Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Підставка для ноутбука RZTK RLC 412 Pro

Оцінка користувачів 4.63/5
  • AI аналіз відгуків
    147 відгуків:  72% позитивних, 17% нейтральних, 11% негативних.
    Всього для аналізу використано 147 відгуків покупців. Покупці зазвичай задоволені підставкою для ноутбука RZTK RLC 412 Pro, особливо відзначаючи її гарне співвідношення ціна-якість, регулювання швидкості, прийнятний рівень шуму, зручність та дизайн. Більшість підтверджують, що підставка допомагає охолоджувати ноутбуки, але є скарги на невисоку ефективність охолодження, особливо для потужних або більших (17'') моделей. Серед недоліків найчастіше згадують не надто міцний пластик, поломку вентиляторів або підставки, запах пластику і посередню якість комплектного кабелю. Додатково деяких користувачів дратує непотрібна або малопомітна підсвітка.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дуже В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зібрано ліпше, ніж здається - хоч рама пластикова, але ніжка для вибору куту нахилу і сама сітка над вентиляторами - металеві, тобто щойно продукт постоїть у кімнаті більше години і провітриться, вас точно не потурбує аромат грітого пластика у разі роботи з гарячими ноутбуками без активного охолодження

Переваги:
    Відчутно збільшив час роботи MacBook Air до настання тротлінгу
      Представник бренду

Добрий день, шановний користувачу! Дякуємо за Ваш детальний та корисний відгук про підставку для ноутбука RZTK. Бажаємо Вам тривалого, надійного та винятково комфортного користування технікою RZTK! Нехай Ваша робота за ноутбуком завжди буде продуктивною та приємною! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Валентин З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вирішив написати відгук через 2 роки як купив цю підставку) досі живе, дує так само, виглядаю гарно. Єдине що звісно вона трохи висока, та кабель usb to usb не дуже зручний, а так вентилятори працюють добре, та тихо

Переваги:
    Надійність, дизайн, простота, потужні вентилятори
    Недоліки:
    Досить висока підставка, кабель usb to usb
      Представник бренду

Добрий день, Валентине! Дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що навіть через два роки активного використання Ви вирішили поділитися своїми враженнями. Раді, що пристрій демонструє високу надійність, його вентилятори продовжують працювати так само потужно й тихо, а дизайн досі Вас радує. Бажаємо Вам подальшого приємного, надійного та винятково комфортного користування технікою RZTK! Нехай підставка й надалі забезпечує стабільне охолодження Вашого ноутбука! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Ганна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже гарна підставка. У мене не дуже великий ноутбук, і достатньо тонкий. Тому охолодження дуже гарне. Треба тільки перевірити, щоб ноутбук стояв прямо над вентиляторами. У мене ліва сторона ноутбука дуже нагрівалась, я його трохи здвинула вправо і зараз все гарно охолоджує. Гарне положення, яке можно міняти, і спереду ноутбук не з"їзжає, тому що є бортик, який його тримає. Не знаю, яка різниця, якщо брати дуже дорогу підставку, немає з чим порівняти, але за такі гроші мене все влаштовує

Переваги:
    Невелика ціна. Гарно охолоджує
    Недоліки:
    Поки не виявила. Користуюсь тиждень
      Представник бренду

Добрий день, Ганно! Дякуємо за Ваш детальний відгук та корисний лайфхак щодо використання підставки для ноутбука RZTK. Нам надзвичайно приємно, що Ви так високо оцінили ефективність охолодження, можливість регулювання положення, надійний обмежувальний бортик та доступну ціну нашого пристрою. Бажаємо Вам тривалого, надійного та винятково комфортного користування технікою RZTK! Нехай Ваш ноутбук завжди залишається прохолодним під час роботи! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Безверхній Е***

Чудова штука

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Відсутні
      Представник бренду

Добрий день, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук та додане фото. Нам надзвичайно приємно, що Ви так високо оцінили підставку для ноутбука RZTK та залишилися задоволені оптимальним співвідношенням її ціни та якості. Бажаємо Вам тривалого, надійного та винятково комфортного користування пристроєм, який щодня допомагатиме забезпечувати зручність у роботі та правильне охолодження Вашого ноутбука! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Працює без нарікань. Як охолоджує не готовий сказати, але як підставка повністю влаштовує.

