Відгуки покупців про Робот для миття вікон RZTK GlassBot
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приладом задоволений, в перший день після купівлі було протестовано на дзеркалі в шафі-купе - виконав завдання на відмінно. Щоб користуватися девайсом треба уважно прочитати інструкцію і протестувати поведінку на поверхні де можна легко впіймати коли він впаде. Плитка в ванній чистенька, також впорався, завдякі своїм розмірам відмив навіть в районі сушарці для рушників, хоча в мене були сумніви) Гарне поповнення девайсів за свою ціну.
- Переваги:
- Комплектація/функціонал
- Недоліки:
- жорсткий кабель живлення
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Екатерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Робот - гарний помічник. Шкода, що немає чохла для зберігання.
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже крута штука. Він миє, ти пʼєш каву і дякуєш прогресу.
Вікна миє майже ідеально. Єдине -не достає куточки. Після сухого проходу по склу та заміни насадок, сприскую миючим для вікон і взагалі краса!
Чекаю на робот який миє сам пластик і підвіконня)- Переваги:
- Сам миє
- Недоліки:
- Не вимиває куточки вікон
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Півтора місяця як купив - вже відпала і загубилася одна із рамок пластикова що тримає ганчірку і вийшов з ладу пульт.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Якщо товар несправний або має брак, радимо звернутися до сервісного центру. Інструкція доступна тут: посилання
При необхідності телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся вже декілька місяців. Глухі вікна вимиті. Все чудово.
Представник брендуВітаємо, Валентино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом дуже добре працює, швидко та якісно миє. Сильні забруднення необхідно мити двічі, легко керувати ним.
- Переваги:
- швидко, якісно миє
- Недоліки:
- не промиває кути
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вікна помиті, стіни в ванній помиті. Шпалери не раджу - ганчірки швидко протираються .
Так, рами і курс не помиє, але реально спрощує процес набагато і допомагає підтримувати. Відчуття як від робота-пилососа для підлоги. Тримається дуже добре. На деталі трошки видно розводи - сухими рушниками прибирається. На склі - помив не гірше за мене.- Переваги:
- Ціна, тримається відмінно.
- Недоліки:
- Якби ще й рами і підвіконня мив
Представник брендуДобрий день, Вадиме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ульяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкою задоволена. Миє вікна, дзеркала, двері в душову кабіну, скляний балкон. Перше прибирання робила сухе, потім розприскувала засіб для миття вікон на скло, так заодно добре аидно де він пройшовся вже. Періодично треба міняти тряпочки.
Ставила на автоматичний режим, де було потрібно, то в ручному режимі проходила окремо. Рами чи кути вікон протирала тряпочкою з мікрофібри.
Поки прибираєш чи відпочиваєш, то він працює, як запищав, то треба переставити чи запустити ще на одне коло, якщо ще недостатньо блищить.
Скло в душі після такої поліровки довге чисте, що прям приємний бонус.- Переваги:
- Чисті вікна
- Недоліки:
- Шумить, як пилисос, але мені ок)
Представник брендуВітаємо, Ульяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень классный робот! Вымыла 13метровый балкон. Последний раз такие чистые окна были, наверное, в моменте застекления))) моет очень хорошо, после каждого окна меняла ему носочки.отвалился 3 раза по причине узкого окна и совецкого стекления-бортик низкий и пыльный, он на него наехал, потерял вакуум и повис на тросе.
Стеклопакеты мала без страховки.
Моющие средства не использовала.
Не домывает уголки, но для меня это не было новостью.
Выбирала между квадратным и этим. Взяла этот, потому что здесь крутятся ножки в разные стороны при передвижении робота, и окно моется, а не размазывается.- Переваги:
- Все!
Моет идеально, окно сверкает. длинный шнур внутренний аккумулятор держит робот на окне при отключении света. - Недоліки:
- Не меняет тряпочки сам
Представник брендуВітаємо, Ганно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Раді чути, що робот GlassBot допоміг Вам досягти відмінного результату та впорався навіть із великою площею скління. Ваші коментарі щодо функціоналу дуже цінні для нас і допомагають ставати кращими. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. Бажаємо Вам ще більше блиску та чистоти у Вашому домі. Гарного користування!
