Відгуки покупців про Підставка для ноутбука RZTK Holder Grey
- AI аналіз відгуків97 відгуків: 82% позитивних, 11% нейтральних, 7% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Ростислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все ще стоїть
- Переваги:
- Стоїть
Представник брендуВітаємо, Ростиславе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Для ASUS Vivobook 14/15 підставка малувата, хоча і стоїть відносно твердо.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Мала ширина.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Гліб К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Виконує свою задачу повністю, а завдяки своїм розмірам складається і не займає багато місця в рюкзаку при переміщенні.
- Переваги:
- Компактність, функціональність за свої гроші
- Недоліки:
- Не знайдено.
Представник брендуВітаємо, Глібе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Влаштовує
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Кальченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Отличная не дорогая подставка
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брав для планшета, мені подобається
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все четко. Все же думал будет шататься, ошибался. Стоит устойчиво, ноут acer nitro 16'
- Переваги:
- Металлическая
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Васюкова Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Підставка відчутно спасає ноутбук від перегрівання і чудово його підтримує. Зручна, легко складається.
- Переваги:
- бюджетна, виконує свої функції
Представник брендуВітаємо, Діано! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Руслан Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
В загальному виконує свою функцію, але мені надійшла не зовсім рівна через що на крайніх(найнижче положення) використовувати неможливо починає хитатись, за компактність 5, матеріали в цілому гарні 4, якість виготовлення 3, сервіс 5. Відео завантажити не вдалось через розмір файлу. Перевіряйте цей момент при отримані, на фото видно різну довжину ножок через що і викинає проблема. Відношення ціна\якість 5\5
- Переваги:
- компактність
- Недоліки:
- Надійшла дещо деформована та не рівна, через що найнижче положення неможливо використовувати, нажаль пакування утилізував тому не можу зробити заміну
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація. Зазначені зауваження будуть враховані у подальшій роботі над продукцією. З повагою, підтримка RZTK.
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Повністю задоволений купленим товаром.
- Переваги:
- Якісна, металева, виконує на 100% свої функції.
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Легка, зручна, виконує свою функцію. У мене на ньому 16" ноутбук стоїть, спочатку думав перекинеться, але все добре)))
- Переваги:
- Ціна нижча ніж в інших магазинах
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Коли я перший раз дістав і побачив цю підставку я подумав що вона дуже замала для ноута 16.3 Та потім поставив ноутбук і він стоїть як вкопаний. Короче як для пасивного охолодження підставка супер.
- Переваги:
- Підходить до ігрових ноутбуків
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Зручно
- Переваги:
- Портативність
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Орест К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Підставка зручна, комфортна, беру завжди з собою. ноутбук безпечно розміщується на підставці.
- Переваги:
- плавне регулювання кута нахилу, ціна
Представник брендуДобрий день, Оресте! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарно тримає ноутбук вагою ~2-3кг, регульований кут для висоти, тримає без нарікань 15,6 дюймів.
- Переваги:
- Можна поставити ноутбук високо, компактне.
- Недоліки:
- Шатається ліве кріплення підставки а праве ні, скоріш за всього недокручене з виробництва.
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Жахливий товар прийшов бракований
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: посилання
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чудова підставка. Дуже легка і компактна. Приємно здивував чохол у подарунок)
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Клепач В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Підставка зручна, легко складається, чудово підримує ноутбук тепер він не так гріється.
- Переваги:
- протиковзкі накладки, компактна, зручно брати з собою, ціна
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Жахлива якість побудови (несеметрично треба було монетку підкладати) але хоч працює
Представник брендуВітаємо, Олеже! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Хочемо звернути увагу, що у більшості випадків достатньо відрегулювати положення рухомих елементів підставки вручну, щоб вона стала симетричною. Дякуємо за Ваш відгук!
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Тарас У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Не очікував, що така проста штука настільки додає комфорту. Тепер без неї працювати незручно.
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якісна підставка для ноута. Задоволена покупкою.
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олексій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорошая настраиваемся подставка
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Нарешті вентилятори ноутбука перестали постійно ревіти. Спокійно поміщається в сумку для ноутбука.
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Качество ужасное. Все постоянно отклеивается, сама подставка шатается как чёрт
- Переваги:
- До сих пор не развалилась
- Недоліки:
- Качество плохое
Представник брендуВітаємо, Олександре! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Компактно складається і не займа багато місця. Для планшета саме воно, а от для ноута хотілося б ширшу відстань між підпірками. Якість хороша.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Те шо треба. Все супер
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
за 2 місяці користування на одному з упорів розкрошився упорний зубчик. При цьому ніяких зусиль не додавалося, на ній просто стояв ноутбук. І в якийсь момент я звернув увагу, що він нерівно стоїть. Подивився - а один з упорів вже не упор.
Здав по гарантії.- Переваги:
- Зручна, компактна в складеному вигляді
- Недоліки:
- виготовлена методом порошкового спікання, хрупка
Представник брендуДобрий день, Андрію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Вы лучшие
Представник брендуДобрий день, Максиме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороша підставка. Зроблена з металу, добре тримає ноутбук 2.3кг
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорошая подставка, без брака.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарна підставка, ноут тримає добре.
- Переваги:
- Зручна, проста
- Недоліки:
- З часом трохи злазять резинові накладки.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Регулювання від мінімального до високого кута корисне. Не дряпає корпус ноутбука, накладки м’які. зручна
Представник брендуВітаємо, Анастасіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Просто, зручно, компактно. Задоволений на всі сто.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ілля М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороша універсальна підставка, але трохи некоректно стає в найнижчий режим, а так то все дуже чудово
Представник брендуВітаємо, Ілле! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже стійка в порівняні з старою підкставкою, котра з самого початку люфтила
- Переваги:
- Не хитається
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- АндрюхаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За эти деньги - топ. 17" ноут стал уверенно.
- Переваги:
- Нормальное качество сборки.
- Недоліки:
- За эту цену - нету чему придраться.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!