Відгуки покупців про Термос RZTK Ranger 1200 мл
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Шановні виробники, майте совість випустіть додаткову партію цього прекрасного термосу зараз, не треба чекати осені коли буде ажіотаж
- Яна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Дуже класний термос ,тримає довго ,більше доби залишався ще теплий чай .Купляйте не пожалкуєте.
- таня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Прошло время скажу что хороший термос
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Термос чудовий. Користуюся пів року абсолютно кожен день. Він зручний, великий, тримає температуру довго. Кришка з сіточкою буває дуже корисною. Один лише мінус, це те що з самого верху термоса є металевий шар. Цей метал нагрівається та стає гарячим, що означає, що через нього тікає тепло. Якби цієї проблеми не було, то термос би мабуть тримав ще на декілька годин більше. Але навіть так, він тримає довго і мені завжди вистачає.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Температура "тікає" через метал.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Термоси RZTK, на відміну від інших, дуже довго тримають температуру - навіть через добу ще можна заварити пакетований чай (має велике значення в умовах частих відключень світла, з електричною плитою). Коштують недорого. Але трапилась неприємність - тріснула внутрішня кришка. Гарантія не закінчилась, але замінювати на інший термос, або повертати гроші не схотіла, тому що сам термос відмінний , таких у мене ще не було. Тому звернулась до фірми RZTK і мені дуже швидко все надіслали новою поштою безкоштовно, буквально за пару днів. Хочу подякувати працівникам фірми RZTK за уважне і чуйне ставлення до покупців та швидку реакцію (таке зустрічається нечасто). Бажаю успіхів у подальшій діяльності.
- Переваги:
- Термоси RZTK дуже долго тримають температуру, незалежно від об'єму
- Недоліки:
- Кришки-ситечка інколи виходять з ладу.
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Довго вибирала, друзі радили Трамп. Але я, чомусь, зупинилася на цьому термосові. І жодного разу не пожалкувала! Добу тримає кип'яток, на другу добу вода залишається навіть не теплою, в досить таки гарячою. Дуже вдячна за чудовий термос! Був маленький нюанс з кришкою-пробкою. Але тут знову величезний бонус представникам компанії. Миттєво вийшли на зв'язок і вирішили проблему. Мені просто відразу безкоштовно надіслали нову кришку! Якщо чесно, то я дуууже вражена як якістю товару, так і чесністю та порядністю продавця! Бажаю успіхів вашій команді!!!
І надалі тримайте таку високу планку вашої роботи!!! Молодці!!!!- Переваги:
- Головна перевага - довго тримаяє кип'яток. А ще зручний та симпатичний)))
- Недоліки:
- Жодного!
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Отличный термос, значительно качественнее классических вариантов. Выглядит получше и ощущается покрепче. Брал как подарок семье туристов, им понравилось.
- Переваги:
- Много
- Недоліки:
- Отсутствуют
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Користувалася їм взимку при частих відключеннях світла, вода залишалась гарячою до 10 годин (точно більше 70), а після 24 годин була теплою ( 40 або більше). Цей термос спасав мене всю зиму. Я була дуже рада його придбанню.
- Переваги:
- Якість, довго тримає температуру
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Купувала на подарунок коханому. Користується майже рік. Задоволений. Каже, що дуже виручає на службі. До цього часу все працює.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Вистачило на один сезон. Схоже що зник вакуум і термос перестав тримати температуру.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Хочу зразу зауважити, що, на відміну від багатьох, термоси RZTK прекрасно тримають температуру протягом досить тривалого часу. Але, проаналізувавши відгуки і запитання, видно, що недоліком термосу 1,2 л є швидкий вихід з ладу кришки-ситечка. Схоже, що це недолік конструкції. При порівнянні з такою ж кришкою термоса 650 мл, купленого понад рік тому та інтенсивно експлуатованого, видно, що кришка термоса 1,2 л відрізняється масивністю. Ззовні кришка така сама, але внутрішні розміри інші. Крім того, можливо використовується інший полімерний матеріал. Зважаючи на це, в процесі виготовлення кришки-ситечка в полімерному матеріалі можуть виникати мікротріщини, які в процесі експлуатації виробу трансформуються у звичайні тріщини. До речі, у відгуках на термос 650 мл значно менше скарг на вихід з ладу кришки-ситечка.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Був ідеальний, тримав добу гарячу воду. Через рік одномоментно тидищ... і все, перестав тримати зовсім
- Переваги:
- Рік був ідеальний
- Недоліки:
- Через рік перестав тримати
- ДмітрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Термос тримає дуже добре температуру, особливо, коли в приміщенні була температура 10-12 градусів. Але за місяць активного користування пластикова кришка почала прокручуватися, а на різьбі зʼявилися тріщини. Ніби сильно не перетягував кришку при закритті. Чи можна придбати окремо пластикову кришку або є якісь аналоги?
