- AI аналіз відгуків112 відгуків: 68% позитивних, 19% нейтральних, 13% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Микола Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
І так, переміряв довжину шланга рулеткою, вийшло 10,8 метра без води, і 28,5 з водою. Приємне задоволення виникає коли подаєш воду в шланг, і він починає розтягуватись і вигинатись ніби якась змія). Якщо порівнювати зі звичайним шлангом, то з цим набагато легше пряцювати, він легкий, не боїться вигинів, після поливу знімаєш його з крана і він сам виштовхує з себе воду і тим самим зменшується в довжині. Але є і один мінус, з ним треба бути обережним на якихось бетонних бардюрах, а особливо на ступеньках, якщо там гострі краї то не варто цей шланг тягати по таких поверхнях, бо робляться, не знаю як сказати, ну тіпа як на одязі коли нитки витягуються. А так то шлангом задоволений, попрацював, і скрутив його як подовжувач якиїсь).
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Лора С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Легкий, малогабаритний, гарно розтягується під тиском води.
- Переваги:
- Гарантія рік
Представник брендуДобрий день, Лоро! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Шланг якісний. Рекомендую до купівлі. Якщо прийдеться, то буду купляти тільки такий.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування на довгий час! З повагою, команда підтримки RZTK
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Купила минулого літа, користувалась в теплу пору року. Шланг чудовий - красивий, дуже легкий, справді розтягується, і дуде цікаво спостерігати, як він це робить)
Представник брендуВітаємо, Оксано! Ми вдячні Вам за вибір і покупку цього набору для поливу від бренду RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації! Гарного дня!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Хороша якість , заявлений метраж присутній
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"
Розтягнувся точно на метрів 20 не менше,потім зменшився як від'єднати від водопроводу
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ТатаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
відмінний шланг
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
На свої гроші не поганий.Вже рік користуюсь.
- Недоліки:
- Покі нема.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Гарний шланг, попередній, який замовляв в 2024 на початку літа ще до цих пір живий, жодної дирки.
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Кому потрібно використовувати в ручному режимі підійде! Еластична, м'яка, лійка з різними режимами.
- Переваги:
- Приємна в користуванні, м'яка
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Геннадій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"
Брав півроку тому мита авто. Поки все добре .
- Переваги:
- Недоліки:
- Згідно ціни нема.
Представник брендуВітаємо, Геннадію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- СоломіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Гарна якість. Рекомендую!
Представник брендуДобрий день, Соломіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Дякую, дуже зручний та практичний у використанні.
- Переваги:
- Самостійно витискає з себе воду, при відключенні від постачання
Представник брендуВітаємо, Євгене! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"
Пришло бистро
- Переваги:
- Качество хорошее
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Добре зроблений, гарна довжина. Користуємось з минулої весни.на сонці не залишаємо - бережно відносимось
Представник брендуДобрий день, Інно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Дуже подобається. Працює гарно
- Переваги:
- Легко. Все за описом
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Валєра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"
Цупкий шланг. Не скручується, легко зберігати. Підходить для любой погоди і температури.
- Переваги:
- гарантія 12 місяців
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Зручний у використанні.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Дуже чудовий
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Гора Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Гарний, довгий, міцний, зручно зберігати, і гачок для літа , і мішечок на зиму. Попрацював літо, чекає наступного сезону
- Переваги:
- Міцніший, ніж дешеві аналоги
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Любовь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Дуже зручна річ, легкий у використанні. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Любове! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
компактний розмір, плавне регулювання подачі води, зручно зберігати.
- Переваги:
- тримач для шланга, сумка для зберігання
Представник брендуДобрий день,Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Класний шланг. Все подобалось. Аж тепер коти перегризли його(
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що даний набір виправдав Ваші очікування. Прикро чути про ситуацію з домашніми улюбленцями. Сподіваємося, він і надалі буде зручним у використанні. Бажаємо приємного користування та гарного настрою!
- Таїсія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"
Сильний і рівномірний полив. Шланг легко розтягується до трьох разів під напором води. Пістолетний розпилювач має 7 режимів і регулювання сили струменю.
- Переваги:
- Гарна якість
Представник брендуВітаємо,Таїсіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Маргарита В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Растягивается хорошо, насадка нравится. Лёгкий. Струя удлиняет метраж. Поливаю с удовольствием
Представник брендуДобрий день, Маргарито! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"
Норм покі працює не знаю чи надовго.мені сподобався.
- Недоліки:
- Пока нема
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Лідія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Шланг якраз вчасно ,поливаємо грядки ,дуже задоволені,дякуємо за вашу швидку працю
- Переваги:
- Задоволені
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Лідіє! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Має достатню довжину, потужність. Не заплутується при розгортанні та не перекручується і не перекриває потік води. Використовую для поливання своїх теплиць
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Тільки купив поки нарікань немає
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Мені дуже сподобалося.Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Чудова шланга. Виконує свою задачу. Легка в переміщенні. Задоволений.
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Данило Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Представник брендуВітаємо, Даниле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Свою функцію виконує, недоліків не виявлено. Рекомендую.
- Переваги:
- Добра якість і функціонал та комплектація.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"
Рекомендую. Очень удобный шланг и нужная вещь в доме.
- Переваги:
- Лёгкий, не перегибается, можно вкл и выкл воду на самом шланге
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Алексей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Довжина: 22.5. Діаметр: 3/4"
якісна річ