Недоліки:
    Занадто короткий шнур живлення.
      Представник бренду

Доброго дня, Євгене! Дякуємо за Ваш відгук та досвід використання підставки RZTK. Раді дізнатися, що пристрій працює стабільно та повністю влаштовує Вас як підставка. Водночас ми взяли до уваги Ваше зауваження щодо довжини шнура живлення. Передамо цю інформацію до нашого виробничого відділу для розробки та вдосконалення майбутніх моделей. Бажаємо приємного та довгого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Сергій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Качество сборки ещё куда не шло, но сила вертушек смехотворная, оно даже не могло особо колыхнуть чек от покупки.
    Оформил возврат после первого же теста

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Производительность
      Представник бренду

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що потужність охолодження цієї підставки не виправдала Ваших очікувань. Вентилятори в подібних підставках розроблені для створення постійного помірного повітряного потоку, який розсіює гаряче повітря навколо корпусу ноутбука та допомагає його вбудованій системі охолодження працювати ефективніше, не створюючи при цьому сильного шуму. Вони не розраховані на високий тиск повітря, тому потік може здаватися слабким при перевірці вручну. Сподіваємося, що майбутні покупки техніки RZTK будуть для Вас повністю вдалими!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

для летнего сезона это просто необходимость, рекомендую

Представник бренду

Доброго дня, Ганно! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію підставки RZTK. Цілком згодні з Вами — у літній сезон додаткове охолодження є критично важливим для стабільної роботи та захисту ноутбука від перегріву. Раді, що наша підставка допомагає Вашій техніці працювати ефективно та комфортно. Бажаємо приємного та довгого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Віталій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

З своєю роботою справляється, але через тиждень почав голосніше працювати лівий великий вентилятор, звук наче працює мікро-ривками. Поки спостерігаю

Переваги:
    Охолоджує ноутбук
    Недоліки:
    Робота вентиляторів
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок. Раді, що підставка ефективно справляється зі своїм основним завданням, проте нам прикро, що через тиждень з'явився сторонній шум у роботі лівого вентилятора. Для усунення можливих причин рекомендуємо перевірити, чи не потрапили в лопаті дрібні сторонні часточки або пил, а також переконатися, що підставка встановлена на рівній горизонтальній поверхні. Якщо проблема не зникне або звук посилиться. Ми обов’язково допоможемо у вирішенні проблеми. Ми рекомендуємо Вам звернутись до найближчої точки видачі ROZETKA або скористатись інформацією у наступному матеріалі: посилання. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Дмитро Л***

Три місяці політ нормальний

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв'язок. Дуже раді, що протягом трьох місяців підставка демонструє надійну роботу і Ви задоволені покупкою. Нехай пристрій і надалі забезпечує комфортну та стабільну роботу Вашого ноутбука! У разі виникнення будь-яких запитань щодо нашої техніки, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

В цю спеку мій ноутбук буквально закипав за робочий день. Нагрівався так, що я не могла тримати руку на металевому корпусі. Сьогодні забрала підставку з пошти. Ноутбук охолонув дуже швидко і перестав підвисати. Тому я повністю задоволена цим товаром. Рекомендую.

Переваги:
    швидко відводить тепло
      Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за Ваш відгук та вибір підставки для ноутбука RZTK. Ми дуже раді, що цей пристрій допоміг вирішити проблему з перегрівом Вашого ноутбука в таку спеку, повернув йому стабільну швидкість роботи та забезпечив комфортне користування. Нехай підставка надійно захищає Ваш ноутбук від високих температур та служить Вам довго!

• Віталій Ш***

Гарний охолоджував

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо Вашому вибору та за позитивний відгук про підставку для ноутбука RZTK. Нам надзвичайно приємно, що Ви задоволені якістю роботи цього пристрою і він ефективно справляється зі своїм головним завданням — охолодженням Вашого лептопа під час роботи чи розваг. Бажаємо Вам стабільної, продуктивної роботи Вашої техніки та приємного користування продукцією RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спочатку про погане - кабель. Він з перших днів часом відходив, а за місяць перестав працювати зовсім.
    Тепер про хороше. Самим столиком задоволена. Він легкий, можна валятись на дивані і тримати його на руках. Охолодження працює непогано, без вентилятора картинка в іграх підгальмовує, з вентилятором ігри - ні.

Переваги:
    Непогана підставка
    Недоліки:
    Дріт в комплекті неякісний
      Представник бренду

Вітаємо, Надіє! Дякуємо Вашому вибору та за детальний відгук. Бажаємо Вам лише приємних та плавних ігрових сесій із технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Наталья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Классная штучка! Ноут не греется даже при зарядке,
    для летнего сезона это просто необходимость, рекомендую, нужная вещь!

Переваги:
    Вобще безшумная во время работы. Удобная.
      Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук. Бажаємо Вам винятково приємного, продуктивного та комфортного користування! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Петро
      Представник бренду

Добрий день, Петре! Щиро дякуємо за високу оцінку. Бажаємо Вам винятково приємного, легкого та комфортного користування.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свої гроші це найкращий варіант

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та чудову оцінку. Бажаємо Вам приємного та довготривалого користування підставкою! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарна якість, за рік нічого не зламалось і підсвітка працює, майже кожен день працює в парі з ноутом.