З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- РинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если использовать внутри помещения или на небольших площадях - то норм. Моет средне, оставляет разводы (если влажные тряпки или окно запотевшее). Если окно с улицы сильно грязное - то надо его сначала вымыть самому, а потом запустить робот, иначе он не справится и будут разводы.
Не моет углы, но это и логично - пылесос клуглый.
Внешне - все, как на фото, модель аккуртная, легкая, тряпки неплохие, но не уверена, что долго прослужат.
Я бы рекомендовала более дорогой и качественный вариант.
Но если чисто для поддержки чистоты небольших площадей - то можно.- Переваги:
- Помощник, если окна небольшие или со стороны квартиры мыть (не с улицы)
- Недоліки:
- Падает, слабоват пульт управления и ловит только со стороны квартиры, моет средненько
Представник брендуДобрий день! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: посилання.
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою ціну непоганий варіант, але досвід користування псують деякі недоліки, а саме:
1. через подвійне скло майже не реагує на пульт, треба прицілюватись і все рівно не завжди спрацьовує.
2. при увімкненні система автоматичного розпилення води є активною, і про це немає ніякої індикації. Через це під час роботи зволожується пил і розмазується. Треба ручним керуванням приходитись 2-3 рази по цій ділянці, щоб мінімізувати розводи на склі- Переваги:
- Недоліки:
- Слабкий сигнал пульту, немає індикатору увімкненого автоматичного розпилення води
Представник брендуДобрий день, Віталію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неочікувано класна річ) Перевершив сподівання. Гарно помив вікна, правда, біля нього треба бути завжди напоготові, бо частенько норовить відвалитись від вікна при контакті з рамою.
- Переваги:
- Працює!
- Недоліки:
- Інколи відвалюється від вікна і гучно падає(
Представник брендуДобрий день, Сергію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оцінка саме підтримці та сервісу Розетки, оскільки перший раз стикаюся на цій платформі з такою нескоординованістю дій і недбалістю щодо клієнтів.
Почалося з того, що в поштомат замовлення не доставили, бо нова пошта повідомила, що розмір зарезервованої комірки не відповідає параметрам, заявленим відправником. Тобто Розетка не може нормально вказати, якого розміру та коробка? Довелося йти на відділення, ну але ок.
Далі: робот мив непогано, але вже на другому вікні припинив працювати пульт без будь-яких причин. Віднесла в точку видачі, вказала все, як є, попросила відремонтувати пульт, оскільки роботою самого пристрою була задоволена, а поломка не така вже й складна. В підсумку це питання тиждень мусолили, в різних чатах підтримки надавали абсолютно протилежну інформацію, а сьогодні просто поставили перед фактом, що вже оформили повернення коштів і сказали, щоб замовляла ще раз, якщо хочу саме прилад, а не кошти. Як замовити - не відомо, бо товар закінчився. Це все, що треба знати про хвалений власний бренд RZTK та в цілому сервіс Розетки. Добре, хоч додаткову гарантію не замовляла, бо по факту і вона виявилася би бульбашкою.
Краще вже напряму замовити в Китаї, вийде дешевше і хоча б зрозуміло, на що розраховувати.
Представник брендуДоброго дня, Анно!
Дякуємо Вам за детальний відгук і за те, що поділилися ситуацією. Нам прикро, що виникла така ситуація.
Ми обов’язково передамо Ваш відгук відповідальним підрозділам для аналізу та покращення сервісних процесів у майбутньому.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він важливий для нас і допомагає ставати кращими.
- ДаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добре миє, не падає
Представник брендуДобрий день, Даріє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Антоніна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово миє вікна. Швидка доставка, комплектація відповідно опису, зрозуміла інструкція.
- Переваги:
- Не треба витрачати час на ручне миття вікон :)
- Недоліки:
- Самостійно не переходить з вікна на вікно та не міняє ганчірки ;)
Представник брендуВітаємо, Антоніно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Філіпп К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неочікувано практичний товар. Прибирає чудово, якщо пускати по два рази на кожне вікно: перша проходка - суха, щоб зібрати пил. Друга - волога, щоб вимити вікно на чисто.
