- AI аналіз відгуків55 відгуків: 78% позитивних, 12% нейтральних, 10% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Повністю задоволена даним товаром. Все працює ідеально і нічного не відпадає.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Працює.
- Переваги:
- Запрацював з першого разу наявним кабелем з комплекту.
- Недоліки:
- Для мене немає.
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все працює встановив переносну операційну систему
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Діано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Працює. Легко збирається та має чудовий вигляд.
- Переваги:
- Вигляд, працює, ціна.
- Недоліки:
- Нема.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ціна дешевше
- Переваги:
- Недоліки:
- Якісь кріплення плати
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все гуд
Представник брендуВітаємо, Сергію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Свої функції виконує.
Нарікань не має
Представник брендуВітаємо, Альоно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарна зовнішня кишеня, зручно і швидко встановив HDD 2,5"
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дякую, дуже якісний товар
- Переваги:
- Швидкість відповідна до USB 3.0.
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Леонід М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За свою ціну - функціональний usb-box. Придбав 2 шт. і жодного разу не пожалкував. Прекрасно розпізнається Windows i Mac OS.
- Переваги:
- Досить швидкий, компактний
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Леоніде! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже зручний, легкий. Передача по юсб швидка
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший варіант.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купив в березні один для тесту (багато 2.5 вінчестерів валяються і захотілося їх використати). Брав зі скептичним настроєм враховуючи ціну. Коли він прийшов, я перевірив і на мій подив все чудово працювало: легко розбирається і замінюється диск, всі деталі тримаються місця (лише плата інколи випадає але це проблема лише якщо ви часто замінюєте диск в кишені). Не довго думаючи одразу замовив другий такий же
Працюють безвідказно вже декілька тижнів- Переваги:
- Ціна, зручність розбору для заміни диска
- Недоліки:
- Враховуючи ціну недоліком можна знехтувати - не прикручена плата до корпусу
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Прийшло швидко, пластик не смердючий, просто розібрався в збірці, використовую не для твердотільних дисків, а для HDD 2.5(ноутбучного) працює без нарікань і в порівнянні з моєю старою кишенею usb 2.0 різниця помітна тим паче при підключенні в usb 3.0 порт.
Дякую!- Переваги:
- зручна заміна самого носія без викруток, тощо. ціна
- Недоліки:
- наче покищо недоліків не помітив
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарна якість, працює відмінно.
- Переваги:
- Гарна якість. Швидка доставка.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Валентин І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
скам
- Переваги:
- Недоліки:
- не видит ссд больше 240гб
Представник брендуВітаємо, Валентине! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Гаранина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Товар дуже сподобався. Змовлю ще, щоби оновити свої старенькі кишені :)
- Переваги:
- Дуже просто збирається/розбирається. Без проблем з'єднався з лінукс. швидкий.
- Недоліки:
- Поки намає
Представник брендуВітаємо, Валентино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Петро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Швидко встановлюється, працює стабільно
Представник брендуВітаємо, Петре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Марк Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Диски читає - що ще треба. В наявності кабель для підключення, диск встановлюється легко.
Представник брендуДобрий день, Марке! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Костянтин Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не работает...
- Недоліки:
- Не работает.
Представник брендуДобрий день, Костянтине! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: посилання.
- Дмитрий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший карман. Заработал со старым диском 2010 года. Другие карманы просто не видели диск. А этот подошёл. Закажу ещё парочку себе.
Из минусов это короткий шнур((- Переваги:
- Работает даже со старыми дисками.
- Недоліки:
- Короткий шнур.
- Владислав З***
швидкість впаде якщо шнур буде довгий
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарна можливість використовувати вінчестер з ноутбука для зручного збереження даних
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
нічого незрозуміло в двох платки тримаютсья, в двох рухаються по корпусу, куди клеїти прокладки -чорти йго батька знають, хоть працює і то добре
- Переваги:
- не має
- Недоліки:
- нічого незрозуміло в двох платки тримаютья, в двох рухаються по корпусу
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Нам шкода, що виникла така ситуація. На жаль, ми не можемо контролювати стан товару до моменту його отримання. Тому рекомендуємо уважно перевіряти товар при отриманні: огляньте зовнішній вигляд, комплектацію та наявність пошкоджень. Якщо виявите дефект або невідповідність, будь ласка, одразу звертайтесь до співробітників магазину для оперативного вирішення питання.
