Відгуки покупців про Шланг садовий для поливання RZTK R1-103 1/2" 50 м (4820225652503)
- Демьяненко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена, користуюсь другий сезон, зауважень не маю
- Переваги:
- Дуже зручний, не перегибається, не закручується
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
при покупке шланга ОБЯЗАТЕЛЬНО брать катушку для его хранения
- Переваги:
- шланг. длинный.
- Недоліки:
- на изломах ломается (особенно при холодных температурах)
Представник брендуДоброго дня, Олександре! Дякуємо, шо обрали RZTK та знайшли час поділитися своїми враженнями. Ми обов'язково врахуємо Ваш досвід для покращення якості продукту. Бажаємо тривалої експлуатації та гарних результатів!
- алексей п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#МойRZTK_фото; диаметр соответствует, длинну не мерял. коннекторы с прошлого подошли , качество отличное похоже что служить будет долго не перетираясь
- Переваги:
- не перегибается
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня, Олексію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо легкої експлуатації та гарних вражень!
- Аня Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший шланг,рекомендую.
- Переваги:
- Цена,качество.
Представник брендуДоброго дня, Анно! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо легкої екплуатації на довгий час!
- Николай В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сомневался брать диаметр 1/2 или 3/4, как бы разница в цене есть, взял в итоге 1/2, не жалею,хватает с головой ещё и воду экономлю).При получении шланг был качественно скручен и упакован.Поливать одно удовольствие,лёгкий, мягкий и в тоже время очень прочный.Метраж точный,ровно 50метров.Вообщем розетка как всегда оправдала мои ожидания.Спасибо и до новых встреч#МойRZTK_фото
- Переваги:
- Качество,цена
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
Представник брендуВітаємо Вас, Миколо! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо легкої експлуатації на довгий час!
- Сафончик А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доверился бренду RZTK, но как оказалось Rozetka не контролирует качество своих товаров. Не советую покупать что либо бренда RZTK, будете очень огорчены качеством.
- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Размер шланга не соответствует описанию, качество ужасное,шлаг постоянно перегибается, пользоваться им просто невозможно, лучше взять китайский шланг, чем это.
Представник брендуВітаємо Вас, Андрій! Дякуємо за придбання шлангу RZTK і за Ваш відгук. Для нас важлива Ваша думка. У разі виявлення дефектів виробництва Ви можете звернутися для гарантійного обслуговування до сервісного відділу магазину Rozetka. При виникненні додаткових питань, Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шланг не відповідає розмірам, 1/2 тут немає, купив , тепер буде лежати без діла. Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Шланг і є недоліком
Представник брендуДоброго дня, Олександре! Дякуємо за придбання шлангу RZTK. Вдячні за Ваш відгук та зауваження. Питання з невідповідністю внутрішнього діаметру шлангу наразі вже вирішено. Вибачте за незручності. З питань обміну Ви можете звернутися на точку видачі магазину Rozetka або скористатися наступним посиланням: посилання
Ми завжді раді допомогти!
- Мерзликина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ужасный шланг...постоянно заламывается , в тех местах где заломы даже на котушку нормально накрутить нельзя . Жёсткий . При подаче воды ( холодной) становится просто деревянным .
Покупала по полной цене думала качество хорошее. Теперь жалею о своем выборе.
Гарантия 2 года?
Розетка , верните деньги и заберите свой замечательный шланг .- Переваги:
- Не обнаружено
- Недоліки:
- Жёсткий , заламывается , после залома не восстанавливает форму .
Представник брендуВітаємо Вас, Галино! Дякуємо за придбання шлангу RZTK і за Ваш відгук. Для нас важлива Ваша думка. Гарантійний термін експлуатації цього шлангу складає 24 місяці. У разі виявлення дефектів виробництва Ви можете звернутися для гарантійного обслуговування до сервісного відділу магазину Rozetka. При виникненні додаткових питань, Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил шланг 1/2 “, внутренний диаметр оказался 10 мм. Все фитинги одеваются с мылом, да и то только благодаря «эластичности».
- Переваги:
- «Хороший» шланг непонятного размера
- Недоліки:
- Сплошной
Представник брендуДоброго дня, Олександре! Дякуємо за придбання шлангу RZTK. Вдячні за Ваш відгук та зауваження. Питання з невідповідністю внутрішнього діаметру шлангу наразі вже вирішено. Вибачте за незручності. З питання обміну Ви можете звернутися на точку видачі магазину Rozetka або скористатися наступним посиланням: посилання.
- Матвиенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже три раза полил огород))) Шланг легко переносится по участку.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Перегибается нужно следить.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за придбання шлангу RZTK. Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку. Бажаємо приємного використання на довгий час!
- Андрей Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Постоял с водой на солнце 15 минут и вздулся в 2 раза! Не рекомендую,взял керхер шланг,проблем нет! Скупой платит дважды.
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за придбання шлангу RZTK. Шкода, що склалася подібна ситуація. По питанню гарантійного обслуговування Ви можете звернутися на точку видачі магазину Розетка або скористатися наступним посиланням: посилання. По додатковим питанням Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Дима Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шланг как шланг. Внешняя оболочка очень мягкая, легко повреждается.
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за придбання шлангу RZTK і за Ваш відгук. Сподіваємося, подальше використання пристрою буде приносити Вам тільки позитивні емоції та відмінні результати роботи. Бажаємо успішної експлуатації! При виникненні додаткових питань Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#МійRZTK_фото
Первые впечатления хорошие, пока RZTK не подводил. Доставили быстро, в отдельной картонной упаковке. На вид и ощупь качество не плохое. Цена для такого метража вполне адекватная.
Отзыв будет дополнен уже после испытания в деле и по истечению сезона.- Переваги:
- Цена, качество упаковки, внешний вид.
- Недоліки:
- Пока не обнаружно
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за придбання продукції RZTK. Вдячні за додані до відгуку фотографії. Бажаємо приємного використання і відмінних результатів!
- Винник Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даний товар не рекомендую. Не вартий своїх грошей. Не дуже еластичний, якщо його постійно скручувати, то він заламується. І я думаю, що скоро в тих місцях він трісне.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Не еластичний, заламується
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо, що знайшли час та поділилися своїми враженнями про експлуатацію шлангу RZTK. Гарантійний термін на шланги RZTK складає 2 роки. Бажаємо, щоб подальше використання нашої продукції приносило Вам тільки позитивні емоції та відмінні результати роботи!
- Юрий С***Продавець: Rozetka
#МійRZTK_фото
Очень хороший шланг! Очень понравился
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за придбання та високу оцінку шлангу RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фотографії. Бажаємо легкої та успішної експлуатації на довгий час!
- РоманПродавець: Rozetka
Купив шланг, питань немає. І візуально гарний і не прозрачний то напевно і водорослів не буде в середині. Понюхав і запаху немає як в Китайських. Коротше шланг стоїть своїх грошей.
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Ал-на Ю***Продавець: Rozetka
хороший прочный шланг, отлично скручивается, гибкий. ширина и длина отлично подобраны для садовых работ.
- Переваги:
- удобство и прочность