Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Миша ігрова RZTK Bifrost Rainbow Light

Оцінка користувачів 4.59/5
  • AI аналіз відгуків
    80 відгуків:  позитивний — приблизно 80%, нейтральний — 10%, негативний — 10%
    Загалом, користувачі дуже позитивно оцінюють дротову мишку RZTK MBL6, підкреслюючи її вигідне поєднання ціни та якості, зручну ергономіку, функціональність і стильний вигляд. Найбільше задоволені якістю матеріалів, можливістю налаштування (софт та макроси), роботою сенсора та яскравістю підсвітки. Окремо відзначають комфорт у руці, що актуально для геймерів і офісної роботи. Основні зауваження стосуються жорсткого кабеля, проблем із підсвіткою та бічними кнопками, а також незначних дефектів складання. Проте більшість покупців рекомендують цей пристрій, вважаючи його одним із найкращих за свою ціну.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Кругляк О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Придбав цю мишку для порівняння.
    Маю Logitech g 102.
    Ця мишка взагалі не чім не поступається!
    Якість за ці кошти відмінна!
    Провід дійсно жорсткіший но на практиці
    виявилося що це навпаки краще! Так як він із за своєї жорсткості не літає по столу а лежить!
    Якщо по ергономіці такий тип миші Вам підходить, не бачу сенсу переплачувати.
    Дуже якісна мишка за такі гроші!
    Мабуть краща миша ціна - якість!

Переваги:
    Ціна - Якість!
    Недоліки:
    Немає взагалі
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. Бажаємо Вам і надалі приємного користування! З повагою, команда підтримки бренду.

• Дубовик А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка чудова. стильний дизайн, легка в налаштуваннях, те що треба.

Переваги:
    тихенька, комфортна для гри
      Представник бренду

Добрий день, Анно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Миша топ. Купував на подарунок разом з клавіатурою RZTK Bifrost. Усі залишились задоволенні. Рекомендую!!!

Переваги:
    RZTK
    Недоліки:
    не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороша миша, навіть грати можна. Перед цим купили за 189грн, повернули назад. Є додаток з налаштуваннями. Швидкий відгук, слід не рветься.

Переваги:
    Хороша миша
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Андрій К***

Чудова

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарна миша за свою ціну. Все подобається.

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Другий день в роботі, мишкою задоволений! За цей прайс файний девайс. Рекомендую!
    В принципі є кілька нарікань, але вони не критичні.
    1. Софт не оптимізований під великий монітор (в мене 27 діагональ, 4к). Дуже маленьке віконце налаштувань з мікроскопічним розміром шрифтів, яке розгорнути або збільшити не можливо.
    2. У налаштуваннях крок зміни dpi тільки по 100, для більш точного налаштування було б зручно задати параметр вручну.
    3. Кабель після коробки довго випрямляється.

Недоліки:
    Софт (розробнику на замітку)
    Кабель (тут вже нічого не поробиш)
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш детальний коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Гарна мишка за свої кошти . Рекомендую.

Переваги:
    Ціна, дизайн, стабільність.
    Недоліки:
    Поки що немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Шикарна мишка, сенсор не зриває, в руші лежить зручно, матеріал -, за ці гроші топ

Переваги:
    Не зриває сенсор, для шутерів підійде
    Недоліки:
    Дубовий кабель
    • Володимир

Забув додати, хороший софт для мишки, де можна виставити під себе dpi і керувати підсвіткою

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Ярослав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Класна миша для ігор, сумісна з Windows, OS, Linux, з ARGB підсвіткою.

Переваги:
    Плавний та точний рух курсора
      Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Володимир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Гарна миша, все працює, все добре. Відповідає заявленим характеристикам.

Переваги:
    Зміна підсвітки, додаткові кнопки для гейма.