Трохи залишає по кутах бруд, але зовсім в кутах. Знизу можна руками прибрати, а вверху не видно.
Я б рекомендував цей пилосос.
На всяк випадок скажу, що він не відпадає від вікна. Тримається міцно навіть на сильно брудному вікні на суху- Переваги:
- Не дорого і якісно
Представник брендуДобрий день, Філіппе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Ми щиро раді, що дана модель робота для миття вікон прийшлась Вам до вподоби та внесла свій вклад у покращення Вашого побуту. Будьте впевнені, що зробили правильний вибір. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації! З повагою, підтримка RZTK.
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Помила усі вікна з усіх сторін, помила дзеркальну шафу! На черзі плитка у ванній задоволена на всі 100!
- Переваги:
- Гарне присмоктування, що дозволяє помити вікна зовні.
- Недоліки:
- Пульт не пропускає сигнал через скло.
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Оксана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер помічник, рекомендую.
- Переваги:
- Миє ідеально
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Оксано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Помыл этим роботом 4 окна с двух сторон. Один раз он отпал когда был в самом низу и я его случайно успел словить. Не стоит его оставлять без присмотра. Моет неплохо, на твердую 4. Идеально всё равно смысла нет мыть ведь окна станут пыльными достаточно быстро. Сильные загрязнения он тоже не отмоет поэтому можно пройтись точечно самому скребком или тряпкой. Также я предварительно смыл сильную грязь шваброй. Кнопки влево и вправо когда он находится за окном нужно нажимать зеркально. В инструкции написано, что в бак нужно заливать только чистую воду, а не моющее. Немного добавил моющего на края нижней салфетки. В целом доволен, хоть и вся возня с роботом занимает много времени, но высовываться из окна желания нет. Думаю, что покупать такого же типа робота за цену в 5 раз выше чем этот смысла нет. Надеюсь прослужит долго.
Плюсы:
Не сильно шумный
Хорошо моет
Минусы:
Жёсткий кабель питания
Слабый сигнал пульта
Оставляет круги шерсти в том месте где заканчивает мойку (возможно это только из-за новых салфеток)
Маловата коробка для него, всё помещается с трудом.
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маленький, потужний, гарно миє. Можна поставити на авто-режим, а можна самій керувати через пульт - точково мити. Спочатку вмикаю сухе прибирання, воно убирає весь пил та бруд. задоволена
Представник брендуДобрий день, Юліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Діана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший робот, вимила всі вікна. 1 раз відірвався і побився, добре, що був закріплений трос. Вимиває вікна на 8 з 10. Але за свою ціну якість хороша. На фото результат після 1 миття. Для гарного результату потрібно 3 рази змінювати ганчірки. Але взагалі я дуже задоволена!
- Переваги:
- Миє у недоступних місцях
Представник брендуВітаємо, Діано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка, ну вас до біса. Все почалося із електричного чайнику Йода і понеслася. Робот на етапі тестування, поки що все подобається. Чекаю, доки ви ноути почнете робити
- Переваги:
- Все відмив до блиску
- Недоліки:
- Не помічено поки
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримала задоволення від миття вікон! Робот зміг добратися до тих місць куди фізично не могла сама. Легкий в роботі. Не залишає розводів
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Романа С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Страхувальний шнур кріпиться знизу до робота. При відриві від скла в такому випадку він вдариться об підвіконня. Я не розумію цього рішення конструктрів, логічно б було зверху щоб кріпився той шнур, тоді б робот просто завис.
Представник брендуДобрий день, Романо! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша штука, зручна для веиких вікон на висоті
Представник брендуДобрий день, Романе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Валентин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий робот за таку ціну. Зовсім не гірший за no name аналоги. Тримається дуже добре на будь-якому склі (дверцята шафи-купе, вікно). Спробував його відірвати рукою, тримається міцно. Не знаю, як у людей він погано тримається. Може, брак, а може, з поверхнею щось не те...
Це мій перший робот для миття вікон, і немає з чим порівнювати.
