Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Набір з 5 поглиначів вологи підвісних RZTK DryBag від плісняви та запахів по 500 мл

Оцінка користувачів 4.9/5
на основі 94 відгуки
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручно. Меньше плачуть вікна. Значно сухіше в квартирі в період перебоїв з опаленням

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

зручні у використанні, гарно вбирають вологу.
    якби був ароматизований варіант, було б взагалі класно)

Переваги:
    працюють
      Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ігнатенко О***

Задоволена товаром

Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після того, як сусіди затопили, не знала, як витягати вологу з-під підлоги. Сіль працювала повільно, і от купила ці кульки. Третина резервуару заповнилась за добу - я вважаю, що результат хороший. Поки користуюсь ними. Хотіла ще спробувати для шафи, поки на черзі.

Переваги:
    збирає вологу після потопу
    Недоліки:
    поки не знайшла, під мої цілі підійшли добре
      Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що поглиначі вологи виправдали Ваші очікування та показали гарний результат. Бажаємо, щоб вони й надалі ефективно допомагали підтримувати сухість і комфорт у Вашому домі!

• Оксана П***

Супер. Дякую .
    Чудово поглинає вологу в авто.

Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Юрий Ф***

Все супер,как всегда

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Ольга Р***

Ефективні поглиначі вологи рекомендую

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Любовь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Повісила на трубу біля лічильника холодної води.
    Зазвичай з труби тече конденсат, доводилося класти тряпку, щоб не затопити сусідів. Але після того, як від вологи перегнив дріт, на якому була пломба, вирішила спробувати цей поглинач. І, О Чудо! Труба суха, лічильник сухий.
    Короче, воно працює. Єдине що, його ненадовго вистачає, бо півлітра води набирається досить швидко.

Переваги:
    Гарно поглинає вологу
    Недоліки:
    Не знайшли
      Представник бренду

Добрий день, Любове! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Валентина Б***

Дуже добре вбирають вологу

Переваги:
    Легкі виристані
      Представник бренду

Вітаємо, Валентино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Максим К***

Чудово працює

Переваги:
    Недоліки:
    Не побачив
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже вдруге купую. Дійсно працює: вміщує близько 0,5л рідини, вистачає більше ніж на місяць, результат видно десь через півтора тижні.

Переваги:
    Описала у коментарі
      Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Богдана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поглинали класно але швидко закінчуються. В шафу -саме те. А так, краще стаціонарний осушувач мати

Представник бренду

Добрий день, Богдано! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Андрій Л***

Працюють

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Сергій С***

Працює

Переваги:
    Ціна менша ніж на ринку
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар прийшов вчасно. Кожен поглинач має індивідуальну упаковку. Також всі 5 пакетів якісно запаковані разом.
    Проблем з гачком не було. Почепила вчора в кімнаті о 18 годині. Сьогодні вже є результат. Через 10 годин води набралося на 2 см.
    На даний момент товаром задоволена.

Представник бренду

Добрий день, Олено! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Олена І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

гарне рішення для зниження вологості в кімнаті

Переваги:
    недорогий, гарно поглинає вологу. вистачає надовго
    Недоліки:
    не виявила

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Подобається поглинач вологи на довго вистачає. І речі не мають неприємного запаху 10/10

Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував для авто, після зим відчувається волога яку літня спека випвровує у повітря салону. Тут повісив спочатку 4 шт, але насправді вистачило б і 2. Зібрав приблизно літр вологи з повітря салону. Придбаю ще, не тільки для авто.

Переваги:
    Сухе поіітря там де воно має бути сухим. Готові дотвикористання без інструментів менше ніж за хвилину після отримання
      Представник бренду

Добрий день, Богдане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру ці поглиначі постійно, вони чудово справляються зі своїми функціями.

Представник бренду

Добрий день, Альоно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Вікторія П***

Все працює.

Переваги:
    Зручно в використанні
    Недоліки:
    М'який пластик гачку. Хотілось би щоб матеріал гачку був більш щільним. Коли набирається водою іноді пакет зривається та падає. Але це рішаємо
      Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду

• Валентин Г***

Чудова річь

Представник бренду

Добрий день, Валентине! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру не перший раз, гарно справляються.

Представник бренду

Вітаємо, Інно! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Євгенія

Гарно вбирають вологу.
    Легкі у використанні.

Переваги:
    Окреме пакування кожного мішечка
      Представник бренду

Вітаємо, Євгеніє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна якість водопоглинача, великий об'єм, надовго вистачає

Представник бренду

Добрий день, Світлано! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Артем Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна якість, свою роль виконують

Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Неймовірний засіб. Прибирає вологу на 100 %.

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за чудовий відгук
      Приємно, що поглиначі вологи ефективно впоралися зі своїм завданням та виправдали Ваші очікування. Саме такі відгуки надихають нас рухатися вперед і розвивати бренд RZTK.
      Дякуємо за довіру та вибір нашої продукції!

• Володимир Б***

Гарна якість вологу поглинае

Переваги:
    Працює опису відповідає
    Недоліки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудові вологопоглиначі які дійсно працюють! Рекомендую

Переваги:
    Працює чудово
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Аліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дійсно працює, відкладає опису. За потреби будемо замовляти ще

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Дизайн
      Представник бренду

Вітаємо, Аліно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Катерина К***

Дуже корисна річ

Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сухий реагент збивається в камінь і не пропускає вологу. Щоразу треба його розминати руками.

Добрий день, Анно!
      Дякуємо за вибір продукції RZTK.

Описана Вами ситуація може відбуватись через підвищену вологість або перепади температур під час зберігання чи використання. У такому випадку допускається легке розпушування реагенту, щоб відновити нормальне поглинання вологи.
      З повагою, підтримка бренду

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер. Починає працювати одразу. Вікна не плачуть зовсім.
    Десь за місяць повністю використавсь.

Представник бренду

Добрий день, Марино! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Яна З***

Все працює

Представник бренду

Вітаємо, Яно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Реально працююча штука, рекомендую !!!

Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює, враховуючи постійний перепад температур із-за відключення світла. Я задоволена, минулий рік вікна були у конденсаті більше.

Представник бренду

Добрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беру не перший раз, чудово справляється.

Представник бренду

Вітаємо, Інно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!