• Олексій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Дуже гарна, рекомендую до покупки, за свою ціну класна миша

Переваги:
    Ціна, якість, пакування, зовнішній вигляд, програмне забезпечення
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Вячеслав П***

Норм миша за свої гроші

Переваги:
    Топ за свої гроші
      Представник бренду

Добрий день, Вячеславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличная мышка, очень похожа на Лоджитек 102, была перед этим. Хват удобны, средний размер.
    Более года пользуюсь ей, самое главное не срывает мышь, подходит для шутеров, нет зажимов или даблкликов, до сиг пор! Брал еще в Январе 2025.
    Рекомендую, за эту цену лучше нету, остальное переплата за бренды.
    (Ну и подсветка топ, настраивается не только она, через прогу, кому нужно)

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Дмітрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже добра миша для ігор коли якщо ви попробуйте сривати сенсу даже не пробуйте

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

приємна в користуванні, ергономічна, чіткий сенсор. брав для сесій у іграх.

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Користуюсь у офісі — працює чітко, рух плавний, кнопки не тугі. Гарна ергономіка, рука не втомлюється. Підсвітка - не надто яскрава, не відволікає.

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Миша чудова і приємна у використанні але мала не дивився на розмір, купував на заміну RZTK S 420 проробила 2,5 роки почала заліпати лкм, та колесо рескролити, чудова мишка була.

Переваги:
    Дуже якісно зібрана приємно лежить в руці
    Недоліки:
    Малий розмір (сам винен не дивився)
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо зручного користування та гарного дня!

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хлроша миша, пасує до коврика RZTK. Прога проста в розумінні, але мені потрібна чисто погратися з кольорами підсвітки.

Переваги:
    Не дорого.
    Недоліки:
    Час покаже.
      Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Ірина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Мишка чудова,дитина задоволена,легка та зручна у використанні.

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Дуже чудова миша, ідеально підходить, рекомендую

Переваги:
    Зручна
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Сергей К***

Чудова якість

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Дмитро К***

Чудова бюджетна мишка

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Миша працює добре, не зривається, керування чутливістю та підсвідкою працює. Досить м'який клік що мені здалось не дуже зручним, але це діло звички.

Переваги:
    Вартість.
    Недоліки:
    М'який клік, але то більше притягнуто за вуха.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сину дуже сподобалась.Зручно і швидко нею грати .

Переваги:
    Зручна і прикольна ігрова миша.
      Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Андрій П***

Мишкой доволен.
    Подсветка немного разочаровала, с аурой от Асус стыковаться не хочет.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Андрій К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Полтора месяца в работе, работает нормально. Неплохой вариант

• Микита К***

Все добре працює

Представник бренду

Вітаємо, Микито! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Вікторія О***

Норм, достатньо,щоб гратися дитині

Представник бренду

Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Віталій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В цілому миша класна, трохи жорсткуватий шнур, але це некритично.
    Є дефект поклейки слайду і це відчутно при русі миші.

Переваги:
    Недоліки:
    Немає запасних слайдів
      Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Артем Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Брал ету мишку месяцем 10 назад работаёт все хорошо сенсер не сривает грибси вроде норм звук тоже хороший все работает по коврику литает советую за свою цену такую не найдете приехала тогда в отличном состаянии

Представник бренду

Добрий день, Артеме! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Руслан Ю***

Мишка класна

Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

дуже зручна для руки, також є додаткова програмка для налаштування всіх функцій миші, все сподобалось, ТОП мишка.

Переваги:
    дуже зручна для руки, гарна підсвітка
      Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.

• Олександр С***

Все чудово

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не особо шарю в мышках. Как по мне классная мышь, бралась на замену Х7 . Опыт пользования пол года.

Переваги:
    хорошая мышка

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороша для користування мишка. За декілька місяців використання проблем не виявив. Мої потреби повністю задовольняє(пограти в ігри, попрацювати з файлами). Нарікань на роботу в процесі використання не було. Зручна для людей з середньостатистичним розміром руки.

Переваги:
    Надійна, зручна в користуванні, ціна
    Недоліки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!