- AI аналіз відгуків118 відгуків: позитивний: 78%, нейтральний: 10%, негативний: 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудова річ! Гарна якість, легенький, для мого 14 дюймового ASUS - ідеально. Ноут дуже впевнено стоїть на столі, під час друку не хитається.
Переваги: алюміній гарної якості, дуже багато гумових накладок, транспортувальна торбочка, компактний, гумові "ніжки" досить високі, щоб регулятори висоти не дряпали стіл, коли під вагою ноутбука вони глибше занурюються в отвори (фото 5).
Для тих, хто як я шукав висоту при найнижчому та найвищому положенні підставки додаю фото 3 і 4.
Покупкою задоволена, рекомендую!
Представник брендуВітаємо, Анно! Дякуємо за вибір RZTK та розгорнутий відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Підставка топ, але крива як моя скаліозна спина, якщо трішки повигинать то стає як новенька.
- Переваги:
- Проста і супер зручна
- Недоліки:
- Занадто швидко можна виправить кривизну, а я люблю побадатись з технікою
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Сподобалось, що немає шуму вентиляторів — тиша і нічого не ламається з часом. Раніше не думав, що підставка так змінює комфорт.
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За свої кашти гарний товар та гарна якість.
- Переваги:
- Легка, стійка, надійна
Представник брендуДобрий день, Каріно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
в зібраному вигляді це приблизно 20х3х1см
в розкладеному - абсолютно функціональна річ. Задоволений придбанням- Переваги:
- компактна
- Недоліки:
- відсутні
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Тарас У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Не очікував, що така проста штука настільки додає комфорту. Тепер без неї працювати незручно.
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Нарешті вентилятори ноутбука перестали постійно ревіти. Спокійно поміщається в сумку для ноутбука.
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороша підставка. Зроблена з металу, добре тримає ноутбук 2.3кг
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Козінцева Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже зручно. Виглядає стильно. Рекомендую.
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Добре
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Оксана У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Розкішна підставка! Для : телефона, смартфона, планшета - точно. Все ідеально.
- Переваги:
- Регулювання нахилу і ширини. Можна зробити вузенькою для телефонів. Стійка два упори. Накладки проти ковзання. Легко і зручно розкладається і складається в чехол.
- Недоліки:
- Ні одного
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Ртищева С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Шикарна вещ!!!
Краща за все що бачила- Переваги:
- Надійна, довговічна, зручна, та щей в чохлі! Одні плюси
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Світлано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
- Переваги:
- Металева конструкція. Компактна у складеному вигляді. Чудовий варіант для подорожей.
- Недоліки:
- Немає вишивки RZTK на мішечку.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- VadymВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Думав що вона не підійде, бо виглядає дуже маленькою. Але коли я поставив свій ноутбук я побачив що він прекрасно сидить
- Переваги:
- Підійшла до мого Asus Rog Strix G17
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Вадиме! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Стас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
класна бюджетна підставка. міцна й легка конструкція. ноут тепер не перегрівається і не ковзає по поверхні.
- Переваги:
- доступна ціна, зручна
Представник брендуВітаємо, Стасе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Пугач Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Компактна і складна підставка. Допомагає охолоджувати ноутбук, тому він не перегрівається. Рекомендую всім, хто багато працює за ноутбуком!
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За свої гроші дуже добре.
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Яніна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Повністю виправдовує очікування, легка і зручна
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Недоліки:
- Наклейки почали відходити
Представник брендуВітаємо, Яніно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
гарна пропозиція за свої кошти
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Не зважаючи на невеликий розмір, ноутбук 15,6'' тримає надійно, використання клавіатури ноутбука на підставці - жодних проблем.
Складається до компактних розмірів, чохол дуже в нагоді, тому що підставка металева.
Сама підставка, ніжки, всі механізми - метал, виглядає як надійна річ.
Покупкою задоволений.- Переваги:
- Якісні матеріали, надійна, компакта, чохол
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Марк П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Представник брендуВітаємо, Марку! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Марк П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
дуже якісна підставка
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Марку! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Легка, зручна, виконує свою функцію. У мене на ньому 16" ноутбук стоїть, спочатку думав перекинеться, але все добре)))
- Переваги:
- Ціна нижча ніж в інших магазинах
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Коли я перший раз дістав і побачив цю підставку я подумав що вона дуже замала для ноута 16.3 Та потім поставив ноутбук і він стоїть як вкопаний. Короче як для пасивного охолодження підставка супер.
- Переваги:
- Підходить до ігрових ноутбуків
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Зручно
- Переваги:
- Портативність
- Орест К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Підставка зручна, комфортна, беру завжди з собою. ноутбук безпечно розміщується на підставці.
- Переваги:
- плавне регулювання кута нахилу, ціна
Представник брендуДобрий день, Оресте! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Клепач В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Підставка зручна, легко складається, чудово підримує ноутбук тепер він не так гріється.
- Переваги:
- протиковзкі накладки, компактна, зручно брати з собою, ціна
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якісна підставка для ноута. Задоволена покупкою.
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олексій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорошая настраиваемся подставка
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Компактно складається і не займа багато місця. Для планшета саме воно, а от для ноута хотілося б ширшу відстань між підпірками. Якість хороша.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Те шо треба. Все супер
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Вы лучшие
Представник брендуДобрий день, Максиме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарна підставка, ноут тримає добре.
- Переваги:
- Зручна, проста
- Недоліки:
- З часом трохи злазять резинові накладки.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Просто, зручно, компактно. Задоволений на всі сто.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже стійка в порівняні з старою підкставкою, котра з самого початку люфтила
- Переваги:
- Не хитається
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- АндрюхаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За эти деньги - топ. 17" ноут стал уверенно.
- Переваги:
- Нормальное качество сборки.
- Недоліки:
- За эту цену - нету чему придраться.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!