З приводу обміну/ повернення товару радимо звернутися до магазину Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: посилання . При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормально
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Карасевич Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Підключив SSD диск до комп’ютера через USB. В комплекті іде з кабелем. норм
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Лаги миші (Input Lag): При зверненні до диска (навіть до фірмового WD Blue) курсор миші починає сіпатися або повністю зависати на кілька секунд. Проблема стабільна на Windows 11 (конфігурація: H410, 16 ГБ ОЗП).
Фризи в іграх: Через специфіку роботи контролера в іграх (наприклад, The Crew 2 або Portal 2) виникають постійні мікрофризи.
Затримки в BIOS: При підключенні через цю кишеню система може завантажуватися значно довше.
Висновок: Для постійної роботи з іграми або як системний диск — категорично не рекомендую. Контролер «смітить» у шину USB, що заважає роботі периферії (мишки та клавіатури). Хіба що залишити як дешевий варіант для разового перенесення файлів («флешка» на всякий випадок), але не більше.- Переваги:
- Низька ціна. Легко збирається, кабель у комплекті.
- Недоліки:
- Конфлікт з обладнанням: Контролер (міст USB-SATA) працює нестабільно і створює велике навантаження на шину USB.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За свою ціну хороша річ
Представник брендуВітаємо, Назаре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Валентина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудове рішення, щоб зробити зі звичайного жорсткого диска велику флешку. Використовую для зберігання сімейного архіву фото та підключення до телевізора.
Представник брендуВітаємо, Валентино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудовий кейс, все влаштовує
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все чудово. Думав втратив диск, але карман рятує
- Переваги:
- Простота. Наявність індикації світлодіодом
- Богдан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Швидко і комфортно
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Вера В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Працює все добре. Дякую.
Представник брендуВітаємо, Віро! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пластик, зібран добре. Віндовс 11, диск ВД. Задоволений швидкостью.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Найдешевший матеріал та найпростіша конструкція. Дуже легкий та тонкий корпус. Диск всередині нічим не фіксується. Кришка нічим не фіксується, навіть защолки ніякої - вона просто притискається до корпусу і все(((. Через місяць коли тертя зникне почне просто відпадати. Тому якщо впаде то розлетиться на запчастини і залишається лише молитись щоб роз'єм залишився на диску а не на платі. Нікудишня якість. Повернув.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Дешеві матеріали, тонкий корпус, відсутня фіксація будь-чого
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що конструкція та матеріали зовнішньої кишені не виправдали Ваших очікувань. Ця модель розроблялася, як максимально легке та доступне рішення для стаціонарного використання диска, де передбачається мінімальне механічне навантаження на корпус. Ми завжди рекомендуємо перевіряти товар та його цілісність безпосередньо при отриманні у точці видачі, щоб переконатися, що особливості фіксації кришки та внутрішнього простору підходять для Ваших сценаріїв використання. Ми цінуємо Вашу думку та врахуємо зауваження щодо надійності кріплень при вдосконаленні нашої продукції. Якщо маєте додаткові запитання, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0-800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Попова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все работает
Никаких нареканий
Удалось просмотреть фотографии которым много лет
Хотя думала уже не получится их увидеть- Переваги:
- Удобный в эксплуатации
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Юліє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Вставляти легко та швидко, навіть викрутки непотрібно. Диск сидить щільно, не бовтається.
- Переваги:
- Якісний кабель, хорошої довжини.
Представник брендуДобрий день, Аліно! Дякуємо за відгук про цю продукцію від бренду RZTK. Бажаємо успішного користування!