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    за такі кошти все норм
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо підставки для ноутбука RZTK. Надзвичайно раді, що за рік майже щоденної та інтенсивної експлуатації в парі з ноутбуком пристрій продемонстрував чудову якість, надійність конструкції та бездоганну роботу підсвітки, повністю виправдавши Ваші очікування за свою вартість. Бажаємо Вам подальшого комфортного, приємного та довговічного користування підставкою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Руслан Ю***

Все ок

Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук, додане фото та зворотний зв’язок щодо підставки для ноутбука RZTK. Надзвичайно раді, що Ви задоволені покупкою і робота девайса Вас повністю влаштовує. Бажаємо Вам комфортного та довговічного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Бюджетна підставка кулер. Може знизити від 3 до ,7-8 градусів в залежності від процесу і ноутбука. Як на мене малувато обертів, враховуючи що є регулятор можна було б зробити до 1500.

Переваги:
    Обдув всієї нижньої частини ноутбука, можна регулювати нахил. Працюють досить тихо. Додаткове гніздо usb.
    Недоліки:
    Трішки дешевий пластик, треба бути обережним. USB ззаді, через що в певних умовах ноутбук може стояти на шнурі а не на корпусі. Малувато обертів.
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо за Ваш детальний відгук та якісний аналіз підставки для ноутбука RZTK. Бажаємо Вам стабільної роботи Вашої техніки та комфортного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Данило Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар прийшов без дефектів, якість хороша, працює справно. Рекомендую.

Представник бренду

Добрий день, Данило! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості продукції та рекомендацію. Бажаємо Вам відмінних результатів, комфортного та довготривалого користування пристроєм. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Роман Г***

Все супер. Дякую.

Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку підставки для ноутбука RZTK. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви повністю задоволені покупкою. Бажаємо Вам комфортної роботи та лише приємних вражень від подальшого користування Вашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Старий К*** та з великої К
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

СЛАВА УКРАЇНІ - ЦЕ НЕ ПРОСТІ СЛОВА - ВИ МОЖЕТЕ ПИШАТИСЯ ЩО МИ Є УКРАЇНЦЯМИ !!!
    Я не кубляю у Розетки, бо є дилером двох найбільш. постач. в Україні
    АЛЕ ця підставка заслуговує на ПОВАГУ:
    - ЕКОНОМІЧНА - бере всього 0,9А на 5В при 4 кулерах !!! - батареї ноута ХВАТИТЬ!
    - велика відстань над та під лопастями !
    - ширина така, що я охолоджую руки працюючи на 14 дюймах!
    - регуляція - прикольно!
    - розташування кулерів - краще ніж бачив за 30 років роботи!
    - 4 кулери - !!!
    - піднімається, чітко стабілізується, пластик та кріплення міцні !!!
    - висока - чудово стабілізується нижнім бортиком на столику навіть у майже вертикалі!
    - провід товстий, якісний!
    - гарна, все компонується !
    - чудово працює на голих колінах та не затягує мою волосню !!!!!!!!!!!!!!!
    ЧУДОВИЙ ТОВАР - ЗА ТАКОЇ ЦІНИ НЕ КУПЛЯЙТЕ ЯКІСТЬ ПО 1700...ГРН )))), КРАЩЕ НЕ БУДЕ !

Переваги:
    мій і7-7600Ю з 98 став 78 в Xenonauts 2 на макс обертах - це при 1000об ДУЖЕ КРУТО
    Недоліки:
    БЕРЕ ЕЛЕКТРИКУ З ЮСБ ))))
      Представник бренду

Добрий день, шановний користувачу. Дякуємо за Ваш такий емоційний та неймовірно детальний відгук. Бажаємо Вам стабільної роботи Вашої техніки, переможних ігрових сесій та лише приємних вражень від подальшого користування. У разі виникнення будь-яких питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Павло Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Непогане охолодження,тиха робота,не поганий товар за такі гроші.

Переваги:
    За свою ціну добре охолоджує
    Недоліки:
    Хотілося б трохи більший розмір
      Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо за Ваш відгук та окрема велика вдячність за додані світлини. Бажаємо Вам приємного та комфортного користування пристроєм! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти Вам!

