- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 36
Все чудово працює, від повербанка на довго вистачає
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що RZTK Spectra 36 виправдала Ваші очікування та радує стабільною роботою. Бажаємо Вам тільки красивих кадрів і комфортного користування! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Супер! Купляли як резервне освітлення. Добре освітлює цілу кімнату, живиться по usb від power bank'а.
- Переваги:
- Мало споживає, добре освітлює відносно велику площу, зручний штатив.
- Недоліки:
- Ніяких. Принаймні поки
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- ЛенаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Лампою користуюся більше ніж 2 місяця. Задоволена. Легка, не бере багато енергії. Хороша річ, при відсутності світла. Дякую
- Переваги:
- Освітлює всю кімнату, з мінімальними витратами потужності від павебанку
- Недоліки:
- Не помітила
Представник брендуВітаємо, Олено! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
обслуговування швидке, товар якісний
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Геннадій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Штатив стоїть надійно. Навіть вдень світить яскраво. Світло має три режими.
- Переваги:
- ціна і якість
Представник брендуВітаємо, Геннадію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Новіков О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 36
Штатив високий, легко підлаштувати під будь-яку висоту.
- Переваги:
- можна закріпити павер в тримач для телефону
Представник брендуВітаємо, Олександре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Раді чути, що Ви оцінили високий штатив і практичні дрібниці лампи RZTK Spectra 36. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Даша З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Класно для Zoom-зустрічей. Яскравість можна регулювати під себе. Керування пультом на дроті.
- Переваги:
- зараз також актуальна річ при відключеннях
Представник брендуВітаємо, Дашо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що RZTK Light Ring 30 стала Вашим помічником під час Zoom-зустрічей і навіть у періоди відключень світла. Бажаємо, щоб вона завжди дарувала яскраве та комфортне світло у будь-яких умовах. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Тетяна Т***
Скажіть будь ласка, який діаметр лампи на фото?
- Даша З***
30 см
- Зоряна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 36
Гарна лампа, стандартна комплектація -лампа, штатив і тримач для телефону. Штатив виглядає надійно, ніби стійкий. Зарядка від Usb.
- Переваги:
- якість, зручне керування кольором
Представник брендуВітаємо, Зоряно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Раді чути, що лампа виявилась якісною та зручною у користуванні. Бажаємо яскравих зйомок і лише позитивних емоцій. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Лампа класна, при відключеннях виручає (добре освітлює приміщення)
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Дуже швидко прийшло замовлення і лампа дуже сподобалася.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Купівлею задоволена. Під час відключень світла реально рятує - підключаю до павербанку, і вона спокійно світить кілька годин. Легка, яскрава і зручна.
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Аліса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 26
На свою ціну просто топ. Споживає мало, кімнату повністю освітлює. Приємно здивована, рекомендую
- Переваги:
- Мало споживає, яскравість вища за інші в цьому бюджеті
- Недоліки:
- Поки не помітила
Представник брендуВітаємо, Алісо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що лампа повністю виправдала очікування за свою ціну. Бажаємо, щоб RZTK Spectra 26 продовжувала радувати Вас яскравим світлом та зручністю у будь-яких ситуаціях. З повагою, команда підтримки бренду.
- Оо А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Отличный источник света во время отключений. Работает от банки, хорошо освещает, удобно перемещать.
Можно поискать поярче, но нам достаточно такого света.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що RZTK Light Ring став надійним джерелом світла та зручним у використанні під час відключень. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ельвіра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Взяла для роботи над макіяжем і не пошкодувала - видно всі деталі. Світло рівне і м'яке. Легка, можна переносити
Представник брендуВітаємо, Ельвіро! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що лампа допомагає побачити всі деталі, а зручність перенесення робить її справжнім помічником у щоденних б’юті-процедурах. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 26
Все добре, відповідає опису
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 26
Крутяча лампа, дитина в захваті
- Переваги:
- Недоліки:
- На перший погляд відсутні
Представник брендуВітаємо, Ольго! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 26
Все ніби нормально
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Дуже була помічною взимку під час відключення світла, рекомендую.
- Переваги:
- Легка та за рахунок триноги може освітлювати всю кімнату
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Уляна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 26
Чудова лампа. Все працює
Представник брендуВітаємо, Уляно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Давід Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 36
Прийшла швидко, гарне пакування. Зібрав за 5 хвилин. Все працює
Представник брендуДобрий день, Давіде! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Лампою користуємось місяць, дуже задоволені. Освітлює кімнату добре.
