      Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Алексей И***

якісна річ