• Тетяна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свою ціну нормальна підставка, але вона не призначена для диванів, крісел, підлог і всякого такого. Ій краще стояти на столі під невеликим і неважким ноутом, і бажано, щоб на неї не дихали.
    Приємно здивував додатковий USB порт (цього завжди мало в наш час). Не зрозуміла мені функція "кнопки" зі стрілочкою, гадала вона вимикає вентилятор, якщо хтось в курсі - поясніть будь ласка. А так треба постійно дьоргати за шнур, бо мені не завжди потрібне охолодження, а от підйом до рівня очей на робочому столі потрібно завжди і підставка з цим чудово справляється. Головне не таскати її нікуди, бо конструкція досить хрупка.

Переваги:
    два USB порта, регулятор вентиляторів, декілька позицій підйому ніжок.
    Недоліки:
    підсвітка, незрозуміла кнопка на передній панелі, хрупкість конструкції, немає кнопки вимкнення вентиляторів.
      Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш детальний відгук та корисні зауваження щодо використання підставки для ноутбука RZTK. Щоб повністю вимкнути вентилятори та підсвітку можна саме за допомогою коліщатка регулювання обертів, повернувши його до клацання у зворотний бік, що позбавить Вас від необхідності щоразу витягати шнур. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Костянтин С***

Вона у мене працює на колінах, ви залізячку вийміть(висуньте) й вона підніметься, хоч в траві!

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хорошая подставка, с виду. Есть регулятор потока воздуха. Пришла в фирменной коробке. Я доволен.

Переваги:
    Регулятор потока воздуха.
    Недоліки:
    Не нашел
      Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук та окрема велика вдячність за додані світлини. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені якістю виготовлення підставки для ноутбука нашого бренду та оцінили наявність регулятора потоку повітря. Бажаємо Вам приємного та комфортного користування пристроєм! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти Вам!

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Поки працює , не шумить , за таку ціну норм краще ніж нічього

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання нашого пристрою. Раді знати, що Ви оцінили тиху роботу підставки та вважаєте її вдалим і вигідним вибором у своєму ціновому сегменті. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свои деньги очень хорошо! Особенно есть плюс что можно ставить скорость оборотов . Благодаря этому , теперь ноутбук боле лучше работает , всем рекомендую!

Представник бренду

Добрий день, Миколо! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію нашої продукції. Нам приємно знати, що Ви оцінили можливість регулювання швидкості обертів та позитивний вплив пристрою на роботу Вашого ноутбука. Бажаємо Вам лише легкого прасування та приємного користування технікою RZTK. У разі виникнення будь-яких запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Охолодження норм.Але якість матеріалу сумнівна.

Представник бренду

Добрий день, Василю! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені ефективністю охолодження підставки, адже це її основне завдання. Бажаємо Вам приємного та довгого користування технікою RZTK, а у разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• В'ячеслав М***

Все чудово працює

Представник бренду

Добрий день, В’ячеславе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що підставка чудово справляється зі своїми завданнями і Ви задоволені її роботою. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Вадим О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Штука робоча, придбав малому для ноутбука, може і не створює якогось супер потоку, але свою функцію виконує

Переваги:
    Додав 10 fps на інтегрованій графіці
    Недоліки:
    Немає можливості живити від тип С тільки два роз'єми тип А, що не зручно
      Представник бренду

Добрий день, Вадиме! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок. Нам приємно знати, що підставка ефективно виконує свою функцію та навіть допомогла покращити продуктивність ноутбука Вашого сина. Бажаємо Вам та Вашій родині лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Цена - качество. За свои деньги товар хороший. С задачей справляется.

Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені співвідношенням ціни та якості нашої підставки, і вона ефективно справляється зі своїми завданнями. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дякую, виглядає круто, буду перевіряти

Представник бренду

Добрий день, Ігоре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що зовнішній вигляд підставки справив на Вас позитивне враження. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Назар К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар дуже якісний ноутбук не перегрівається

Переваги:
    Написав вище
      Представник бренду

Добрий день, Назаре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені якістю нашої підставки та вона ефективно справляється з охолодженням Вашого ноутбука. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Владислав Л***

Хорошо охлаждает

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені якістю охолодження Вашого ноутбука завдяки нашій підставці. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Роман Ц***

Зручна підставка

Переваги:
    Тиха
    Недоліки:
    Не. Має
      Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені зручністю та роботою нашої підставки. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK: 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Кравченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Добре справляється з охолодженням ігрового ноутбука. Топ за свої гроші.

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK: 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Досить якісна збірка, для ноутбука 15.6" підійшла ідеально. Працює тихо, при цьому непогано охолоджує (потік повітря відчутний).

Переваги:
    Ціна Якість
    Недоліки:
    Ергономіка керування. Було б значно зручніше, якби замість коліщатки були кнопки. Шнур короткий для мене....
      Представник бренду

Добрий день, Олегу! Дякуємо за Ваш детальний зворотний зв’язок та вибір нашої підставки. Бажаємо приємного користування!