Він виправдав мої очікування.- Переваги:
- Ціна, якість
Представник брендуДобрий день, Валентине! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
очень даже не плох робот, время на мойку всех окон в доме в разы уменьшилась. топовая вещь
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила вчора, отримала вже сьогодні й одразу вирішила спробувати. Одразу скажу, що переймалася, як він тримається на вікні, чи не впливає товщина склопакетів. Але все ок, тримається добре. Встигла помити лише внутрішні вікна, але щоб скласти перше враження, цього вистачило.
Миття: загалом задоволена, миє нормально. Десь просто водою, яку заливала у внутрішній резервуар, десь на вікно ще прискала засобом для миття. Кути добре не промиває, але з цим можна жити.
Тряпочки залишають після себе трохи ворсу в місці першого прикладання до скла, але той ворс легко можна змахнути.
Шум, про який тут писали, рівень приблизно як у пилососа. У мене коти - не боялись, а навпаки уважно спостерігали.
Загалом враження супер. Як згадаю, скільки треба зусиль, щоб самостійно помити ті вікна, то тільки від думок про це вже втомлювалась, тому цей девайс просто знахідка. Рекомендую.- Переваги:
- сам по собі - вже перевага
- Недоліки:
- поки не виявила
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну, він відмив вікна на арендованій хаті, які мили останній раз не знаю, коли Треба кілька раз запускати на складних плямах, або керувати з пульта. Ганчірок мені не вистачило, бо вікна були дуже брудні.Вручну там ніяк не дотягувалась.Я задоволена та рекомендую цей пристрій.
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Борко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний гаджет
Миє добре, важливо мити по інструкції
Великі глухі вікна на лоджії помила ззовні, дзеркала на шафі-купе - теж, чому дуже рада
Дякую- Переваги:
- Миє добре, зрозуміла інструкція
- Недоліки:
- Не виявила
- Романа С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У мене питання щодо страховочного шнура. Можна якесь пояснення: чи він має бути в натяжку, бо якщо апарат відпаде від скла, то гепнеться об підвіконник. А шнур до апарата кріпиться знизу.
- Переваги:
- Добре миє
- Недоліки:
- Питання до страховочного шнура
Представник брендуДоброго дня, Романе! Дякуємо за Ваше запитання та за те, що обрали RZTK GlassBot.
Страхувальний шнур призначений як додатковий елемент безпеки у малоймовірному випадку втрати вакуумного зчеплення. Його не потрібно тримати в сильному натягу, однак рекомендується закріплювати його до надійної опори з мінімальним провисанням, щоб зменшити можливу висоту падіння.
Кріплення шнура знизу конструктивно передбачене виробником і не впливає на ефективність страхування. Основне утримання пристрою забезпечується вакуумним насосом, а страхувальний шнур виконує саме резервну функцію.
Перед початком роботи радимо перевірити, чи поверхня скла суха в зоні встановлення та чи повністю активований режим вакууму.
За додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
З повагою,
служба підтримки RZTK
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала цей апарат перечитавші всі відгуки. Ні разу не пошкодувала. Вимила всі вікна і дзеркала в квартирі, все просто .
- Переваги:
- Ціна - якість
- Недоліки:
- Немає. Хіба що сам не переставляється на інше вікно
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Максим Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классная вещь. Сегодня доставили, вымыл 2 окна, выключили свет, жду когда включат чтобы продолжить. Когда выключают свет, пылесос ещё минут 10 работает на батареи. Автоматически распыляет воду. Моет на удивление достойно. Рекомендую!
- Переваги:
- Хорош в использовании
- Недоліки:
- Пока не выявил
Представник брендуДобрий день, Максиме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює. Не без нюансів, звісно. В квартирі, яку ми орендували, вікна мились, мабуть, за царя Панька. 2 рази проходив із сухими серветками, не дотер. Завтра повторимо, але вже вологу чистку. Вікна дуже великі, ще й 11 поверх, тому нехай краще він миє нехай і по 3 рази, а то у мене підходить...
- Переваги:
- Норм вартість, гарна комплектація.
- Недоліки:
- Є провтикі, на високих вікнах пульт не добиває, доводиться стягувати самостійно трохи нижче.
Представник брендуВітаємо, Анно! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Кольченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто топ
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!