- Переваги:
- Висока
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Величко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 36
Лампа супер! Дуже рятує у блек аутах! Працює від юсб, багато заряду не бере, дуже економна. Світить яскраво, можна читати, писати, їсти варить.
- Переваги:
- Легка, яскрава, економна. Працює від повер банка
- Недоліки:
- Поки нема. Хіба що трохи громіздка мені на кухні. Але за рахунок її розмірів мені і зручненько готувати.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Все прекрасно, працює шикарно, дуже швидко прийшла доставка, рекомендую!
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Карина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Все працює чудово ! Продавця рекомендую !
- Переваги:
- Якісний товар , швидка доставка
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Карино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Хороший штатив
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Лампа чудова
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Ден Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Як на співвідношення ціни(я брав з хорошою знижкою) і як працює, то супер лампи! Використовую коли нема світла щоб освітити кімнати. Кухня не велика освітлює чудово, не відчувається різниця. Із великими кімнатами звичайно працює гірше, в основному освітлює той "куток" де працюєш і якусь частину навколо.
- Переваги:
- Не висока ціна.
- Недоліки:
- З такою ціною вважаю, що їх нема.
Представник брендуВітаємо, Дене! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Купувала для користування під час відключень енергії. Все працює добре, використовує мало енергії з пристрої живлення.
- Переваги:
- Ціна, наявність штативу, світлові режими, зручність та простота у користуванні
- Недоліки:
- не знайдено:)
Представник брендуДобрий день, Олено!
Щиро дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Раді чути, що світлодіодна лампа RZTK Light Ring 30 зручна у використанні, має різні режими та економно споживає енергію. Бажаємо комфортного і яскравого освітлення у будь-який момент!
З повагою,
команда RZTK
- Светлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 26
Дякую при відключенні світла включаємо від павер банку і можна навіть уроки написати дитині. Дякую чудова якість
- Переваги:
- Мало використовує павербанку
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Раді чути, що лампа виправдала очікування та стала корисною у важливі моменти. Нехай приносить ще більше зручності й світла у Ваш дім.
З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Віра Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 30
Непогана якісна підставка
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Віро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Єгор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 36
Щойно отримав лампу і був неймовірно задоволений. Якість гарна, все зібралось до купи легко. Перевіряв лампу від павербанку і все працює чудово, те що треба!
- Переваги:
- Присутні
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Єгоре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо, щоб кожне користування лампою приносило Вам тільки задоволення та яскравий результат. З повагою, підтримка RZTK
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
данным товаром полностью доволен. доступная цена и хорошее качество. рекомендую остальным блогерам и тем кто покупает просто для освещения помещения во время отключения электроэнергии.
- Переваги:
- лёгкий, удобный, стойкий крепкий штатив, доступная цена.
- Недоліки:
- не обнаружил.
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 26
Зручна в керуванні, кнопки чітко реагують. RGB режим додає настрою. Штатив регулюється високо.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Влада К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 36
Тримач для смартфона зручний, все стоїть стабільно. Регулюється світло дуже плавно, Кут нахилу лампи легко підлаштовується.
- Переваги:
- легка в користуванні, легко змінювати кут нахилу
- Анна
Эта лампа такая же как и обычная только имеет ещё дополнительно какие-то яркие цвета?
Представник брендуВітаємо, Владо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що лампа зручна у використанні та легко підлаштовується під Ваші потреби. Бажаємо безліч красивих фото, відео й натхнення з кожним ввімкненням. З повагою, підтримка RZTK
- Ірина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Multicolor. Діаметр кільця: 26
Можна гратись із відтінками. Сподобались синій і фіолетовий колір - такі яскраві. Мій найкращий аксесуар для контенту
- Переваги:
- кольорова гама
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно чути, що лампа стала Вашим улюбленим аксесуаром для контенту. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Артур Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White. Діаметр кільця: 26
Штатив добротний та високий. Упакована надійно. Зібрати зможе навіть дитина.
- Переваги:
- гарне пакування. швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Артуре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді, що світлодіодна лампа RZTK виявилася зручною і надійною. Бажаємо яскравих і вдалих зйомок! З найкращими побажаннями, команда RZTK