- Переваги:
- Добре тримає температуру в холодному приміщенні. Дизайн.
- Недоліки:
- Якість пластикової кришки.
- Вікторія
У мене аналогічна проблема виникла через 4 місяці користування
- Наталия П***
І в мене та ж проблема. Чи не підкажете, де можна купити кришечку? Бо термосом задоволена і дуже шкода, якщо доведеться викинути через кришечку.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Чудовий термоз. Дарував куму, який служить у ЗСУ. Каже що термоз тримав добу спокійно.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Тримає непогано, але дуже швидко кришка стала погано закручуватись (різьба скрутилась), відповідно, трохи пропускає (.
- Переваги:
- Непогано тримає
- Недоліки:
- Якість матеріалу середня
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Чудовий термос, довго тримає напій гарячим.
- Переваги:
- Навіть через добу можна пити теплий чай.
- Недоліки:
- Немає.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Самий класний термос, що в мене був !!! Шкода, треба було брати два!!!!!!:)
- Войтович Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Брав нещодавно на зимову риболовлю, при -9 при умові що термос стояв на льоду, гарячий чай через 6 годин все ще був 60-70 градусів
- Переваги:
- Довго тримає
- Недоліки:
- За рік використання не виявив
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Тримає довго тепло
- Недоліки:
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Перед цім термосом купив на 650 мл після 12 днів купив цей на 1200 мл в сім'ю дружина дуже задоволена покупкою, дуже дякую RZTK за такі якісні термоса best the best!
- Переваги:
- Сам термос!
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Термос свою функцию выполняют на 100%Держиь тепло очень долго!
- Переваги:
- Долго держит тепло. Дизайн. Прикольная кружка.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Дуже гарно тримає температуру, через 24 години ще залишається теплим
- Переваги:
- Ціна, якість
- Виктор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Одна з найкращіх моїх покупок. дякую
- Переваги:
- чудова річ
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Гарно тримає тепло
Представник брендуДобрий день, Маріє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Норм. Тепло тримає.
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Брала чоловіку на роботу,все супер,12 годин кип'яток,супер.
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Арсений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
сильно закрутив кришку - різьба лопнула і тепер немає щільного закриття
- Переваги:
- добре тримає тепло
- Недоліки:
- ненадійна кришка
Представник брендуВітаємо, Арсенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваш коментар. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати кваліфіковану консультацію. Дякуємо, що обираєте RZTK. Гарного Вам дня!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Горный, якісний термос, гарно тримає окроп...
- Переваги:
- Тримає окроп, гарний дизайн
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Термос правда держит температуру очень хорошо проверял через сутки чай в термосе еще гарячая
- Переваги:
- Долго держит тепло
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.
- Мишина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Чудовий, якісний термос, зручний, довго тримає рідину гарячою.
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Іван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Хороший термос дуже довго тримає температуру майже сутку
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Лилия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Просто лучший! С выключениями света- это мой друг и опора, набрала кипяток и спокойна.
Представник брендуВітаємо, Ліліє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
чудова річ, в 19.00 залив кипʼяток, в 07.00 ще є гарячим! ручечка на боковині, пробка з клапаном, все зручно, гарна чашка. красота
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Чудова якість та довго тримає температуру
залив 90 градусів, через добу більше 60 - в захваті
Для туризму та відключень саме те що треба- Переваги:
- Довго тримає температуру
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Ганна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Приємно здивована якістю термоса
- Переваги:
- Гарний термос. Зручний, довго тримає тепло
- Недоліки:
- За тиждень експлуатації недоліків не виявила
Представник брендуВітаємо, Ганно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.2 л. Колір: Хакі
Отличный термос. Брал для службы в ЗСУ. Долго держит тепло. Показал отличные качества относительно цены. Рекомендую.
- Переваги:
- Хорошего качества . Долго держит тепло.
- Недоліки:
- Не обнаружил